Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Viique Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
@hulk69
Nie wiem co zrobiłeś ze swoim FMem, ale ja przez dwa lata gry w trzynastkę crash dumpsów miałem maksymalnie dziesięć.

W czternastkę niestety nie grałem, ale wielkiej różnicy między 'sąsiednimi' odsłonami raczej nie ma - to trochę jak pytanie którą odsłonę FIFY lepiej kupić. Najlepszym rozwiązaniem byłoby pobranie wersji demo obu wersji i rozegranie w nich pół sezonu. Dopiero wtedy będziesz mieć pojęcie, która część bardziej Ci będzie odpowiadać ;)
www.usydus.xn.pl - strona z moimi pracami

teekoki Partyzant

Witam.
mam dwóch chętnych na sprzedaż gier fm 13 i 14 i pytanie czy lepiej dołożyć parę zloty więcej i kupić 14 czy lepiej 13? która gra ma mniej błędów?i w która się lepiej gra,muszę dać znać do godziny 13 dzisiaj jaka odp.wiec jak da rade prosiłbym o szybkie odpowiedzi.Z góry wszystkim bardzo dziękuję.Pozdrawiam.

buczek93 Młody aktywista

01.08.2014 08:59    #10243     Sufler - Porady do gry - liga europy wtf?
No to widocznie znasz już odpowiedź na Twój problem.
second - daj znać, czy Tobie też działa po wgraniu nowego uaktualnienia?

A co do tego typu błędów - się zdarzają z nieoficjalnymi skinami, łatkami, ryjpackami itd. Szkoda sezonu w plecy, ale jestem pewien, że twórcy nie mieli tego w planie.
Owocnej gry i dużej liczby sukcesów życzę! ;)

Waldus Partyzant

31.07.2014 23:45    #10244     Sufler - Porady do gry - liga europy wtf?
Wlaczylem FMa na v0.3 , zrobilem roczny urlop do wrzesnia 2014, no i widze ze problem sie nie pojawil, LE gra normalnie.

Waldus Partyzant

31.07.2014 17:05    #10245     Sufler - Porady do gry - liga europy wtf?
Zrobilem roczny urlop, sprawdzam LE a tam nadal stoi na 4 rundzie el. z zeszlego sezonu, a LM gra normalnie. Pobralem - FM 2014 Revolution Update v0.2 - i na tym gram... no i to jest raczej klucz.

Waldus Partyzant

31.07.2014 14:16    #10246     Sufler - Porady do gry - liga europy wtf?
@second - mam dokladnie ten sam problem. Zajalem drugie miejsce Wisla w pierwszym sezonie, po czym przeszedlem wszystkie rundy w el. do ligi europy i ... nic, nawet losowania grup nie bylo. Liga Mistrzow widze ze gra normalnie ale "Europa" nawet w zakladce Liga Europy->mecze, nie chce mi przeskoczyc na pozniejszy termin tylko "zatrzymuje sie" na ostatniej rundzie eliminacji. Gram na orginale

aartur242 Partyzant

30.07.2014 19:45    #10247     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
witam
chętnie pogram prezez sieć w fm obojetnie ktory posiadam również najnowszy 2014
moge grac w godzinach 17,30-23 w weekendy do obgadania
jak cos piszcie gg://13465647

Zwolay Partyzant

Wziąłem urlop na czas trwania tego elernego meczu ale nie o to przecież chodzi...najważniejsze że moigę grać dalej swoją drużyna-tak czy inaczej bardzo proszę o podpowiedź co zaniedbałem,co zrobiłem źle lub czego nie zrobiłem że ww opisana sytuacja się wydarzyła.

Zwolay Partyzant

Witam-dopiero co zacząlem przygode z FM2014 i mam problem-prowadze fiński klub PK-35,teraz zaczalem 2 sezon.Mam grac mecz pucharowy a 70 % skladu jest opisana jako niemogąca wystąpić w pucharach.W ub sezonie gdy obejmowaem klub takich problemow nie mialem-teraz mam raptem 9 zawodnikow do dyspozycji i nie da sie nawet zglosic zespolu do gry....najgorsze jest to ze nie mam poprzednich save.ów (nadpisywalem) ani nie potrafie tego przeskoczyc...szukalem nawet opcji poddania meczu i tych calych pucharów ale nie znalazlem-co robic?czy musze zaczynac gre od nowa?? :( i gdzie tkwi bład bym wiedzial na przyszłość?to sa moje pierwsze kroki w FM więc moze cos tam trzeba bylo zarejestrować itp-bardzo prosze o pomoc.

cwks Partyzant

30.07.2014 09:58    #10250     Football Manager - Ogólna dyskusja - Frekwencja
Siemka , gram Legią i mam problem z frekwencją na własnym stadionie , mianowicie jest niska .
Rozumiem mecze w lidze z jakimiś ogórami to przychodzi po 17 tys , ale na Celtic w el LM czy na Saint Etienne w grupie LE przychodzie po 23 tys max , w zaden sposob nie moge zappełnic stadionu .
Prosze o jakies wszkazowki jak to robic w miare regularnie
Oczywiscie FM14 , 14.3.1

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution