Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Chrzano Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Dziś zagramy na żywo o godzinie 15:00
pod tym linkiem: https://www.youtu(...)yAZp8tS0

Bromon Partyzant

#up - facet ogarnij się, tak ciężko ci znaleźć klub? Co otwieram tą stronę, to widzę twój nick, proszący o kolejny zespół... Ściągnij sobie dodatek z niższymi ligami polskimi i zacznij grać jakimś klubem z twojej okolicy. Frajda niesamowita ;)

cwks Partyzant

Dokładnie , z tymi dośrodkowaniami też muszą zrobić porządek .
Jeszcze co mnie denerwuje to jak skrzydłowy na dużej szybkości mija obrońce i zamiast grać szybko w pole karne to on się zatrzymuje i czeka na rywala , po czym najczęściej jest róg ale nie zawsze bo czasami strzele coś z tego , co nie zmienia faktu że to jest do poprawy.
Marzy mi się 15 idealna od dnia premiery .

Chrzano Partyzant

Kolejne granie na żywo dziś, o godzinie 17:00!
Jeżeli ktoś nie widział poprzednich live'ów, zapraszam na kanał.

Link do dzisiejszej transmisji: https://www.youtu(...)yAZp8tS0

robal15 Młody aktywista

[quote="cwks"]Siemka, od razu przejdę do sedna
Gram 4-2-3-1 ze OPP i OPL nawet nieźle mi idzie tylko irytuje mnie jedna rzecz
a więc , jest akcja skrzydłowi dostają pile w polu karnym kąt jest dość ostry przy krótkim rogu stoi bramkarz a w środku przed pusta bramka stoi mój napastnik , i skrzydłowy zamiast podać do niego co zakończyłoby się bramką wali na siłę zazwyczaj niecelnie i marnuje okazje za okazją .Moje pytanie jakie dać instrukcje skrzydłowym żeby tak nie robili?[/quote]

Urok fma - nic z tym nie zrobisz...

Po prostu taką chujową inteligencję mają nasi piłkarze xD
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

Karpikos Partyzant

Daj im strzały na rzadko i czesto dośrodkowania. Może maja w naturze,że lubią oddawac strzały na bramke :) Ja gram Realem Madryt teraz i nawet jak dałem Cristiano i Garethowi strzał na rzadko to napieprzają jak poje... :)

Propsy za nick BRACIE :)

cwks Partyzant

Siemka, od razu przejdę do sedna
Gram 4-2-3-1 ze OPP i OPL nawet nieźle mi idzie tylko irytuje mnie jedna rzecz
a więc , jest akcja skrzydłowi dostają pile w polu karnym kąt jest dość ostry przy krótkim rogu stoi bramkarz a w środku przed pusta bramka stoi mój napastnik , i skrzydłowy zamiast podać do niego co zakończyłoby się bramką wali na siłę zazwyczaj niecelnie i marnuje okazje za okazją .Moje pytanie jakie dać instrukcje skrzydłowym żeby tak nie robili?

herbu3 Partyzant

Może w eliminacjach grałeś z jakimiś ogórkami a Wisła nie jest taka najgorsza jeśli chodzi o polską ligę w FM-ie. Możliwe też, że słabo ich motywowałeś przed meczem, jeśli większość zawodników po rozmowie motywacyjnej miało w reakcji "nic szczególnego" albo "wyglądał na głęboko zamyślonego" to też mogło się przyczynić do słabej gry. Albo byli po prostu zmęczeni np. graniem spotkań co 3 dni.

saharicus Partyzant

02.08.2014 15:28    #10229     Sufler - Inne - Zbyt wysoki budżet transferowy.
Witam
Gram Legią i spotkała mnie nietypowa (przynajmniej da mnie) sytuacja. A mianowicie Leśnodorski dał mi na budżet wynagrodzeń aż 80 mln funtów (zamieniłem to na 65 mln funtów wynagrodzeń i 15 mln funtów na transfery). Nie mam nowych sponsorów, w bazie danych zmieniałem tylko nazwę stadionu na "Stadion Wojska Polskiego". Dziwi mnie ta sytuacja. Może ktoś z was też się z czymś takim spotkał? Od razu mówię, że całkowity budżet klubu wynosi 8 mln, a prognozy przewidują 11 mln.

Chrzano Partyzant

Dziś (2 sierpnia) o godzinie 15:00 po raz kolejny zagramy na żywo w naszym Wolfsburgu!!!
Link do transmisji: http://sh.st/r9Me5
Link do wczorajszej: http://sh.st/r9Mae

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution