Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

buczek93 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
06.07.2014 13:08    #10421     Sufler - Porady do gry - Chciany zawodnik w U-23
U-23 nie ma selekcjonera - tzn. był, wygrał Olimpiadę i odszedł. I teraz wakat pusty, nawet po dodaniu się nic się nie dzieje.

Rozkoszny Partyzant

06.07.2014 12:31    #10422     Sufler - Porady do gry - Błąd z terminarzem
Witam, ostatnimi czasy pokusiłem się o kupno oryginalnego FM 14 po wcześniejszym krótkim teście na wiadomej wersji. Pełen chęci, że zagram sobie moim ulubionym klubem z PL natrafiłem na bardzo irytujący błąd, terminarz ekstraklasy jest ułożony w jakiś komiczny sposób: 3 mecze u siebie, 3 wyjazdy, potem dom, i 2 wyjazdy. Mógłbym to ścierpieć, gdyby nie fakt, że zazwyczaj mecze są rozgrywane co 2-4dni, przecież jak mi dojdzie liga europejska i puchar polski to ja nie wyrobię ...
Reinstalowałem kilka razy, błąd pojawia się tylko w Ekstraklasie.

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
06.07.2014 11:01    #10423     Sufler - Gra przez sieć - Chętni do multi
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

wietnam Partyzant

06.07.2014 10:05    #10424     Sufler - Porady do gry - Chciany zawodnik w U-23
Jedyny sposób to zrobić nowego gracza - selekcjoner Argentyny. Wywalić ZE SZTABU tego trenera u23 i ustawić siebie jako menadżera. Wtedy możesz nadzorować kadrę.

Robsson93 Partyzant

06.07.2014 01:04    #10425     Inne - Piłka nożna - MŚ 2014 w Brazylii.
Szkoda mi Kostaryki, pokazała się z bardzo dobrej strony. Mam jednak nadzieję że Holendrzy (na których liczę że wygrają ten turniej) poślą do domu Argentynę, którą tak zachwyca się Szpakowski. Nawet zamiast Messi zaczął mówić Maradona...

Budziu Partyzant

05.07.2014 21:42    #10426     Sufler - Gra przez sieć - Problem z grą przez sieć
witam.

gram ze znajomymi we trójkę po sieci w fm'a 14 i wszyscy mają normalne łącza pingi, jeden kumpel elegancko gra ze mną a drugi co jakiś czas, nawet podczas meczu wyrzuca go do głównego menu i musi spowrotem dołączać do gry.

Macie jakieś porady aby coś zrobić ?

bini Partyzant

Informacje ogólne:
Klub: Olympique Marsylia
Sponsor: Air France (http://samoloty-moja-pasja.blog.pl/files/2013/11/606-Logo-Air-France.jpg)
Producent stroju: Adidas

Kolory:
Domowe: białe, z błękitnym dodatkiem - może to być ukośny lub pionowy pasek lub cokolwiek innego wg Twojego uznania
Wyjazdowe: ciemnogranatowe z białymi wstawkami
Trzecie: błękitne z białymi wstawkami

z góry dzięki!

Nones Partyzant

05.07.2014 17:53    #10428     Sufler - Porady do gry - 3 proste pytania FM10?
1. Gdzie znajdę raporty w postaci gwiazdek wszystkich zawodników na danej pozycji na raz tzn. w fm 12 jest raport o zespole że widzę kto ile ma gwiazdek a tutaj musze wchodzic pojedynczo w zawodnika.
2. Jak filtrować zawodnika bez klubu (Jak zaznaczyć opcje bez kontraktu/bez klubu)?
3. Gdy zaznaczyłem "napastnicy" to pokazali mi sie wszyscy czołowi a gram Red Bullem więc jak rozpoznać czy zawodnik będzie chciał ze mną podpisać kontrakt?

Szczególnie zależy mi na pytaniu pierwszym, grałem dotychczas w 12 dosyć długo w 10 staram się odnaleźć ale tych rzeczy powyższych niewiem jak zrobić.

MUFCFAN Partyzant

Jak nie wiesz o co chodzi to się nie wypowiadaj.
Przecież typek nie będzie nagrywał do każdej wersji FMa osobny poradnik jak wgrać update. Dopisał że instalacja jest taka sama jak w FM13.
TYLKO, ŻE JA CHCE UPDATE TRANSFERÓW Z FMa 14 MIEĆ W 13.
Pamiętam że kiedyś tak robiłem, była jakaś instrukcja, ale teraz nie moge znaleźć.

buczek93 Młody aktywista

05.07.2014 15:00    #10430     Sufler - Porady do gry - Chciany zawodnik w U-23
Oj, no to niezbyt dobre info. Kolejna olimpiada (mam rok 2025) będzie chyba za 3 lata in-game, jeśli się nie mylę. A wyrosnąć nie może, bo przecież w u-23 mogą być 3 zawodnicy ponad ten wiek. A kadra U-23 nie gra, bo nikt nie może (poza moją reprezentacją O.o) zaoferować jej sparingu. Także śmiechowo całkiem mocno.

To naprawdę jedyna możliwość? Może da się wykombinować tak, żeby wczytać poprzedni zapis (huehue), zmienić sparingpartnera na reprezentację olimpijską i wtedy go zwinąć?

Próbowałem wczytać poprzedni zapis, dodać się jako manago u-23, usunąć gościa z repry (nie da się, z dziwnego powodu?!). Do Hiszpanii cały czas jest info "jest w innej reprze", powołanie do Argentyny odrzuca i stwierdza, że Hiszpania to reprezentacja jego marzeń. FMRTE jedynym wyjściem?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution