Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Malciek Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
[quote="rexkor88"]Siemanko. Ostatnio jakoś nie mam pomysłu kim zacząć w fm 14 z Polskiej ligi ;/ Poszukuje klubu z Polskiej ligi, odpada Legia, Lech, Wisła, Śląsk, Lechii. Zastanawiałem się nad Zawiszą, ale oni mają 100 tys. na transfery i nie wiem czy zrobię za to jakieś wzmocnienia, żeby walczyć coś w Ekstraklasie.

P.S. W Polskiej lidze grałbym pierwszy raz.[/quote]

Masz 16 klubów w ekstraklasie. 5 nie chcesz, więc zostaje 11. Nie chcesz Zawiszy zostaję 10.

Chcesz żeby był duży budżet. Z 10 klubów, które pozostają żaden Ci tego nie gwarantuje więc zostaje 0. Jedyny klub który Ci pozostaje to Zagłębie Lubin - ale to 1 liga, a budżet po awansie na poziomie 1mln Euro to pewnie standard.

Proste liczenie. Z tego działu powstaje troche niepotrzebnego spamu, więc się ogarnijcie trochę.
"Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki. " - Henryk Reyman

A. De Raph Wicepremier Rewolucji

Grupa: Administrator
Zachi - nie jest prawdą co piszesz. Leningrad jest bardzo cenionym zespołem, we Wrocławiu jeden z teatrów zrobił nawet musical oparty na ich muzyce.

Mój ulubiony numer:

"O czwartej czterdzieści osiem
gdy odwiedzi mnie desperacja
powieszę się
wsłuchana w oddech Osoby, którą kocham"
Sarah Kane - 4.48 Psychosis

Moje Depesze - czytajcie, oceniajcie, komentujcie!

rexkor88 Partyzant

[quote="johny1910"]Ja mam taki problem mały: W temacie przesiedziałem kilka godzin, w Managerze również, zdecydowałem się na Southampton, lecz przypominam sobie moją krótką czterosezonową karierę Aston i zdobycie mistrzostwa. Jakoś mi się to znudziło, może teraz będzie inaczej, stąd prośba do Was: Czy ktoś, kto grał Southampton jest w stanie napisać jak się grało itp?. A druga sprawa, czy możecie coś polecić z Championship, ewentualnie ligę niżej- koniecznie Anglia, bo nigdzie indziej nie gra mi się dobrze :P. Chodzi mi o klub, który jest w miarę poukładany, lecz czegoś/ kogoś im brakuje (mnie!) i do tego mają jakiegoś zawodnika, lub kilku z potencjałem na przyszłośc, nawet na PL.[/quote]

Southampton grał mój kumpel, juź w drugim sezonie zajął top4, a w kolejnym mistrzostwo. Dobierzesz dobrą taktyke i już po jednym sezonie wygrywasz wszystko.

Malciek Partyzant

[quote="johny1910"]Ja mam taki problem mały: W temacie przesiedziałem kilka godzin, w Managerze również, zdecydowałem się na Southampton, lecz przypominam sobie moją krótką czterosezonową karierę Aston i zdobycie mistrzostwa. Jakoś mi się to znudziło, może teraz będzie inaczej, stąd prośba do Was: Czy ktoś, kto grał Southampton jest w stanie napisać jak się grało itp?. A druga sprawa, czy możecie coś polecić z Championship, ewentualnie ligę niżej- koniecznie Anglia, bo nigdzie indziej nie gra mi się dobrze :P. Chodzi mi o klub, który jest w miarę poukładany, lecz czegoś/ kogoś im brakuje (mnie!) i do tego mają jakiegoś zawodnika, lub kilku z potencjałem na przyszłośc, nawet na PL.[/quote]

Może jeszcze nie zacząłeś sezonu, ale mógłbyś spróbować przywrócić blask paru klubom z Championship, a mianowicie spróbować zagrać Leeds, Blacbourn, Bolton, Wolverhampton (1 liga mniej, ale spory budżet i grajki z PL). Wydaję mi się to fajną przygodą, a sam wiele razy próbowałem grać Leeds, tylko że na najnowszym patchu nie ma Cormacka, ale jest 10mln za niego :)

Do kogoś kto pisał o lidze włoskiej - Atalanta, Parma, Fiorentina, Inter !?! :)
"Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki. " - Henryk Reyman

Ababa12 Partyzant

Hej!

Kiedy można spodziewać się aktualizacji składów ? Bo aż się palę do pogrania Lechia :D

rexkor88 Partyzant

Siemanko. Ostatnio jakoś nie mam pomysłu kim zacząć w fm 14 z Polskiej ligi ;/ Poszukuje klubu z Polskiej ligi, odpada Legia, Lech, Wisła, Śląsk, Lechii. Zastanawiałem się nad Zawiszą, ale oni mają 100 tys. na transfery i nie wiem czy zrobię za to jakieś wzmocnienia, żeby walczyć coś w Ekstraklasie.

P.S. W Polskiej lidze grałbym pierwszy raz.

bartazel91 Partyzant

Napisałem do obsługi technicznej wyszło, że mam nieaktualne sterowniki od grafiki, dźwiękówki i DirectX, a ponadto kazali skasować folder z ustawieniami gry. Wykonałem, uaktualniłem i jest to samo. Jakieś pomysły? Bo szczerze powiem, że nie mam pojęcia teraz co by mogło pomóc. :/

danielo39 Partyzant

Witajcie, jestem przeciętnym graczem serii FM gram od 2010. I powiem, że nigdy nie miałem żadnych problemów ze średniakiem z naszej rodzimej Ekstraklasy. Jak wyszła FM14 to muszę przyznać, że gra stała się bardzo realistyczna i gra wygląda tak jak nasze rozgrywki. Bardzo zacięte etc. Zmierzając do celu, jakie stosujecie triki aby dobrze przygotować drużynę etc. Jaką używacie taktykę żeby zdobywać najwięcej bramek, jak podchodzicie do rozmów bo mimo wszystko psychika jest wg mnie najważniejsza w Ekstraklasie, umiejętności każdy ma podobne. Proszę o porady bo naprawdę nie umiem sobie poradzić.

johny1910 Partyzant

Ja mam taki problem mały: W temacie przesiedziałem kilka godzin, w Managerze również, zdecydowałem się na Southampton, lecz przypominam sobie moją krótką czterosezonową karierę Aston i zdobycie mistrzostwa. Jakoś mi się to znudziło, może teraz będzie inaczej, stąd prośba do Was: Czy ktoś, kto grał Southampton jest w stanie napisać jak się grało itp?. A druga sprawa, czy możecie coś polecić z Championship, ewentualnie ligę niżej- koniecznie Anglia, bo nigdzie indziej nie gra mi się dobrze :P. Chodzi mi o klub, który jest w miarę poukładany, lecz czegoś/ kogoś im brakuje (mnie!) i do tego mają jakiegoś zawodnika, lub kilku z potencjałem na przyszłośc, nawet na PL.

lancos3-11 Partyzant

[quote="`Gekkou"]A co sadzicie o Juventusie , gdzie bym gral pierwsza tam kariere ;) bo nigdy jeszcze nie gralem we wloszech ;) Strasznie mnie ciagnie do Pogby i Vidala ;>[/quote]
Za łatwo i przyjemnie. Może niskie ligi włoskie? (looknij na mój poprzedni post)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.