Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

kamiLEWIZNA Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
a moze przy tym zaczeciu w Liverpoolu to dac sobie jakies utrudnienie ? Macie jakies pomysly ?

Nie korzystaj z budżetu transferowego, cały swój skład opieraj na szkółce. Innej możliwości nie widzę, żeby utrudnić grę. Swoją drogą grałem kiedyś Liverpool'em 6 sezonów. W drugim sezonie mistrzostwo Anglii, w czwartym Liga Mistrzów. Wyzwanie grając takim klubem praktycznie żadne, sam grałem nim tylko z osobistych pobudek :)

cwks Partyzant

24.08.2014 10:49    #10072     Sufler - Inne - Orlando Sa i Ondrej Duda.
Ja gram Legią , co prawda dopiero pierwszy sezon , ale w poprzednich karierach Sa powołań nie dostał , mimo tego , że strzelał jak na zawołanie.

leo21 Młody aktywista

24.08.2014 10:10    #10073     Sufler - Inne - Orlando Sa i Ondrej Duda.
Mam takie nietypowe pytanie, czy grając Legią zdarzyło wam się powołanie do kadry dla Sa?
Mógłby ktoś dać sceeny po paru latach tych piłkarzy?
Z góry dzięki :)

Zymon Partyzant

Ja jak nie wiem kim zacząć to zaczynam Chelsea albo biorę jakiś klub z polski i po 3-4 sezon odchodzę za granicę.
był - będzie - jest zawsze IKS!

piotrp504 Partyzant

Gra ma ci sprawiać przyjemność więc spróbuj takim klubem który lubisz jak nie wciągnie to następny jak tak miałem z fm 14 zaczynałem w kilku min
Napoli, PSG ,Wolfsburg ,Stade Renis aż wpadłem na Swansea i jestem już piąty sezon i jest git
Moje skromne manifestowanie -zapraszam
http://piotrp0506.cmrev.com/blog.html
moje depesze
http://piotr(...)l?page=0
Hala Madrid

Zymon Partyzant

`Gekkou nie grałem ale mogę Ci polecić jeszcze AS Saint Etienne. Bogata historia , spoko prezes , super szkółka, wierni kibice
był - będzie - jest zawsze IKS!

piotrp504 Partyzant

[quote="`Gekkou"]Szukam jakiegos klubu ktory jest sredniakiem u siebie w lidze ;) Ligi najlepsze - Anglia , Francja , Hiszpania , Niemcy , Włochy.
Chcialbym aby w skladzie bylo pare talentow i budzet nie byl tez najgorszy ;)
FM 14 , najnowszy update bartka ;)[/quote]

Poleciłbym ci w Anglii Swansea City typowy średniak ale naprawdę ma fajnych graczy dużo talentów i prezes sypię kasą .od siebie mogę dodać że gram nimi już piąty sezon i naprawdę jest fajnie ,dwa rozbudowali mi młodz.i też dwukrotnie baza treningowa jest rozbudowana .z kasą jest też git z reguły od 20-30 mln euro na transfery .
Francji nigdy nie grałem ale podobno Lilie ,Montpellier , lub druga liga La Havre
W Niemczech bym wziął Freiburg lub Hoffmeinh ale nie polecam Wolsburga grałem nimi sezon na org składach i prezes marudził już po sezonie by sprzedać kilku zawodników bo sie mu kasa nie zgadza mi sie wolsburg nie podobał
Hiszpania Granada mnie ciągnie lub Valencia
Włochy fajnie mi sie grało w Napolii w fm13 a teraz bym wybrał Sampdorię , Torino , Florentinę lub Napoli
mam nadzieje że ci pomogłem
Moje skromne manifestowanie -zapraszam
http://piotrp0506.cmrev.com/blog.html
moje depesze
http://piotr(...)l?page=0
Hala Madrid

`Gekkou Partyzant

@up
a grales moze ktorym z tych klubow ? :)

boguc69 Partyzant

23.08.2014 13:19    #10079     Football Manager - Ogólna dyskusja - PYTANIE O CM 01/02
witam panowie - zamierzam po ponad 10 latach bez grania powrócić do "klasyki" i znów pobawić się z CM 01/02... mam jedno pytanie - czy jest opcja, żeby "zainstalować" w grze język polski? i jeśli tak - to jak to zrobić? z góry dzięki za info. pozdrawiam!!! :)

qAd. Partyzant

Przeglądałem właśnie drużyny z Bundesligi i jakoś wybór padł na Mainz. Mógłby ktoś napisać kilka słów jak się grało nimi ?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution