Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Magic1906 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
07.02.2018 15:19    #1011     Sufler - Problemy techniczne - Błąd wersji 18.2
a jakiś wcześniej zapisany z tej gry ? Jak nie ;) To jedynie NOWA GRA ;) Piękno FM-a ;)

Ale to niekoniecznie wina gry ;) ja miałem tak gdy padł laptop podczas zapisu ;) i koniec;)

Magic1906 Partyzant

07.02.2018 14:56    #1012     Football Manager - Ogólna dyskusja - Rezprezentacja
Zostałem selekcjonerem POLSKI i teraz pytanie czy jeśli zawodnik ma obywatelstwo polskie a uprawniony jest do grania w rep.Hiszpani czy bd kiedyś Polski ? czy bez edytora się nie obejdzie?

as15 Partyzant

07.02.2018 12:14    #1013     Sufler - Inne - Jak nagrac mecz?
Mam pytanie jak w tytule - jak nagrac mecz?W grze jest opcja "zapisz mecz",no wiec zapisuje,ale gdzie to pozniej na komputerze otworzyc?Czy to w ogole da sie odtworzyc na komputerze,czy moze tylko w grze?

tadek07 Partyzant

Może mi ktoś wyjaśnić dlaczego tak często wyskakuje mi ten błąd ? Raz pogram kilka tygodni raz kilka miesięcy i nagle wywala z gry pokazując błąd 18.2.2f1055984 (staging).

Zastosowałem się do tych porad ale na próżno..

Already tried this; "Okay please try the following making sure not to re-add anything custom:

Delete Cache
Delete Preferences
Reverify Cache

machlak Partyzant

06.02.2018 22:31    #1015     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
[quote="Iruke90"]Witam. Chętnie pogram FM18 kariere interesuje mnie dłuższa gra. Osoby co sa zainteresowane pograniem tydzien podziekuje. Jeśli ktos chetny zaprasza na pw[/quote] To wbijaj do nas na Discord : https://discord.gg/SmT5SAG trwa właśnie rekrutacja osób do dłuższek kariery online (potrzebujemy tak 5-6 ludzi)

Shrek Partyzant

Popatrz jak w poprzednim sezonie Arka straciła bramka w półfinale Pucharu Polski z Wigrami Suwałki. Może napastnik tez liczył na takiego farfocla, a obrońca wolał przy nim zostać by w razie czego krzyknąć bramkarzowi.

Mi się to nie zdarzyło jeszcze.

teekoki Partyzant

Witam.
Sciagnalem facepacki(z jednej grafiki od jednej osoby,kilka plikow bo co miesiac koles aktualizuje )ze strony fmscout.
Problem w tym ze zdjec brak a nawet zniknely te wgrane oficjalnie np:polska liga.
Robilem wszystkie opcje bufrowaniebez bufrowania itd.
Usunelem dodatki ale nadal brak zdjec z gry.Jescze nie robilem ponownego rozuchu fm bo nie mialem czasu stad nie wiem czy te zdjecia beda po ponownym uruchomieniu czy nie.Ale pytanie co z tymi dodatkowymi.Co moze byc przyczyna bledu?

as15 Partyzant

Witam,dzis w trakcie meczu mialem dziwny przypadek.Moja druzyna przeprowadzala akcje,dosrodkowanie,bramkarz lapie pilke,a moj nabiegajacy napastnik wraz z pilnujacym go rywalem z impetem wbiega do bramki,po czym staje,a wlasciwie obaj staja i stoja tak przez ok.dwadziescia sekund.W miedzyczasie bramkarz wznawia gre,pilkarze graja,a ci dwaj stoja w bramce.Pozniej z niej wybiegaja,ale to bardzo slabe,jesli w grze sa takie bledy.Chcialem zapytac,poniewaz to moj pierwszy FM,czy w tej grze takie przypadki to norma,czy moze cos trzeba ustawic/zmienic?Do tej pory rozegralem 8 meczow i wszystko bylo ok.

Viique Młody aktywista

Powstał już taki dodatek do FM17 - oglądałem jeden stream, w czasie którego gość grał na tym dodatku i wyglądało to całkiem obiecująco. W paczuszce prócz pliku ze zmianami w bazie danych jest również facepack, także autor wykonał swoją pracę bardzo rzetelnie.

Link: https://www.fmsco(...)m17.html
www.usydus.xn.pl - strona z moimi pracami

Jacobbbb Partyzant

Witam
Gram w FM nieprzerwanie od serii 08 i mam taki pomysł
Najbardziej przywiązałem się do FM 17 i mam takie pytanie, ewentualnie prośbę
Czy orientujecie się czy ktoś kiedyś próbował do nowszej wersji FM do drużyn pododawać legendarnych piłkarzy?
Chodzi mi np. do standardowej drużyny AC Milan dodać Kakę u szczytu formy z odpowiednimi statystykami, Malidniego, Didę , Nestę ... Do Juve - Del Piero, Trezeguet. Nedveda, Davidsa. Do Realu - Beckhama,Zidane, R.Carlosa itd
Czy ktoś kiedyś podejmował się takiej misji?
Pozdrawiam :D
Liczę na fajną dyskusję na ten temat i może coś razem zdziałamy

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution