[quote="rexkor88"]Siemanko. Ostatnio jakoś nie mam pomysłu kim zacząć w fm 14 z Polskiej ligi ;/ Poszukuje klubu z Polskiej ligi, odpada Legia, Lech, Wisła, Śląsk, Lechii. Zastanawiałem się nad Zawiszą, ale oni mają 100 tys. na transfery i nie wiem czy zrobię za to jakieś wzmocnienia, żeby walczyć coś w Ekstraklasie.
P.S. W Polskiej lidze grałbym pierwszy raz.[/quote]
Masz 16 klubów w ekstraklasie. 5 nie chcesz, więc zostaje 11. Nie chcesz Zawiszy zostaję 10.
Chcesz żeby był duży budżet. Z 10 klubów, które pozostają żaden Ci tego nie gwarantuje więc zostaje 0. Jedyny klub który Ci pozostaje to Zagłębie Lubin - ale to 1 liga, a budżet po awansie na poziomie 1mln Euro to pewnie standard.
Proste liczenie. Z tego działu powstaje troche niepotrzebnego spamu, więc się ogarnijcie trochę.
P.S. W Polskiej lidze grałbym pierwszy raz.[/quote]
Masz 16 klubów w ekstraklasie. 5 nie chcesz, więc zostaje 11. Nie chcesz Zawiszy zostaję 10.
Chcesz żeby był duży budżet. Z 10 klubów, które pozostają żaden Ci tego nie gwarantuje więc zostaje 0. Jedyny klub który Ci pozostaje to Zagłębie Lubin - ale to 1 liga, a budżet po awansie na poziomie 1mln Euro to pewnie standard.
Proste liczenie. Z tego działu powstaje troche niepotrzebnego spamu, więc się ogarnijcie trochę.
Najnowsze posty