[quote="Wieczór"]Chce odpocząć trochę od mojego Newcastle. Szukam klubu, który kiedyś coś znaczył w swoim kraju, ale teraz gra ogony w rodzimej ekstraklasie lub gdzieś w niższej klasie rozgrywkowej (coś jak Leeds, Glasgow Rangers itp.) Najlepiej, żeby nie klepał biedy, bo nie chce, żeby odchodzili ode mnie najlepsi piłkarze, bo nie mam kasy na pensje, ale bogactw też nie oczekuję. Dobry system szkolenia młodzieży i przyzwoity skład. Najlepiej, żeby zarząd nie oczekiwał od razu ode mnie jakiś cudów. Chce budować spokojnie drużynę i wprowadzić ją z powrotem do czołówki.
Liczę na dłuższą kariere. Jeśli chodzi o ligę to wszystko, byle nie Włochy.
FM 14
Dzięki![/quote]
Jeżeli nie znudziła Ci się Anglia to jak najbardziej polecam Wolverhampton. Ostatnia moja kariera-Aston Villa, znudziło mi się po kilku sezonach. Obecnie kończę sezon w League One i nie mam sobie równych

. Nie mogę doczekać się Championship i mam nadzieje, że już w pierwszym sezonie awansuje do Premiership. Jeśli chodzi o kasę to na patchu 14.3.1 (czy jaki tam jest najnowszy) mamy 0 na transfery, ale nie ma co się martwić grajków mamy bardzo dobrych i 13 milionów, które dostałem na zimę zostały nieruszone. Naprawdę warto

. Jeśli chodzi o inne ligi to może coś Hiszpania, Francja
Najnowsze posty