Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

jachimek Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
A ja tam lubie sobie kase powydawać :D No chyba, że gram jakimś zespołem niższej rangi to staram się oszczędzać i poluje na wolnych zawodników. Ale obecnie gram 3 sezon Milanem, kaski dostaje sporo i mogę sobie pozwolić na duże kupowanie ;p
www.youtube.com/jachimek7 - mój kanał yt, zapraszam :)

wowo Partyzant

05.08.2014 14:41    #10212     Sufler - Dodatki do gry - Baza danych FM 2014
Witam,
Panowie gdzie i jak wgrać tą baze http://www.fmsco(...)014.html

Lukkas10 Partyzant

Jeśli chodzi o mnie to rzadko kiedy szastam kasą na transfery, przeważnie staram się wydać maks. 3/4 budżetu transferowego w obu oknach. Jak wysokie transfery robię, to oczywiście zależy od kasy i renomy klubu. Grając Paris FC czy Lechem Poznań starałem się ściągać zawodników z wolnego transferu lub wypożyczać, natomiast jak grałem Bayernem to mogłem sobie pozwolić na wydawanie pieniędzy... ale na kogo? Pamiętam wtedy wydałem najwięcej na Kiyotake to było jakieś 7-8 M€... ale teraz prowadząc Real Madryt mogłem pozwolić sobie na wydawanie! Niejako też ustanowiłem swój rekord jeśli chodzi o wydanie największej kwoty na jednego zawodnika - 60 M€ za Arturo Vidala ;) (kto wie, może w przyszłym sezonie pobiję go XD)
JEŚLI ZNUDZIŁY CI SIĘ STROJE TWOJEJ DRUŻYNY W FMie, TO ZAPRASZAM TUTAJ!
http:(...)013.html

wzór na zamówienie znajdziesz tutaj:
http:(...)770.html

lancos3-11 Partyzant

[quote="Mar1992"]Szukam klubu nie będącego Oviedo, z niższej ligi, mającego normalny zarząd, nie taki jak w Oviedo, którym można grać po ludzku, a nie jak Oviedo, którego nazwa nie zawiera liter: o, v, i, e, d, o i nie jest z Oviedo. FM14.[/quote]
Prat, Lucena, Caudal, Camacha,

QUIS_PL Partyzant

04.08.2014 22:09    #10215     Sufler - Porady do gry - Nagły spadek morale
Witam, gram drugi sezon Realem Madryt. Jestem w trakcie przygotowań przedsezonowych (następny mecz to pierwsza kolejka ligowa). Wygrałem wszystkie mecze towarzyskie w tym okresie i w środku tygodnia (nie tuż po meczu) nagle morale wszystkich zawodników spadły na poprawne, a potem na tragiczne. Ale dlaczego? Nie rozmawiałem w tym czasie z mediami bo nie było żadnych konferencji prasowych. Wszyscy zawodnicy z pierwszej drużyny są zadowoleni z obciążeń treningowych. Co się stało? Dlaczego? Jak temu zaradzić? (FM 14)

KubaRuchaLaski Partyzant

04.08.2014 21:49    #10216     Football Manager - Ogólna dyskusja - Facepacki... FM 14
Dobra dziękuje wszystkim aktywnym te Facepacki są jakieś zryte (bez obrazy) Wziolem te co mialem z fm 13 i wgrałem . Temat do zamknięcia.

Karpikos Partyzant

04.08.2014 20:21    #10217     Sufler - Dodatki do gry - FM 13 UPDATE 26.07.14
Witam,
Podsyłam link dla tych wszystkich,którzy tak jak ja grają w FM13 :) Uaktualnieni jest robione przez LonelyKnighta na Bazie LFCMARSHALL .
Nie jestem autorem tego uaktualnienia.Wstawiam je tylko ze wzgledu na graczy którzy chca pograc sobie na najnowszych składach :)
Śledzcie temat bo uaktualnienia sa czesto robione przez SamotnegoRycerzyka :) Pozdrawiam i miłej zabawy :)

http://www.fm-ba(...)ate.html

Mar1992 Przodownik pracy

Szukam klubu nie będącego Oviedo, z niższej ligi, mającego normalny zarząd, nie taki jak w Oviedo, którym można grać po ludzku, a nie jak Oviedo, którego nazwa nie zawiera liter: o, v, i, e, d, o i nie jest z Oviedo. FM14.

Oskar77 Partyzant

04.08.2014 13:05    #10219     Football Manager - Ogólna dyskusja - Facepacki... FM 14
W folderze graphics stwórz dodatkowo faces i tam wypakuj facpack:) A dodatkowo folder kits dla strojów,logos dla herbów.

KubaRuchaLaski Partyzant

04.08.2014 11:06    #10220     Football Manager - Ogólna dyskusja - Facepacki... FM 14
Pobrałem ten Facepack dla 18 tyś. w europie ...

No i graphics folder dałem jak pisało czyli Dokumenty/Sports Interactive/Football Manager 14 no i wszedłem do gry odświeżyłem i hu* nie działa

Pomoze ktoś ?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution