Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

KubaRuchaLaski Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
15.07.2014 21:38    #10341     Sufler - Porady do gry - Error podczas gry w FM2013.
Więc jak gram w fm2013 co jakiś czas nie wiem co 1-2 minuty coś takiego wyskakuje mi taki error:aki o to error:not well formed invalid token at line 1 of profile1.xml i fm2013 w tedy z pelnoekranowego przechodzi w okienko no i jeszcze ten error o co chodzi ;c?

`Gekkou Partyzant

A co sadzicie o Juventusie , gdzie bym gral pierwsza tam kariere ;) bo nigdy jeszcze nie gralem we wloszech ;) Strasznie mnie ciagnie do Pogby i Vidala ;>

lancos3-11 Partyzant

[quote="Lubie_Placki"]Ciężka decyzja przede mną, wybór klubu :D Ostatnio grałem Marsylią, ale po zaledwie 1 sezonie gra mi się kompletnie znudziła. Teraz szukam czegoś typu "zrób coś z niczego", macie jakieś ciekawe propozycje? Wersja 14.3.1 i najnowszy update od pr0 na 1.07.[/quote]
Martina Franca, czwarta liga włoska. Na początku masz kilku świetnych piłkarzy np. Ilari i Montalto, do tego nie musisz się pieprzyć ze współwłasnościami. Na dodatek trochę pieniędzy (starcza na załatanie dziury w środku obrony). Awans w pierwszym sezonie to obowiązek (awansuje 9 drużyn), a potem w Serie C1, przed którą można się już solidnie wzmocnić. Aktualnie nim gram. Polecam! :)

buczek93 Młody aktywista

Ma grać dalej. Przejdzie mu w końcu. Wysyłanie gościa do domu to rzadko jest dobre rozwiązanie, bo w końcu tracisz gracza na cały miesiąc. A nie wiem, czy warto. Ewentualnie w przerwie zimowej (o ile taką masz). W innym przypadku - kategoryczne nie.

marcian2110 Partyzant

Mam takie pytanko. Ściagnąłem do klubu gościa z Zimbabwe, który po miesiącu pobytu u mnie zaczyna się skarżyć, że nie może się zaaklimatyzować. W czasie prywatnej rozmowy zaproponowałem, że ściagnę do klubu jego krajana, to powiedział, żeby nie, bo będzie jeszcze bardziej tęsknił za domem. Rozmowę zakończyliśmy tym, że kazałem nie marudzić, bo gość dostaje dużo kasy i ma grać, a nie jęczeć... Obecnie morale ma b. niskie i jest NZW.

Poza wystawianiem go do gry , żeby się nie nudził jak jeszcze mogę poprawić jego morale (i naprawić nasze stosunki)? Dodam, że nie chcę gościa się pozbywać, bo obecnie wg. gwiazdek jest jednym z trzech najlepszych w klubie.

FM12

`Gekkou Partyzant

[quote="Malciek"][quote="`Gekkou"][quote="Malciek"]Francja - RC Lens - 2ga liga, świetny potencjał, kiedyś jeden z najlepszych klubów we Francji.

Włochy - Lecce - 2ga liga, szansa na awans, ale na mistrza to raczej wątpie :D

Anglia - Leeds, Blackbourn, Bolton, Birmingham. [/quote]

A grales moze tym Lens ? :) Jak u nich wyglada z funduszami pozniej? :)[/quote]

Grałem, jeżli wywalczysz awans to fundusze się znajdą, na grę w drugiej lidze też starczy na zatrudnienie kilku przywoitych kopaczy, na pewno mają potencjał by po awansie do 1 ligi być w TOP10 z marszu. Wiem też, że odeszło stamtąd sporo fajnych grajków, ale nie powinno to być przeszkodą. Fajna przygoda to była :)[/quote]

Chyba jednak zaczne tym Lens ;> Pare dni temu zastanawialem sie wlasnie nad nimi , ale jakos tak werwy mi brakowalo :D

Malciek Partyzant

[quote="`Gekkou"][quote="Malciek"]Francja - RC Lens - 2ga liga, świetny potencjał, kiedyś jeden z najlepszych klubów we Francji.

A grales moze tym Lens ? :) Jak u nich wyglada z funduszami pozniej? :)[/quote]

Grałem, jeżli wywalczysz awans to fundusze się znajdą, na grę w drugiej lidze też starczy na zatrudnienie kilku przywoitych kopaczy, na pewno mają potencjał by po awansie do 1 ligi być w TOP10 z marszu. Wiem też, że odeszło stamtąd sporo fajnych grajków, ale nie powinno to być przeszkodą. Fajna przygoda to była :)
"Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki. " - Henryk Reyman

`Gekkou Partyzant

[quote="Malciek"]Francja - RC Lens - 2ga liga, świetny potencjał, kiedyś jeden z najlepszych klubów we Francji.

A grales moze tym Lens ? :) Jak u nich wyglada z funduszami pozniej? :)

jasiek77 Partyzant

15.07.2014 11:55    #10349     Sufler - Problemy techniczne - Błąd-crash dumps
[quote="jasiek77"]Po rozegranym meczu gdy przetwarzane są dane wywala mi grę.Wyskakuje mi crash dump FM2014 v14.3.1.487696. Usunąłem wszystkie dodatki graficzne, mam tylko uaktualnienie FM 2014 Update(14.3) bartekr v. 1.1 .[/quote]

Malciek Partyzant

Nie tylko Tobie się to przytrafiało, bo wiem to z własnego doświadczenia, a raczej po wielu sezonach, grach, zespołach i ligach, uznałem, że problem może tkwić: w zbyt małej rotacji składe, zmęczeniu po meczu z wumagającym przeciwnikiem, albo też błędnie przeprowadzonej rozmowie motywacyjnej, albo co gorsza w tym, że np przeciwnik stawia autobus, a ty grasz zbyt wolno, aby robić go jak Niemcy Brazylię :>.

Dobrze jakbyś napisał kim grać i o jakim managerze jest mowa. Spróbuj w paru takich meczach zmienić z 5 zawodników w podstawowym ustawieniu i wtedy zaobseruj jak najlepiej reagują, być może bardziej by sie opłacało wrzucić z 3 grajków z podstawowego składu na końcówkę spotkania i wtedy uda się wepchną zwycięskiego gola, albo przygotuj specjalne stałe fragmenty gry na ostatnie 10-15minut, ultra ofensywne. Pokombinuj i daj znać, co Ci wyszło :)
"Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki. " - Henryk Reyman

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.