Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Robsson93 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
[quote="IwoS"]Panowie, wakacje się rozpoczęły, więc duuużo czasu czeka do zmarnowania przed komputerem. Pomóżcie mi wybrać drużynę, która będzie mnie uszczęśliwiać i będzie pełniła rolę mojego pupilka. Myślałem o Leverkusen lub Wolfsburgu, ale reprezentacja Niemiec mi coś nie działa. Więc zastanawiam się nad AS Romą, Lille, Lyonem, Villarrealem i Swansea. Nie są to potęgi europejskie, ale mają potencjał i to ogromny żeby nimi być. Nie mogę coś się przełamać w tym managerze, w poprzednią wersje wygrywałem wszystko, a w tym blamaż. Nic nie osiągam, denerwuję się i wyłączam po 2 miesiącach (w grze). Pomocy mordy![/quote]

Grałem Leverkusen i Lyonem w Fmie 12. Obie te kariery wspominam bardzo dobrze. Z Aptekarzami udało mi się kiedyś wygrać nawet LE, w OL jedynie ligę, a w LM kiedyś tam udało się nawet dojść do ćwierćfinału, ale trzeba było czekać kilka sezonów. We Francji spędziłem sporo czasu, bo najlepiej mi się tam gra. Podoba mi się to że pojawiają się tam bardzo zdolni newgeni, a w OL na pewno nie będziesz się uskarżał na ich brak. Sprawdź jeszcze Montpellier, mi grało się nimi bardzo przyjemnie. Nie tak dawno wygrali ligę i w swoim składzie mają wielu ciekawych piłkarzy, do tego zdolna młodzież i można nimi nieźle namieszać w lidze i w europejskich pucharach. ;)

buczek93 Młody aktywista

06.07.2014 23:06    #10412     Sufler - Porady do gry - Błąd z terminarzem
Bo to jest Argentyna, to się nie liczy wtedy :D
A grania pod rząd nie uświadczyłem nawet w CFC. Może z biegiem wirtualnego czasu rozjeżdza się terminarz i takie kwiatki robią, czy nie ma jednak żadnej reguły na to?

CapsLock Partyzant

[quote="Bobilo"]Koledzy pomóżcie :D
Potrzebuje klubu a jakże na wakacje, główny warunek - niezbyt dobra liga ale też nie za słaba. Lepsza od polskiej gorsza od lig z TOP 5. Co do klubu to w zasadzie zależy mi najbardziej na stadionie(w miarę duży lub wierni fani którzy będa go szczelnie zapełniać) i bazie bądź szkółce(nie muszą być obydwa) i żeby może był jakieś talenty PA -8 nawet :D. Grałem krótką karierę Grasshoppers W FM 2013 i wszyto fajnie oprócz silnika meczowego :P najgorszy FM z jakim miałem styczność. Dlatego może coś podobnego do tej kariery tylko w FM 12 ? A i nie bawi mnie od razu hegemonia w lidze jak Dinamo, NK Maribor czy Basel, ale może być w czołówce. Z góry dzięki ![/quote]

Dnipro, Vitesse, Feyernoord, Braga, Lokomotiv Moskwa

Bobilo Partyzant

Koledzy pomóżcie :D
Potrzebuje klubu a jakże na wakacje, główny warunek - niezbyt dobra liga ale też nie za słaba. Lepsza od polskiej gorsza od lig z TOP 5. Co do klubu to w zasadzie zależy mi najbardziej na stadionie(w miarę duży lub wierni fani którzy będa go szczelnie zapełniać) i bazie bądź szkółce(nie muszą być obydwa) i żeby może był jakieś talenty PA -8 nawet :D. Grałem krótką karierę Grasshoppers W FM 2013 i wszyto fajnie oprócz silnika meczowego :P najgorszy FM z jakim miałem styczność. Dlatego może coś podobnego do tej kariery tylko w FM 12 ? A i nie bawi mnie od razu hegemonia w lidze jak Dinamo, NK Maribor czy Basel, ale może być w czołówce. Z góry dzięki !

cwks Partyzant

06.07.2014 20:07    #10415     Football Manager - Ogólna dyskusja - Problem z skrzynką
Witam
Gram ze znajomym przez neta , wszystko ładnie , pięknie ale jest problem z skrzynka
U mnie wszystkie wiadomosci sie wyswietlaja , natomiast u znajomego jest cyferka(28) orzy ikonce skrzynki , jednak jak wchodzi w skrzynke to tych wiadomosci tam nie ma.
Czy ktoś zna ten problem i jego rozwiązanie?

piotrp504 Partyzant

06.07.2014 18:50    #10416     Inne - Piłka nożna - MŚ 2014 w Brazylii.
Finał Holandia -Niemcy oczywiście wygrana holendrów tak nawiasem ile wypił wczoraj szpak że pomylił Messiego z Maradoną tego nie wie nikt
Moje skromne manifestowanie -zapraszam
http://piotrp0506.cmrev.com/blog.html
moje depesze
http://piotr(...)l?page=0
Hala Madrid

buczek93 Młody aktywista

06.07.2014 16:43    #10417     Sufler - Porady do gry - 3 proste pytania FM10?
Jeśli masz zawodników bez wartości to przecież wszystko gra - mogą grać na amatorskich i niechronionych. Dużo szortu wychodzi w takim szukaniu, ale opcja "no club" działa na 100% prawidłowo.

buczek93 Młody aktywista

06.07.2014 15:50    #10418     Sufler - Porady do gry - Błąd z terminarzem
W 13 prowadzę Real, gra wyskoczyła mi w ostatnim sezonie z 5 wyjazdami pod rząd (4x liga + puchar któryś). Normalka, FM sobie tak czasem liczy i nie przeskoczysz tego...

davidalaba27 Partyzant

[quote="voximdo"]FM 14, najnowszy update.

Szukam do Evertonu jakiegoś młodego następcy Baines'a który mi się zbuntował i chce odejść (młody, przyszłościowy ale zarazem gotów do gry w pierwszym składzie). Zimowe okienko - cena do 10 mln funtów.[/quote]
Próbuj Ricardo Rodrigueza. Świetny zawodnik. Jak nie, to może Alberto Moreno? U mnie w Liverpool'u pierwsze pół roku dawał dupy, po czym nagle zaskoczył i grał do końca sezonu bezbłędnie :) proponuje jeszcze ew. kogoś z trójki: Alex Sandro, Jetro Willems, Ben Davies.

Diablo5555 Partyzant

06.07.2014 14:43    #10420     Inne - Piłka nożna - MŚ 2014 w Brazylii.
[quote="Robsson93"]Szkoda mi Kostaryki, pokazała się z bardzo dobrej strony. Mam jednak nadzieję że Holendrzy (na których liczę że wygrają ten turniej) poślą do domu Argentynę, którą tak zachwyca się Szpakowski. Nawet zamiast Messi zaczął mówić Maradona...[/quote]

A ja liczę na Argentynę i Brazylię, taki finał żeby był.
Też mi bardzo szkoda Kostaryki, ale gratuluję im woli walki!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution