Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Viique Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Wprowadzona zmiana jest skutkiem wgrania logopacka, który prócz herbów klubowych podmienił Ci również flagi narodowe na loga federacji. By ich nie było musisz wejść do folderu: "Moje dokumenty/Sports Interactive/Football Manager 2018/graphics" i usunąć stąd folder zawierający loga federacji. Ja używam logopacka Metallic logos i dalsza ścieżka do tego folderu to: "pictures/logos/metallic logos/nations" (u Ciebie może to wyglądać inaczej zależnie co sobie wgrałeś). Po usunięciu włącz grę, wyłącz "buforowanie skórki", zaznacz "odśwież skórkę po zatwierdzeniu zmian" i "zatwierdź”.
www.usydus.xn.pl - strona z moimi pracami

R.Baggio Partyzant

30.01.2018 15:09    #1032     Sufler - Porady do gry - Bardzo wysokie kwoty transferów
To sie jeszcze przyznaj ktorego mlodego talenta chciales wyciagnac. Zauwaz ze czolowe portugalskie kluby (pelne mlodych talentow) zaspiewaja ogromne sumy za swe talenty.
22latek ktory wszedl by od razu do skladu Bayernu? Takiego to ja bym za mniej niz 100mln nawet nie patrzyl czy sprzedawac.

Zreszta, zagrasz yroche. Pojawia sie newgeny na poziomie swiatowym w klubach angielskich to zobaczysz ze za mniej niz 40mln ich nie kupisz.

Takie wskazowki:
1) Przed podaniem pierwszej oferty, dodaj opcje procentu od nastepnego transferu (i zysku) i wywal je z negocjacji --- w ten sposob SI nie bedzie mogl tegobwstawic, a cene poda taka sama jakby byla z jedna z tych klauzul.
2) Pierwsza cena minus to co Ty oferowales to troche mniej niz dwokrotnosc tego za ile tego zawodnika sa w stanie sprzedac.
Czyli: zawodnik 'wart' 1.0mln i taka rzucasz oferte, klub odpowiada ze chce 15 mln to znaczy ze za kwote odrobine wyzsza niz 8mln to pojdzie. (Nie dotyczy pilkarzy wystawionych na liste transferowa)

Jurgen82 Partyzant

29.01.2018 23:50    #1033     Sufler - Porady do gry - Drużyna rezerw
Cześć,

gram w niemieckiej Bundeslidze i nie zwracałem wcześniej uwagi na drużynę rezerw, teraz mam pytanie, czy jestem w stanie w jakiś sposób wpłynąć żeby awansowali z regionalnej ligi do 3 ligi skoro nie widzę ligi regionalnej? czy to już jest czarna dziura i pozostaną tam na wieki bez możliwości rozgrywania meczy?

Iruke90 Partyzant

29.01.2018 23:46    #1034     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
Witam. Chętnie pogram FM18 kariere interesuje mnie dłuższa gra. Osoby co sa zainteresowane pograniem tydzien podziekuje. Jeśli ktos chetny zaprasza na pw

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
Mi mój stary laptop się wyłączał przy graniu w FM-a 17 a drugi mocno się nagrzewał (przez co porzuciłem grę w FM-y na laptopach) także winy szukałbym raczej w słabym chłodzeniu lapka (lub może gra po prostu za bardzo nadwyręża twój sprzęt skoro inne programy czy gry działają normalnie).

cienias19 Partyzant

Mam problem ponieważ podczas gry w FM 2018 laptop kiedy jest podłączony do prądu bardzo głośno chodzi i jest gorący aż ciężko dotknąć okolice wentylatora. Kiedy jest odłączony wszystko jest dobrze. Taka sytuacja ma miejsce tylko podczas gry. W żadnej innej sytuacji tego nie zauważyłem mimo, że używam wielu programów graficznych obciążających sprzęt.

Spotkaliście się z czymś podobnym? Macie może jakieś rady co z tym zrobić?

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
29.01.2018 11:21    #1037     Sufler - Porady do gry - Bardzo wysokie kwoty transferów
No przecież w FM-ach zawsze były ceny jak z kosmosu :) A ja nie mówię, że to normalne tylko przytoczyłem Ci przykład, że jak grasz jakimś znanym i bogatym klubem to od Ciebie będą kluby żądać większe kwoty za transfery niż od kogoś kto ma mniej kasy i jest mniej znany.
PS. Też zauważyłem, że jak jakiś młody talent ma potencjał na poziomie 4-5 gwiazdek to kluby żądają za niego kilkaset milionów, czyli inaczej mówiąc nie chcą go po prostu sprzedać bo odstraszą żądaniami za takowego zawodnika.

Jurgen82 Partyzant

29.01.2018 10:39    #1038     Sufler - Porady do gry - Bardzo wysokie kwoty transferów
Raczej ktoś nie dopracował pewne elementu gry niż wyprzedził jego czasy. Takie coś jak mówisz miałoby sens jakbym chciał wyciągnąć Neymara albo Messiego, ale jak chcę wyciągnąć 16 letniego zawodnika który ma w potencjale wysoko ale obecnie jest bardzo słaby? Znalazłem na forum młode talenty które warto kupić i to jest praktycznie niemożliwe jak nie masz na transfer 100 mln :) bez jaj że za 16 latka ktoś tyle da w realnym świecie. To samo tyczy się już trochę rozwiniętych 22 latków którzy mogli by wejść od razu do składu. Czy teraz w FM żeby kogoś kupić to trzeba będzie czekać aż ten gracz będzie chciał odejść z klubu ? To już będzie chore....

Shrek Partyzant

29.01.2018 09:29    #1039     Sufler - Porady do gry - Problem z mentorami
Aby zawodnik został mentorem musi mieć ukończone 24 lata, mieć wyższy status w drużynie niż jego uczeń ( czyli kluczowy gracz może uczyć szerokie zaplecze, ale szeroki skład, nie będzie szkolił pierwszego składu), a że w 18 dodali jeszcze dynamikę, to nie wiem, czy powodzenie mentoringu, nie jest uzależnione od dynamiki właśnie.

jonathan11 Partyzant

"Porobiłeś transfery" to za dużo powiedziane, ja dopiero chciałem porobić transfery i to bez szaleństw, bo tylko 2-3 nowych chciałem.

Tak naprawdę przed sezonem pozyskałem tylko Micanskiego dając mu 55 tys. zł/mies. Niby miałem ograniczenie do 30-35 tys., ale bardzo chciałem mieć normalnego napastnika i udało się go pozyskać.

Zimą wziąłem Czerwińskiego i chciałem Varelę z Wisły Płock- dogadałem się z jego klubem, ale Vareli mogłem raptem 9 tys. zł/mies. zaproponować, więc oczywiście jego agent mnie wyśmiał.

Wcześniej wziąłem Darka Fornalaka na trenera ogólnego płacąc mu- już nie pamiętam- ok. 6-7 tys. zł miesięcznie, więc sam widzisz, że nie szalałem z transferami.

Aha, i zima udało mi się sprzedać Gyurcso- dostałem 400 tys. zł od razu i trochę kasy w ratach. Poza tym "zszedłem" z jego chorej pensji- 70 tys. zł/mies, więc nieźle zaoszczędziłem bym powiedział.

Myślisz, że gdybym zimą nie pozyskał Czerwińskiego to nie zostałbym zwolniony?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution