[quote="xAdiSuN"]PRZEPRASZAM ZA POPRZEDNI POST, JAKO, ŻE NIE MOGĘ EDYTOWAĆ PROSZĘ ZWRÓCIĆ UWAGĘ TYLKO NA TEN NOWY POST, TEN:
Klub: Wisła Kraków
Budżet: 0 mln, chcę sprowadzić solidnego piłkarza z ,,wolnych zawodników''
Wymagany wiek zawodnika: 22-27 lat
Pozycja: Środkowy pomocnik (PŚ)
Wymagania: Szukam środkowego pomocnika typowego takiego (PŚ), żeby mi błyszczał w Ekstraklasie i w Wiśle Kraków, nie mam pieniędzy, więc jakby się udało ściągnąć z wolnych zawodników i niewielkie płace, pomocnik środkowy, kreatywny, napędzający akcje, dobre podania, potrafi uderzyć. Taki, który przejdzie do mojego klubu na pewno.
Budżet: 0 mln, chcę sprowadzić solidnego piłkarza z ,,wolnych zawodników''
Wymagany wiek zawodnika: 22-28 lat
Pozycja: Napastnik (N)
Wymagania: Także poszukuję bramkostrzelnego i dobrze asystującego napastnika z wolnych zawodników, też niewielkie płace
Budżet: 0 mln, chcę sprowadzić solidnych piłkarzy z ,,wolnych zawodników''
Wymagany wiek zawodnika: 22-27 lat
Pozycja: Ofensywny pomocnik lewy (OPL) oraz Ofensywny pomocnik prawy (OPP)
Wymagania: Szybcy skrzydłowi na te pozycje - OPL i OPP. Potrafią dobrze uderzyć, dośrodkować piłkę i siać spustoszenie w szeregach obronnych rywali. Także niezbyt wysokie płace, by starczyło na czwórkę podanych piłkarzy, których chcę pozyskać, a którzy będą dosyć fajnie wyglądać na tle Ekstraklasy. Tak więc to tyle. Z góry bardzo dziękuję. Pozdrawiam![/quote]
Ile możesz przeznaczyć na płace? Bo "niskie" to byt szerokie pojęcie. Dobry jest Konstantin Vassiljev może grać jako PŚ, lub OPŚ. Jako napastnik to Alexandr Geynrikh. Kontrakt kończy sie mu w grudniu 2013, więc na początku gry możesz już z nim podpisać kontrakt. Miałem go w Górniku Łęcznej, niestety u mnie się nie sprawdził, ale wykupiła go Catania i tam już trochę strzelał.
Najnowsze posty