Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Uszaty Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam!
Prosze o koszulki dla reprezentacji Anglii

producent: under armour lub nike
domowe: białe z granatowymi lub czerwonymi wstawkami
wyjazdowe: czerwone z białymi lub złotymi wstawkami

Z góry dzięki :)

neomis Partyzant

19.08.2014 12:52    #10142     Football Manager - Ogólna dyskusja - Andre Silva
W sezonie 2017/18 zabrałem się za odbudowę zszarganej fatalnymi wynikami Wisły Kraków. Przy ograniczonym scoutingu, dostałem raporty z niższych lig portugalskich, gdzie znalazłem "nowego, lepszego Marco Paixao".

ANDRE Miguel Valente SILVA - zapłaciłem za niego 84 tys. euro, po jednej rundzie w Wiśle został powołany do kadry Portugalii na MŚ w Rosji i zadebiutował w niej

Szukajcie go w rezerwach FC Porto. Warto też przeczesać rezerwy Benfiki i Sportingu Lizbona, zwłaszcza po kilku sezonach gry, gdy dostajemy niemal ukształtowanego piłkarza za grosze.

neomis Partyzant

A ja miałem kolejkę cudów w T-Mobile Ekstraklasie sezon 2017/18. Prowadząc reprezentację Polski, przed sezonem objąłem Wisłę, w której doszło do przekształceń własnościowych po 2 sezonach, gdy tylko lepszą różnicą bramek utrzymała się w Ekstraklasie. Zdobyłem Puchar Polski, ale w lidze na finiszu zdarzyły się porażki - w 31 kolejce z Lechem 1-2 u siebie i z Legią wyjazd 1-2.

Przed ostatnią kolejką Lech miał 43 punkty i bilans 13-8 , moja Wisła 40 pkt bilans 10-8. Tylko wysoka porażka Lecha z Legią przy Bułgarskiej i jednocześnie wygrana Wisły ze Śląskiem w Krakowie mogła dać "białej gwieździe" tytuł Mistrza Polski.

Dodam, że trwało jednocześnie zgrupowanie reprezentacji przed mundialem i powołałem Włodykę i Kuchtę z Lecha, więc dwóch ważnych piłkarzy Lecha wypadło z kadry na mecz z Legią.

Oczywiście na konferencji przedmeczowej dodałem, że Lech nie ma żadnych szans z Legią, która miała świetny finisz sezonu i wygrała 5 z 7 meczów grupy mistrzowskiej. Tak wyglądała tabela na koniec.

Veritane Partyzant

Nie jestem ani kibicem tego zespołu, anie fanką, ani właściwie nie mam z nim żadnego powiązania, ale muszę powiedzieć, że od pierwszej wersji Football Managera, zawsze najlepiej grało mi się Newcastle. W najnowszej wersji gry ten zespół posiada wielki potencjał, budżet transferowy jest w porządku, z uwagi na to, że sporo piłkarzy w pierwszym sezonie warto sprzedać i kupić za uzyskane pieniądze kogoś lepszego. Co prawda Ben Harfa chce odejść do lepszego zespołu już na początku sezonu, ale ma to swoje plusy i minusy. Można go zostawić w zespole na jeden rok, obrażonego, ale jednak ten piłkarz robi różnicę w zespole, albo dostać za niego 25 milionów Euro i kupić pomocnika o podobnych umiejętnościach. Zespół ma sporo młodych i utalentowanych piłkarzy i w przeciągu paru sezonów, można stworzyć drużynę, która będzie walczyła o zwycięstwo w Lidze.

Lukkas10 Partyzant

@Krzysztof99
Rzuć okiem na dział grafiki na stronce ;)
JEŚLI ZNUDZIŁY CI SIĘ STROJE TWOJEJ DRUŻYNY W FMie, TO ZAPRASZAM TUTAJ!
http:(...)013.html

wzór na zamówienie znajdziesz tutaj:
http:(...)770.html

Arbeh Partyzant

Poszukuje jakiegoś klubu z Azji, mam dylemat którą liga lepsza Chińska czy Koreańska.
Warunki:
-Brak długów,
-Ligowy Średniak, nie chce klubu który już dominuje w lidze,
-Obiekty młodzieżowe na poziomie dobrym,
[quote="krasny86"]Cześć wszystkim.
Gralem juz chyba we wszystkie części fm-a i CM. Ostatnio jakoś straciłem chęć do gry a to przez to że nie potrafię znaleźć drużyny do gry. Może wy mi pomożecie wybrać zespół do gry. Gram w 14 -stke. Grałem już Arsenalem ( to moj jeden z ulubionych zespołów ) Tottenham, Everton, Malaga, Gijon, Marsylia, chwile Rc Lans, RB Lipzg I JJuventus. Dodam że najlepiej gra mi sie w Angli. Chce drużyny która mnie wciągnie na dłużej i pozwoli na ciekawą gre. Najlepiej średniak gdzie po kolei bd sie piol do góry. Najpierw LE potem LM.
Z góry dziękuję ;-)[/quote]
Queen Park Rangers

rossonerixx Partyzant

Witam. Poszukuje klubu:
-ligowy średniak lub jeden z faworytów do spadku
-ma w kadrze min 7 wychowanków(pierwszy zespół)
-budżet transferowy 2-10mln
-nie jest to Feyenoord ani Ajax
-liga europejska ale taka gdzie po 2-3 sezonach nie zdominuje jej
-i bez wielkiego długu, może być minimalny max 35% wartości klubu
-nie z ligi hiszpańskiej gdyż denerwuje mnie to z cudzoziemcami ;)
Gram na wczorajszej aktualizacji Bartekr.
Z góry dziękuję Uśmiech

buczek93 Młody aktywista

Na pewno nie mogą się rolami dublować, bo będą sobie tylko przeszkadzać i zabiegać nawzajem na pozycje. Jeśli szukasz lisa, to oprócz szybkości KONIECZNIE patrz na grę bez piłki, wykańczanie i opanowanie. 3 kluczowe atrybuty dla takiego gracza - bo skoro czycha w linii z rywalami, to potrzebuje do maksimum wykorzystać te ułamki sekund, jakie mu daje wolna obrona. A drugi napastnik? Tak jak tutaj piszą inni - raczej wysoki, do zgrywania górnych piłek. No i wysoki to oprócz wzrostu, siły, skoczności i gry głową powinien coś niecoś umieć wykończyć albo podać. Z psychicznych to nie do pogardzenia jest waleczność i przewidywanie (ale w mniejszym stopniu). O determinacji nie wspominam, bo to jak dla mnie kluczowy atrybut ZAWSZE - jak są cienkie bolki, to poddają się, przegrywając 0:1.
Jeśli masz tylko skrzydła i grasz 4-4-2 ofensywnymi skrzydłowymi (ale w jednej linii z pomocnikami), to zainteresuj się opcją "długie podania" - zawsze to szansa albo przejęcia gały przez zwinnego i małego, albo szansa na to, że wysoki coś powalczy.
I jeszcze jedno - moim zdaniem, defensywny napastnik to trochę strzał w stopę. Każesz mu biegać, a jeśli nie jest naprawdę koksem fizycznie, to niewiele ugra. No i który napastnik ma duet krycie-odbiór na jakimś akceptowalnym (10+) poziomie :v ?

krasny86 Partyzant

Cześć wszystkim.
Gralem juz chyba we wszystkie części fm-a i CM. Ostatnio jakoś straciłem chęć do gry a to przez to że nie potrafię znaleźć drużyny do gry. Może wy mi pomożecie wybrać zespół do gry. Gram w 14 -stke. Grałem już Arsenalem ( to moj jeden z ulubionych zespołów ) Tottenham, Everton, Malaga, Gijon, Marsylia, chwile Rc Lans, RB Lipzg I JJuventus. Dodam że najlepiej gra mi sie w Angli. Chce drużyny która mnie wciągnie na dłużej i pozwoli na ciekawą gre. Najlepiej średniak gdzie po kolei bd sie piol do góry. Najpierw LE potem LM.
Z góry dziękuję ;-)

paulonio Partyzant

Właśnie nie mam OPŚ a "skrzydłowi" tylko jako PP i PL. Gram wyjściowym składem z odgrywającym (atak) i defensywnym napastnikiem (wsparcie). Skille ogólnie słabe, bo to 4-ty poziom rozgrywkowy. Spróbuję ściągnąć do klubu jeszcze jakiegoś szybkiego "lisa". Może znacie takowego z "wyższych" lig angielskich, który jest dostępny do wypożyczenia ? :-)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution