Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

szkodnik07 Wróg ludu

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 3
18.08.2014 20:26    #10151     Sufler - Problemy techniczne - Fikcyjni gracze
Cześć,

Mam problem nie mogę rozpocząć gry fm2014 z oryginalnymi piłkarzami z kazda nowa gra mam fikcyjnych, nawet moje nazwisko jest zmienione jako menagera, pomocy

qAd. Partyzant

Poziom ostrzeżeń: 0
[quote="piotrp504"]Witam już nie długo nasz kolega bartek wypuści podsumowanie letniego okienka a ja już myślę o nowym klubie i mam kilka propozycji proszę o rade
i pomoc w wyborze .głównie chodzi mi o przyjemność rozgrywki i długość ,reszta mam mniejsze znaczenie
Anglia odpada teraz gram Swansea piąty sezon i wkurza mnie pozwolenie na prace więc Anglia odpada
Włochy : Sampdoria ,Fiorentina ,Torino ( w fm 13 grałem Napoli prawie sześc sezonów i było fajnie )
Holandia : może Ajax ,Vitese ????
Niemcy : Freiburg tylko szkoda że sprzedali Gintera ,może FC Koln ,Hoffenheim
Hiszpania Granada może Real Sociedad Valencia .Dawno nie grałem Realem M od fm 11 i też mnie troszkę kusi
Szkocja Celtic ale raczej nisi priorytet
Argentyna Rivier Plate mają dużo młodych talentów
Wszystko to 50% Granada nie wiem czemu drugie 25 % Freiburg i 25% Rivier Plate
co myślicie na temat Granady ,Freiburga i Rivier Plate[/quote]

Zagraj Rangersami Glasgow.

piotrp504 Partyzant

Witam już nie długo nasz kolega bartek wypuści podsumowanie letniego okienka a ja już myślę o nowym klubie i mam kilka propozycji proszę o rade
i pomoc w wyborze .głównie chodzi mi o przyjemność rozgrywki i długość ,reszta mam mniejsze znaczenie
Anglia odpada teraz gram Swansea piąty sezon i wkurza mnie pozwolenie na prace więc Anglia odpada
Włochy : Sampdoria ,Fiorentina ,Torino ( w fm 13 grałem Napoli prawie sześc sezonów i było fajnie )
Holandia : może Ajax ,Vitese ????
Niemcy : Freiburg tylko szkoda że sprzedali Gintera ,może FC Koln ,Hoffenheim
Hiszpania Granada może Real Sociedad Valencia .Dawno nie grałem Realem M od fm 11 i też mnie troszkę kusi
Szkocja Celtic ale raczej nisi priorytet
Argentyna Rivier Plate mają dużo młodych talentów
Wszystko to 50% Granada nie wiem czemu drugie 25 % Freiburg i 25% Rivier Plate
co myślicie na temat Granady ,Freiburga i Rivier Plate
Moje skromne manifestowanie -zapraszam
http://piotrp0506.cmrev.com/blog.html
moje depesze
http://piotr(...)l?page=0
Hala Madrid

qAd. Partyzant

Ja taktyki z dwoma napastnikami używam bodajże od FM 12. I rezultaty są bardzo dobre, jednak nie w każdym zespole ta taktyka się sprawdza. Obecnie gram Rangersami i mam sezon 2020/2021. Cały czas gram tą samą taktyką na dwóch napastników. Jeden z nich ma role odgrywający i raczej jest to zawodnik z dobrymi główkami czyli ten "silny" napastnik. A Drugi to lis pola karnego. Czyli szybki z dobrym wykończeniem. Spróbuj może tego wysuniętego o ile jest szybki na LPK ustawić ? Nie wiem czy to poskutkuje u Ciebie, bo osobiście to sam jestem "amatorem" w dziedzinie taktyk.

paulonio Partyzant

Witam!
Od kiedy pamiętam zawsze grałem w kolejnych FM'ach na jednego napastnika. I nigdy nie akceptowałem zawodników typu "silny napastnik". Liczył się dla mnie głównie lis pola karnego z dobrą szybkością, przyspieszeniem i wykańczaniem.
Teraz sytuacja się zmieniła. Rozpocząłem nową karierę i postanowiłem spróbować nowej taktyki. Mam dostępnych czterech napastników, których role przedstawiają się następująco:
- Odgrywający - atak
- Defensywny napastnik - wsparcie
- Wysunięty napastnik - atak
- Odgrywający - wsparcie

Których dwóch z wyżej wymienionych najlepiej ustawić razem na boisku, zakładając, że mają zbliżone umiejętności (tzn. tyle samo "gwiazdek" przy ustawieniu najlepszej roli dla danego zawodnika) ? Gram bezpośrednimi podaniami, wrzutkami w pole karne.
I jeszcze jedno: czy ma jakieś znaczenie mocniejsza noga napastnika ? Czy ten lewonożny powinien być ustawiany raczej jako ten "lewy" napastnik ?
Pytam o to wszystko, bo mam zerowe doświadczenie w grze dwoma napastnikami, a jak na razie nie wychodzi mi to najlepiej (może winna cała taktyka). Gram w FM14 w angielskiej League2 (po raz pierwszy w swojej przygodzie z FM gram w jakiejkolwiek lidze angielskiej :O )

wojtas5710 Partyzant

Witam. Prowadzę Napoli, letnie okno transferowe przed sezonem 15/16. Mam dość mocną kadrę a w mniej między innymi: Hamsik, Higuain, Insigne, Szczęsny, Bernard, Balanta, Trasch czy Florenzi. "Statystycznie" rzecz ujmując wiem, że powinienem wzmocnić lewą obronę ale grający tam Coentrao spisuje się całkiem solidnie żeby nie powiedzieć bardzo dobrze. Mam do zainwestowania ok. 40 mln euro, mogę wydać całość na jednego gracza lub podzielić tę sumę na dwóch. Szukam gości z totalnego TOPu, najchętniej środkowy pomocnik (mój stan to: Behrami, Honda, Florenzi, Lucas Romero) lub tak jak mówiłem lewy obrońca. Nie pogardzę też zmiennikiem Higuaina aczkolwiek mój Ljajić nie jest najgorszym wyborem :)
Liczę na Was !

rossonerixx Partyzant

Witam. Poszukuje klubu:
-ligowy średniak lub jeden z faworytów do spadku
-ma w kadrze około 10 wychowanków(pierwszy zespół)
-budżet transferowy 2-10mln
-nie jest to Feyenoord ani Ajax
-liga europejska ale taka gdzie po 2-3 sezonach nie zdominuje jej
-i bez wielkiego długu, może być minimalny max 35% wartości klubu
Gram na wczorajszej aktualizacji Bartekr.
Z góry dziękuję :)

Rio5fan Partyzant

17.08.2014 20:38    #10158     Sufler - Inne - Gra współdzielona przez Steam
Przy próbie uruchomienia gry w trybie offline pokazuje się komunikat: "Ta gra nie jest gotowa do działania w trybie offline".

Slavm Partyzant

17.08.2014 18:34    #10159     Sufler - Inne - Gra współdzielona przez Steam
Wiadomo o co Ci chodzi...
Ja takiej sytuacji nie miałem,ale coś mi się o uszy obiło,że gracz na drugim koncie musi grac w trybie offline.(tym przypadku Ty)
Co do zakupu oryginała to nie wiem.

Zymon Partyzant

FM2010 10.3
Panowie pomóżcie mi wybrać po jednym zespole z ligi który spełniał by moje warunki( nie wiem jeszcze w jakiej lidze chcę zacząć grać)
Szukam klubu z potencjałem, dobrym składem i możliwie w jak najlepszej kondycji finansowej (dług może być byle nie był zbyt uciążliwy). Klub nie musi od razu być gotowy na mistrza o puchary chce powalczyć .najlepiej jak by można by było rozbudować stadion i doczekać się jakiś przyzwoitych juniorów.
Serie A : Fiorentina, Genoa, Napoli
Premiership: Everton, Aston Villa, West Ham, Sunderland
Budesliga: Werder Brema , Hoffenhaim, Leverkusen, Wolfsburg
Ligue 1 : Lille, Rennes, Toulouse, AS Saint-Etienne
Liga Hiszpańska : Sevilla , Atletico Madryt, Villarreal
Może grał ktoś którymś z tych klubów ? Jakieś rady lub sugestie ?
był - będzie - jest zawsze IKS!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution