Bez transferów

krolik12345 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
20.06.2010, 21:46    Pytanie
Witam !
Szukam pomysłu na nową grę, bo znudził mi się dotychczasowy sejw. Wymyśliłem sobie żeby zrobić coś aby nie można było w grze dokonywać żadnych transferów, bo chciałbym troche się pobawić w Wengera i wychować kilku zawodników samodzielnie. Czy jest taka możliwość? Jeśli tak to jak to zrobić?
Proszę o ewentualne dokładne instrukcje bo ja w tym raczej ciemny jestem
z góry dzięki

PS co oznacza , przy rozpoczynaniu nowej gry, opcja ,,dodaj kluczowy personel"? bo myslałem że to usunie mi sztab szkoleniowy, ale tak sie nie stało.

//Edytowano 1 raz, ostatni raz 20.06.2010, 21:51

Chod Żołnierz frontu ideologicznego

0
23.06.2010 22:19    #10
[quote=zachi]Ewentualnie weź reprezentację helmutów i powołuj jeno rdzennych aryjczyków ;)[/quote]

Obawiam się tacy nie istnieją którzy by mogli kopać piłkę dla jakiejkolwiek reprezentacji (nie licząc maciupeńkich, bezludnych wysepek gdzieś na Pacyfiku).
#TeamTyniec

about Partyzant

0
24.06.2010 09:30    #11
naprawdę problem masz ... masz milion sposobów na grę możesz grać bez transferów normalnie samoistnie nikogo nie kupować chyba że masz słabą wolę ...

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution