Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

kacperlito Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
21.07.2014 18:47    #10301     Sufler - Porady do gry - 2 sezon - klapa
miałem ten sam problem, ale zacząłem rotacje taktykami i w miarę czasu wróciłem na fotel lidera, dałem pograć rezerwowym, którzy byli kluczowi w wielu meczach. Co do kontuzji to cały czas jakieś łapały moich zawodników, ale zauważyłem, że to przez treningi, jak zmniejszyłem obciążenie było znacznie lepiej :D

KubaRuchaLaski Partyzant

Gram obecnie Blackburn ale można powiedzieć krótko wkur*ia mnie bo co miesiąc z 2 mln w tylek mamy .... ten klub nie jest zadluzony na poczatku gry a teraz juz prognoza to 22mln w tyłek!

Wkurzyło mnie to więc chcę zacząć innym klubem liga dowolna ale:Ma mieć rozbudowaną bazę treningową,ma mieć dobrych grajków,nie zadłużony,dużo kasy płace,transfery i to tylę czekam ;0

KubaRuchaLaski Partyzant

Więc gram Blackburn powiem jest bardzo dobrze jestem obecnie na 1 pozycji i pewnym krokiem idę do BPL.Lecz co miesiąc jak jest najnowsza opinia zarządu to piszą że są zadowoleni itd.......... no i czytam i co miesiąc jesteśmy z 2 mln w tyłek...

Blackburn to klub nie zadłużony a obecnie jestem już 5 mln zadluzony a prognoza to z 15 mln funtów!

Co mam robić??? sprzedawać piłkarzy czy co???

Gram w fm2013

Ralf08 Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
20.07.2014 18:21    #10304     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2014
Gry nie będę kupował bo ja tylko chce tą grę dla zabicia czasu :D A są jakieś dodatki (patche) które jakby likwidują te błędy? Słyszałem że jest taka wersja gry.. W 2013 grałem w taką wersje, patchów miałem od cholery a gra mi się w ogóle nie zepsuła

Ralf08 Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
20.07.2014 17:03    #10305     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2014
Witam. Chciałem sobie pograć w tą wersje gry, jednak słyszałem że jest podobno do ściągnięcia taka wersja tej gry że umożliwia ona nam grę bez błędu crashdump. Czy ktoś słyszał coś podobnego? Jeśli coś takiego jest to macie linki do pobrania tej wersji gry ?

johny1910 Partyzant

[quote="Wieczór"][quote][/quote]Jeżeli nie znudziła Ci się Anglia to jak najbardziej polecam Wolverhampton. Ostatnia moja kariera-Aston Villa, znudziło mi się po kilku sezonach. Obecnie kończę sezon w League One i nie mam sobie równych :P. Nie mogę doczekać się Championship i mam nadzieje, że już w pierwszym sezonie awansuje do Premiership. Jeśli chodzi o kasę to na patchu 14.3.1 (czy jaki tam jest najnowszy) mamy 0 na transfery, ale nie ma co się martwić grajków mamy bardzo dobrych i 13 milionów, które dostałem na zimę zostały nieruszone. Naprawdę warto :). Jeśli chodzi o inne ligi to może coś Hiszpania, Francja[/quote]

Bardzo chętnie spróbuję. Grałem kiedyś Wilkami w Fm 2005 albo 06 i mile wspominam tamtą karierę. Grasz formacją 4-4-2? Tak patrze na skład i raczej zespół taką formację preferuje. Zobaczymy jak daleko zajdę ;)
Dzięki![/quote]

Dokładnie 4-4-2, powodzenia !

Wieczór Partyzant

[quote][/quote]Jeżeli nie znudziła Ci się Anglia to jak najbardziej polecam Wolverhampton. Ostatnia moja kariera-Aston Villa, znudziło mi się po kilku sezonach. Obecnie kończę sezon w League One i nie mam sobie równych :P. Nie mogę doczekać się Championship i mam nadzieje, że już w pierwszym sezonie awansuje do Premiership. Jeśli chodzi o kasę to na patchu 14.3.1 (czy jaki tam jest najnowszy) mamy 0 na transfery, ale nie ma co się martwić grajków mamy bardzo dobrych i 13 milionów, które dostałem na zimę zostały nieruszone. Naprawdę warto :). Jeśli chodzi o inne ligi to może coś Hiszpania, Francja[/quote]

Bardzo chętnie spróbuję. Grałem kiedyś Wilkami w Fm 2005 albo 06 i mile wspominam tamtą karierę. Grasz formacją 4-4-2? Tak patrze na skład i raczej zespół taką formację preferuje. Zobaczymy jak daleko zajdę ;)
Dzięki!

Malciek Partyzant

[quote="Wieczór"]Chce odpocząć trochę od mojego Newcastle. Szukam klubu, który kiedyś coś znaczył w swoim kraju, ale teraz gra ogony w rodzimej ekstraklasie lub gdzieś w niższej klasie rozgrywkowej (coś jak Leeds, Glasgow Rangers itp.) Najlepiej, żeby nie klepał biedy, bo nie chce, żeby odchodzili ode mnie najlepsi piłkarze, bo nie mam kasy na pensje, ale bogactw też nie oczekuję. Dobry system szkolenia młodzieży i przyzwoity skład. Najlepiej, żeby zarząd nie oczekiwał od razu ode mnie jakiś cudów. Chce budować spokojnie drużynę i wprowadzić ją z powrotem do czołówki.
Liczę na dłuższą kariere. Jeśli chodzi o ligę to wszystko, byle nie Włochy.
FM 14

Dzięki![/quote]

Anglia - Blackbourn, Bolton, Wolverhampton, Leeds
Hiszpania - Deportivo La Coruna, Zaragoza
Francja - RC Lens, Nancy
Niemcy - K'lautern, TSV 1860 Monachium,
"Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki. " - Henryk Reyman

johny1910 Partyzant

[quote="Wieczór"]Chce odpocząć trochę od mojego Newcastle. Szukam klubu, który kiedyś coś znaczył w swoim kraju, ale teraz gra ogony w rodzimej ekstraklasie lub gdzieś w niższej klasie rozgrywkowej (coś jak Leeds, Glasgow Rangers itp.) Najlepiej, żeby nie klepał biedy, bo nie chce, żeby odchodzili ode mnie najlepsi piłkarze, bo nie mam kasy na pensje, ale bogactw też nie oczekuję. Dobry system szkolenia młodzieży i przyzwoity skład. Najlepiej, żeby zarząd nie oczekiwał od razu ode mnie jakiś cudów. Chce budować spokojnie drużynę i wprowadzić ją z powrotem do czołówki.
Liczę na dłuższą kariere. Jeśli chodzi o ligę to wszystko, byle nie Włochy.
FM 14

Dzięki![/quote]

Jeżeli nie znudziła Ci się Anglia to jak najbardziej polecam Wolverhampton. Ostatnia moja kariera-Aston Villa, znudziło mi się po kilku sezonach. Obecnie kończę sezon w League One i nie mam sobie równych :P. Nie mogę doczekać się Championship i mam nadzieje, że już w pierwszym sezonie awansuje do Premiership. Jeśli chodzi o kasę to na patchu 14.3.1 (czy jaki tam jest najnowszy) mamy 0 na transfery, ale nie ma co się martwić grajków mamy bardzo dobrych i 13 milionów, które dostałem na zimę zostały nieruszone. Naprawdę warto :). Jeśli chodzi o inne ligi to może coś Hiszpania, Francja

Falstaff Partyzant

19.07.2014 14:47    #10310     Sufler - Porady do gry - 2 sezon - klapa
Gram w lidze belgijskiej. W pierwszym sezonie dobrze mi szlo, lecz pod koniec zaczalem przegrywac ostro ale udalo sie zakonczyc na 4 miejscu. W przerwie kilku zawodnikow odeszlo w tym napastnik dobry, wiec kupilem innego. Towarzyskie wygrywalem, z dosc dobrymi klubami ale jak sie liga zaczela to przyszly ledwo ugrane remisy i przegrane, jesli cos wygram to jakims fartem. Ale w pucharze UEFA juz mi idzie dobrze, wygrywam spokojnie. Taktyke mam nauczona prawie doskonale, do tego zdarzaja sie czesto kontuzje eliminujac graczy na nawet miesiac, w przerwie sezonowej ustawilem trening kondycyjny na wysoki, wiec nie wiem skad teraz te problemy :/ ktos cos moze poradzic ?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution