Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

buczek93 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
04.07.2014 16:18    #10441     Sufler - Porady do gry - od zera do bohatera ?
Ja robie tak, że nawet w pierwszym składzie niech nie gra zawsze, ale niech trenuje. Wpuszczaj go na jakieś końcówki, z ogórkami albo w Pucharze daj mu pograć od pierwszej minuty - 10 takich meczy w sezonie i odnotujesz potężny skok umiejętności kopacza.
I tak jak pisali tu inni, dobry (ambitny, zdeterminowany) mentor to podstawa, bez której nie ruszy. Jak ktoś jest "niesportowy" to szału nie będzie - vide Mario Balotelli. Talentu ma nie mniej niż najwięksi, ale że mu sie nie chce, to kopie tylko w Milanie i obrusza się, bo jacyś pajace wołają na niego, że kolega Murzyn.

buczek93 Młody aktywista

04.07.2014 16:16    #10442     Sufler - Porady do gry - liga europy wtf?
może starszy zapis wczytaj? Chyba, że pirat albo majstrowałeś FMRTE, to mogą być takie kwiatki.
Ja na swoim sejwie w 13 wygrałem z Estonią 5 albo 6:0, a gra uparcie pokazywała 6:2, pomyliła też strzelców goli. Gdy spotkanie miało się zakończyć, się sucz wykrzaczyła, a po restarcie, wczytaniu i zagraniu jeszcze raz przeszło wszystko bezbłędnie (choć wynik i strzelcy inni). Może coś gra sobie skopała we wcześniejszych fazach kwalifikacji i potem to ciągnie. Sprawdź powtórki (o ile masz dostępny taki poziom symulacji i dokładności) - zepsute mecze nie chcą się wczytać, nie pokazują też zdobytych goli, jeśli klikniesz w numer minuty, w której "bramka" padła. Wtedy przynajmniej będzie wiadomo, czy skiełbasiło się coś w pierwszej rundzie eliminacji, czy może dopiero w ostatniej.

cwks Partyzant

04.07.2014 14:27    #10443     Sufler - Gra przez sieć - Chętni do multi
Chetni do gry przez neta pisać tutaj albo na pw w ostatecznosci dodac na steamie do znajomych uzytkownika CWKS (L)
Ligi jak i czas grania do ustalenia.

pjootr Partyzant

Nie mogę się pozbyć jednego zawodnika a mianowicie chodzi mi o Kakę w Milanie. Zarabia o wiele za dużo i nie gram formacją z środkowym ofensywnym pomocnikiem. Nie chce rozwiązać za porozumieniem i nikt go nie chce kupić mimo, że wystawiam go za zero. Mogę tylko rozwiązać kontrakt za wartość taką jaką zarobi do końca kontraktu czyli 19 mln, ale mi chodzi właśnie o to, żeby na nim zaoszczędzić. Próbowałem go dodawać na wymianę, ale z żadnym klubem nie może się dogadać co do pensji, a próbowałem specjalnie z bogatymi klubami.

Co mam z nim zrobić, żeby ktoś go chciał albo zgodził się rozwiązać za porozumieniem?

second Partyzant

04.07.2014 10:09    #10445     Sufler - Porady do gry - liga europy wtf?
Gram Wisla Krakow drugi sezon, pierwszy zakonczylem na drugim miejscu wiec gralem kwaliwikacje do ligi europy. wygralem baraz ale ku mojemu zdziwieniu, nie bylo losowania grup i po prostu liga europy nie wystartowala, o co chodzi, mial ktos podobny problem? da rade jakos to naprawic w obecnm sezonie? mam save z dnia drugiego meczu barazowego. wczytywalem save, gralem drugi raz rewanz i dalej nie a rozgrywek ligi europy.

second Partyzant

04.07.2014 10:06    #10446     Sufler - Porady do gry - Problem z odpaleniem FM2014
zrobilem formata,. problem byl ze sterownikiem karty graficznej. instalowalem prze rozne sterowniki a i tak w menagerze urzadzenw yswietlalo standardowa karta graf. vga. kombinowalem i jakos recznie udalo sie zainstalowac i se se pykam wlasnie wisla krakow

Mazzz63 Partyzant

[quote="Alasinho94"]Szukam jakiegoś klubu do poefemowania bo totalnie nie wiem kim zagrać :(

FM 2014 14.3 na najnowszym uaktualnieniu pr0 na 1 lipca 2014.

wymagania:
-europa
-stadion przynajmniej z 25tys
-w miare młody skład
-przynajmniej z 5mln funtow budzetu transferowego
-moga byc europejskie puchary, ale nie musza
-prognoza cos kolo srodka tabeli[/quote]

Wolfsburg, Vitesse, Southampton, Everton, Swansea

lipeusz Partyzant

03.07.2014 18:49    #10448     Sufler - Porady do gry - od zera do bohatera ?
Gra w 1 składzie pomaga, a charakter czasem się zmienia. Kilka razy miałem że w związku z ostatnimi wydarzeniami w życiu młodego piłkarza stał się dużo bardziej ambitny. Chociaż dwa razy zdarzyło się że nie wiązali przyszłości z piłką czy coś takiego i charakter 'spadł'

Alasinho94 Partyzant

Szukam jakiegoś klubu do poefemowania bo totalnie nie wiem kim zagrać :(

FM 2014 14.3 na najnowszym uaktualnieniu pr0 na 1 lipca 2014.

wymagania:
-europa
-stadion przynajmniej z 25tys
-w miare młody skład
-przynajmniej z 5mln funtow budzetu transferowego
-moga byc europejskie puchary, ale nie musza
-prognoza cos kolo srodka tabeli

buczek93 Młody aktywista

Ja próbowałem grać nim jako schodzący napastnik, strzały z dystansu na "często", przetrzymywanie piłki, dryblingi, duża swoboda taktyczna. Może są jakieś opcje do tego, żeby zawodnik biegał cały czas, ale nie jestem pewien.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution