Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

morus1234 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Fm 14. od 2013 do 2047 i dalej gram :)

CapsLock Partyzant

Ile ten zawodnik ma lat? O ile się nie mylę grasz w lidze niemieckiej, a tam zawodnicy poniżej 17 lat nie są upoważnieni do gry w pierwszym zespole.

Yrkomm16 Partyzant

23.07.2014 17:53    #10293     Inne - Gry i komputery - BATTLEFIELD 4 PLUTON
Panowie i Panie!!
Wszyscy Polacy grający w Battlefielda 4 zgłoście się!
Zapraszam do nowo powstałego plutonu pod nazwą:
[GROM]THUNDERCLAP!!!
Dołączyć może każdy piszcie pod komentarzami lub do mnie na
maila:theonlyyrkomm16@gmail.com
Niech moc będzie z GROMEM!!!!

buczek93 Młody aktywista

Ja kurde prowadze Real 11-ty sezon i kiszka, zaden Bouzanis nie przybyl do juniorow Realu. Grrr.

Ja na Twoim miejscu prowadzilbym dalej - zanim osiagniesz poziom L1, bedzie to juz w pelni zmyslona rozgrywka (wiec i tym fajniejsza). ~500k na obiekty moze wystarczyc, choc 100% pewnosci nie dam. Jesli masz klub 1/2 zawodowy, to amatorzy caly czas moga byc zapchajdziurami. I tak na codzien robia cos innego (pieka chleb, kieruja autobusem w miejscie itd), a jak nie ma kim grac, to mozna na nich w ostatecznosci postawic. Wiadomo, juniory lepsze, ale to juz sam zadecydujesz, co wolisz.

Chrzano Partyzant

Siema!
Mam przyjemność zaprosić Was na dzisiejsze granie na żywo w FM2014. Chcecie wspólnie uczestniczyć w wydarzeniach nowej, twitchowej kariery? Zapraszam na godzinę 19:00 w link podany poniżej!

www.Twitch.tv/Chrzano
YT Lifestyle (filmy ze świata sportu i FM): https://www.youtu(...)sLixWpyQ

Viique Młody aktywista

Hej,
Po rocznej przerwie wróciłem do FMa i mojego starego zapisu. Jest styczeń 2017, a ja aktualnie prowadzę klub z czwartej ligi francuskiej Borgo FC (w 3. sezonie uzyskałem z nimi upragniony awans). Bardzo chciałem by kariera mojej postaci była maksymalnie realistyczna, dlatego w pierwszym sezonie prowadziłem drużynę amatorską i dopiero później podjąłem pracę w półzawodowym Borgo. Miałem w planach tak prowadzić ten klub, by w przyszłości większość, jeśli nie cały skład miał składać się z jego wychowanków. W tym roku pojawiła się nowa przeszkoda - poziom mojej szkółki (SCREEN) spadł do poziomu ‘mizernego’. Zaniepokojony tym faktem przesymulowałem sobie kilka kolejnych miesięcy i wyszło, że w tegorocznym naborze najlepszy junior poszczycić się mógł jedynie dwoma gwiazdkami potencjału, gdy we wcześniejszych latach trafiało mi się kilku z przynajmniej trzema. Obecnie w kasie klubu mamy 150 tys. euro (po zakończeniu sezonu i przyznaniu premii powinniśmy mieć około pół miliona). Czy taka suma wystarczy by rozwinąć naszą szkółkę, a jeśli tak to na jaki poziom? W przerwie międzysezonowej udało mi się wymusić na prezesie rozwój bazy treningowej. Obecnie jest ona na poziomie podstawowym. Budowa nowej ma trwać rok i skończy się w listopadzie – jakiego poziomu bazy mogę się spodziewać?

Czytałem, że dobrym sposobem na podreperowanie budżetu i wzmocnienie składu jest znalezienie klubu patronackiego. Wielokrotnie udawało mi się przekonać prezesa o słuszności takiego posunięcia, ale zawsze kończyło się na tym, że nie udało się znaleźć na to miejsce odpowiedniego kandydata. W czym tkwi problem? Z drugiej strony udało mi się go nakłonić na znalezienie klubu filialnego, jednak nie wiem czy jest sens zawierania takiej umowy, bo proponowane zespoły, występują w ligach regionalnych (niegrywalnych).

Kolejna sprawa jaka mnie trapi to kilku amatorów, wciąż zalegających w moim klubie. Są już za starzy by ich ogrywać w zespołach juniorskich, a ich umiejętności odbiegają od tych prezentowanych przez graczy pierwszego składu. Czy jest sens wyrzucać ich z zespołu jeśli i tak nie płacę im ani grosza?

Ostatnią i chyba najtrudniejsze pytanie. Czy jest w ogóle sens próbować osiągnąć coś z takim zespołem jak Borgo? Przez te kilka lat (w czasie gry) i kilku miesiącach (w czasie rzeczywistym) bardzo przywiązałem się do moich zawodników, jednak zdaję sobie sprawę, że prowadzenie małego klubu wiąże się z mnóstwem ograniczeń (co z jednej strony jest plusem jak i minusem). Z drugiej strony nie wiem czy chcę tworzyć czegoś na miarę polskiej Niecieczy. Po zakończeniu każdego z sezonów z ciekawości sprawdzam sobie jakie potencjalne kluby wyraziłyby chęć zatrudnienia mnie. Dwa, które utkwiły mi w pamięci to Bangor City (walczy o czołowe miejsca w walijskiej ekstraklasie) i beniaminek drugiego szczebla rozgrywkowego w lidze rosyjskiej (nazwy zespołu nie pamiętam). Moim zdaniem, dla dobra rozwoju mojej postaci najlepszym rozwiązaniem byłoby pozostanie w klubie do czasu awansu do trzeciej ligi. Napiszcie co wy byście zrobili na moim miejscu.

Na marginesie: czytałem, że istnieje możliwość wygenerowanie się gracza, który jest naszym wirtualnym synem. Czy komuś z was przydarzyła się taka niespodzianka? Jeśli tak to w jakim wieku była wasza postać i ile lat prowadziła klub, w którym syn się pojawił?
www.usydus.xn.pl - strona z moimi pracami

Tiger22pl@o2.pl Partyzant

Witam mam pytanko. Główkuję od 2 dni jak mam zacząć grę na 14.3.0 by móc cieszyć się updatem !? Podpowiedzcie mi gdzie mam to zmienić. Zaznaczam że przy starcie nawet przy zmianie 14.3.0 update wyskakuje mi 14.3.1. Nawet jak rozpocząłem rozgrywkę byłoby wszystko fajnie bo składy raczej aktualne ale wystąpił błąd typu gram mecz powiedzmy dzisiaj jest on zawarty w terminarzu a tak naprawdę po kliknięciu kontynuuj przeskakuje na dzień kolejny a mecz jakoby się nie odbył. Tak dzieje się przy każdym dniu meczu. Pierwszy raz się z tym spotykam niech ktoś pomoże.

morus1234 Partyzant

Witam, gram Bayernem Monachium i mam rok 2047. Stadion nowy, wybudowany w 2033r o pojemności 105 487 tyś. Na mecze przychodzi średnio 103-104 tysiące, a gdy są mecze derbowe (np.Dortmund) to jest komplet widzów . To się nie zmienia od paru już lat jak zauważyłem, więc pomyślałem żeby rozbudować lub wybudować nowy stadion ale zarząd uznaje że to byłby zły pomysł. Dziwię się, gdyż mam fundusze na ten cel, a moim zdaniem przydałby się większy stadion.. Wiecie może w jaki sposób mogę przekonać zarząd do zmiany decyzji ?

Malciek Partyzant

[quote="KubaRuchaLaski"]Gram obecnie Blackburn ale można powiedzieć krótko wkur*ia mnie bo co miesiąc z 2 mln w tylek mamy .... ten klub nie jest zadluzony na poczatku gry a teraz juz prognoza to 22mln w tyłek!

Wkurzyło mnie to więc chcę zacząć innym klubem liga dowolna ale:Ma mieć rozbudowaną bazę treningową,ma mieć dobrych grajków,nie zadłużony,dużo kasy płace,transfery i to tylę czekam ;0[/quote]

Ziomek przejrzyj 2 strony w tył, tam wielu pytało o takie kluby. I jakbyś sam pomyślał, zajęłoby Ci to mniej czasu niż pisanie posta na forum

Fiorentina, Anderlecht, Monako, Benfica, Porto, Sporting, Lyon, Barcelona, Real, Bayern, Bayer, Maribor, Shachtar, Dynamo Kijów, Inter, Udinese, Basel, Rangers, Celtic. Nie wiem co jeszcze mi przychodzi do głowy. Wystarczy spojżeć na LE tam jest pelno potencjalnych klubów
"Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki. " - Henryk Reyman

Lubie_Placki Partyzant

Klub: Everton
Producent: Adidas
Sponsor: bet-at-home
Dom: Niebieskie i jak możliwe to z paskami podobnymi do tych, w których Chelsea będzie grała w nadchodzącym sezonie :)
Wyjazd: pozostawiam Twojej inwencji twórczej :D

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution