[quote="Malciek"][quote="johny1910"]Ja mam taki problem mały: W temacie przesiedziałem kilka godzin, w Managerze również, zdecydowałem się na Southampton, lecz przypominam sobie moją krótką czterosezonową karierę Aston i zdobycie mistrzostwa. Jakoś mi się to znudziło, może teraz będzie inaczej, stąd prośba do Was: Czy ktoś, kto grał Southampton jest w stanie napisać jak się grało itp?. A druga sprawa, czy możecie coś polecić z Championship, ewentualnie ligę niżej- koniecznie Anglia, bo nigdzie indziej nie gra mi się dobrze

. Chodzi mi o klub, który jest w miarę poukładany, lecz czegoś/ kogoś im brakuje (mnie!) i do tego mają jakiegoś zawodnika, lub kilku z potencjałem na przyszłośc, nawet na PL.[/quote]
Może jeszcze nie zacząłeś sezonu, ale mógłbyś spróbować przywrócić blask paru klubom z Championship, a mianowicie spróbować zagrać Leeds, Blacbourn, Bolton, Wolverhampton (1 liga mniej, ale spory budżet i grajki z PL). Wydaję mi się to fajną przygodą, a sam wiele razy próbowałem grać Leeds, tylko że na najnowszym patchu nie ma Cormacka, ale jest 10mln za niego
Do kogoś kto pisał o lidze włoskiej - Atalanta, Parma, Fiorentina, Inter !?!

[/quote]
Leeds grałem w każdym managerze, jakoś mnie to już nie kręciło. Wybrałem Wilki, ale nie chciałem dla ułatwienia grać na patchu od Bartka i zacząłem od 1 Ligi. Póki co powróciła mega frajda z grania. Dzięki wielkie wszystkim za pomoc
Najnowsze posty