Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

mumciu Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam, mam pytanie/prośbę zrobił może ktoś uaktualnienie do FM 12? albo wie może czy gdzieś na zagranicznych serwisach jest? bo tylko w tego FM gram a nowsze mi nie siedzą. pozdrawiam

AreO20 Partyzant

30.07.2014 00:23    #10252     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
Witam,
chętnie pogram w fm 2014 w godzinach 20 do późnych godzin nocnych :D Liga do ustalenia. Liczę na rozgrywkę kilku sezonową ;)
Kontakt: priv.

flexior Partyzant

30.07.2014 00:22    #10253     Sufler - Problemy techniczne - helper.dll błąd
Witam
Pobrałem dziś przez Steam FM 14.
Odpaliłem, by sprawdzić czy wszystko działa, wszystko było ok.

Po ok 4h chciałem sobie zacząć grę, ale pojawił się błąd, gdy próbowałem ją uruchomić.
Nie mam pojęcia co może być tego przyczyną.
Gra jest oryginalna, prosto ze Steam'u.

Screen błędu:

jachimek Partyzant

Nie posiadam takiego lapka, ale sprawdziłem specyfikacje. Według mnie to spokojnie da rade na tym pograć, ale jakieś zajebistej płynności nie będzie. Myśle że nawet w trybie 3D w najniższej jakości będzie dało się zagrać, ale nie licz na super dynamiczną rozgrywke ;)
www.youtube.com/jachimek7 - mój kanał yt, zapraszam :)

xrattlesnake0 Partyzant

29.07.2014 18:35    #10255     Sufler - Porady do gry - FM 12 trening i taktyki.
Witam. Mam problem z FM 12. Problem jest troche dziwny lecz grałem głównie w FM 08 (ostatni raz grałe 1,5 roku temu, teraz wracam do managera). Jak wgrać ściągniętą taktykę? I jak użyć na graszach ściągnietego teningu? Proszę o pomoc :).

Lukkas10 Partyzant

(FM 14, najnowsza łatka, uaktualnienie transferów datowane na początek lipca 14';)

Szukam do Bayernu bramkarza, który będzie grzał miejsce na ławce. Chodzi mi o gościa, który nie będzie krzyczał, że za mało gra lub w ogóle nie gra. Wiadomo, że Neuera nic nie ruszy, ale lepiej mieć zabezpieczenie w postaci bramkarza nr 2.
Wymagania:
- w.w.
- wiek (maks. 27-28)
- cena nie gra roli, ale chciałbym, aby była w granicach rozsądku (bo nie chciałbym płacić horrendalnych pieniędzy za bramkarza, który będzie grał "od święta";)
JEŚLI ZNUDZIŁY CI SIĘ STROJE TWOJEJ DRUŻYNY W FMie, TO ZAPRASZAM TUTAJ!
http:(...)013.html

wzór na zamówienie znajdziesz tutaj:
http:(...)770.html

pique28 Partyzant

Planuję zakup SAMSUNG ATIV Book 9, który miałby służyć mi na studiach. Nie gram w praktycznie żadne inne gry oprócz FMów (od 2008). Chciałbym zapytać czy ktoś może posiada taki laptop lub posiada wiedzę, czy jest szansa w miarę płynnie grać na tym Samsungu (niekoniecznie tryb 3D) z paroma grywalnym ligami. Wiem, że laptop ten posiada bardzo niską wydajność, ale zależy mi na dużej mobilności (jego waga to tylko 1,44 kg) gdyż będę często pokonywał 700-kilometrowe trasy podczas których miło by było pograć w FMa :). Z góry dziękuję za merytoryczne odpowiedzi

KubaRuchaLaski Partyzant

Prowadzę Lech 2 sezon dobrzi zawodnicy jak na polskie warunki i gram w kratkę raz wygram,raz przegram itd ...

Nie wiem co mam zrobić dacie jakies rady ???

Trening ustalać inaczej czy co ?

fm13

Revatias Partyzant

Witam!
1.
Klub: Wisła Kraków(aktualny herb)
Sponsor: SEGA
Producent stroju: Adidas
Domowe: czerwone, herb po prawej stronie, na środku logo T-Mobile, rękaw prawy NC+, a lewy LM
Wyjazdowe: białe, herb na środku, T-Mobile po lewej, rękaw prawy LM, a lewy NC+
Trzecie: niebieskie(ciemne) herb po prawej, T-Mobile środek, rękaw prawy LM, a lewy NC+, tu sponsor: HTC
2.
Klub: Real Madryt
Sponsor: Fly Emirates
Producent stroju:Adidas
Domowe:Białe z elementami czarnego, herb po prawej, rękaw lewy LM, a prawy BBVA
Wyjazdowe:Granatowe z elementami złota, herb po środku, rękaw lewy LM, a prawy BBVA
Trzecie:kolor losowy :), herb po prawej, rękaw lewy LM, a prawy BBVA, tu sponsor Ubisoft
Pozdrawiam!

KubaRuchaLaski Partyzant

Nick zdaje mi się nie jest aż taki obraźliwy wręcz dla mnie wogule nie jest a co do pytania mam też taki problem bo mój zespół gra w kratkę np 2x Wygrana,potem porażka,remis,wygrana .... da się coś z tym zrobic ??? trening ustalam caly czas.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.