Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

ronaldek1 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam.
Chciałbym się zapytać, jak ustawić Cristiano Ronaldo w fm13 aby grał chociaż trochę jak w rzeczywistości. Czyli jednak, żeby pękła te granica choćby tych 50 bramek na sezon. Nie ukrywam, że podreperowałem mu trochę umiejętności bo według mnie to była lekka kpina jakie on na początku posiada, ale nadal to nie trybi tak jak powinno. 24 bramki w lidze na 35 meczy to dosyć słaby rezultat. Ktoś zna rozwiązanie problemu?
Pozdrawiam.
http://www.cmrev(...)927.html

Mile widziana pomoc

buczek93 Młody aktywista

Lol. Oddaje FM prawdziwy świat i marudzenie się zaczyna, że za trudno.
Nie ma klubu, którego nie da się wyprowadzić z ciemnoty, zadupia i długów. Z tego co pamiętam z oglądania klubowych finansów w 12, to da się edytować tylko dług. A nie miesięczne raty - pewno zabezpieczenie przez cziterami.
Kryzysy w drużynie i patałactwo w makroskali mogą Cię spotkać w każdym momencie sezonu, więc nie wiązałbym tego jakoś usilnie z FMRTE. Może FM ma coś wbudowanego w siebie - kto go tam wie, przecież to ciulstwo ma n! linijek kodu i chyba nawet programiści nie do końca są pewni, co tam jest, a czego nie ma.
Spróbuj bez FMRTE - nie będzie łatwo, ale jak Ci wszystko w życiu wychodzi w dłuższej perspektywie, to albo jesteś bogiem, albo idziesz na dno i imasz się coraz prostszych zajęć, byleby pokazać sobie, że wszystko jest wciąż w porządku.

dziobson Partyzant

Witam.
Mam pytanie - czy komuś z Was udało się po kilku sezonach dojść do takiego stanu budżetu, że Dmitry dawał Wam grube bańki na transfery? Kończę powoli 3 sezon, a kasa jaką dostaje na transfery to 20 mln euro. Rozumiem, że Monaco w tamtej edycji było jeszcze beniaminkiem natomiast jeśli ktoś sprowadza w jednym okienku Falcao, Jamesa Rodrigueza czy Joao Moutinho to znaczy, że jednak taka kasa jest. Jeśli komuś się udało wprowadzić klub z księstwa na wysoki poziomi finansowy to proszę o odpowiedź w jakim czasie mu się to udało, co w tym czasie wygrał, jak wygląda tego jego sytuacja finansowa, ilu przychodzi kibiców? Prawdę mówiąc liczyłem, że te 40-50 mln to spokojnie dostanę na transfery, a tu marne 20 mln i to też po modyfikacji budżetu.

Mikado Morientes Partyzant

Witam serdecznie!
Przyznam się, że czasem potrzebuję pomocy edytora w poradzeniu sobie z ciągłą presją otoczenia typu - prośby piłkarzy o wyższy kontrakt w chwili kiedy budżet płacowy ledwo dopiąłem, czuć oburzenie prezesa i narastające napięcie z wiązaniem końca z końcem. Wtedy następuje moment kryzysowy gdzie sięgam do FMRTE i dłubię, zmieniam, poprawiam, dodaje nowe opcje przypływu gotówki i masę innych rzeczy. Mam co do tego kilka spostrzeżeń ale jako iż jestem raczej niedzielnym graczem (chciałoby się powiedzieć rzemieniem) z zapałem na 2-3tyg gry z rzędu po czym robię półroczną przerwę to ciężko mi to sprawdzić. Mianowicie wydaje mi się, że włączając podczas sezonu FMRTE 'coś' niedobrego dzieje się z moją drużyną, zaczynają notować słabe mecze, przegrywać, remisować - dzieje się ogólnie KUPA, z której bardzo ciężko jest mi się wydostać. Czy to może być przyczyną tego, że FM (może dodam, że gram w fm14) jakoś rozpoznaje to, że staram się zrobić cały piłkarski świat w przysłowiowe jajo omijając zasady ekonomi i grając UEFA'ie na nosie z zasadami finansowego FAIR PLAY? Wtedy sztuczna inteligencja wirtualnego świata wysyła do mnie komunikat 'e e e e słuchaj no synek, synek bo jak ja Cię p*dolne to Cię krew zaleje, koniec imprezy nie ma takiego oszukiwania'. Za każdym razem mając ten problem zastanawiam się czy iść na dno finansowe z moim klubem czy może użyć FMRTE i iść na dno sportowe? Ktoś spotkał się z taką sytuacją?
Kolejną sprawą, którą chciałbym poruszyć jest sytuacja, w której mój ukochany klub jest z miejsca zadłużony na 100mln euro co psuje moją ogólną wizję rozwoju zespołu. A tak na prawdę obrzydza mnie myśl, że już w połowie sezonu będę borykał się z problemami finansowymi. Używam FMRTE, zmieniam zadłużenie za 100mln euro do 1euro, natomiast miesięczne raty pobiera mi w wysokości takiej jakby nadal było to 100mln choć w FM widać, że jestem bankowi dłużny 1euro. Czy da się to jakoś obejść? Zamienić? Przerzucić ten długo na Barcelone? (najlepiej jeszcze w rzeczywistości) Jednym zdaniem czy jest możliwość pozbycia się tego długu raz na zawsze, aby móc rozkoszować się grą z poziomu 0, a nie -100?
Salut!

lotnik Partyzant

03.07.2014 00:24    #10455     Sufler - Porady do gry - nie ma żadny drużyn fm2014
Odpalam nowego fm2014 i mogę grac tylko widzewem oraz reprezentacja czech i irlandii nidzie nie spotkałem się z podobnym problemem

Katalonczyk123 Partyzant

Który z obrońców lepszy?
Sari Falah czy Iliya Milanov? Kupiłbym obojga ale szkoda mi jednego z nich na ławce trzymać,tak więc liczę na waszą pomoc.Gram Lechem 1 sezon FM 14 najnowsze uaktualnienie.

d4rk Partyzant

02.07.2014 22:44    #10457     Sufler - Porady do gry - od zera do bohatera ?
a gra w juniorkach czy rezerwach tak samo dziala jak gra w pierwszym skladzie ?
A atrybut ambicji jest zmienny ?

Odpowiedni trening ale w niszowym klubie da rade ? czy tylko taki z wysoka baza i b dobrymi trenerami ?

Yrkomm16 Partyzant

02.07.2014 22:01    #10458     Sufler - Porady do gry - od zera do bohatera ?
Odpowiedni trening,gra w meczach itd.
Pamiętaj jednak że jeśli grajek jest po prostu bez ambicji lub
prowadzi niesportowy tryb życia nic z tego nie wyjdzie
Pozdrawiam.

Yrkomm16 Partyzant

02.07.2014 22:01    #10459     Sufler - Porady do gry - od zera do bohatera ?
Odpowiedni trening,gra w meczach itd.
Pamiętaj jednak że jeśli grajek jest po prostu bez ambicji lub
prowadzi niesportowy tryb życia nic z tego nie wyjdzie
Pozdrawiam.

Rikulec Partyzant

Klub: Newcastle United
Producent: Puma
Sponsor: Newcastle Brown Ale
Domowe: Biało-czarne pionowe pasy
Wyjazdowe: Ciemnogranatowe z niebieskimi wstawkami
Trzecie: Żółte

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution