Zatwierdzenie transferu nie działa!

Guezmir Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
04.06.2010, 15:19    Pytanie
Znalazłem fajnego 17-latka z Białorusi. Złożyłem ofertę kupna, wynegocjowałem kwotę odstępnego, dogadałem się z zawodnikiem w sprawie kontraktu, zatwierdziłem transfer, wyświetliła się informacja, że nabyłem piłkarza, że dołączy do mojej drużyny 1 lipca przyszłego roku (zaklepany w grudniu).

Nic zaskakującego, ani dziwnego nieprawdaż? Normalna kolej rzeczy?

Tak się tylko wydaje. Na drugi dzień otrzymuję informację, że klubu nie zadowala moja oferta! Wcześniej prze nich zaakceptowana! Zawodnik jest przecież mój! Otóż nie jest wcale. Transfer tak jakby się nie odbył, a jednak się nie odbył. Piłkarz zniknął z listy zakupionych graczy.

Przez kilka dni uparcie kupowałem tego zawodnika kilka razy. Zawsze zatwierdzałem transfer i pojawiał się na liście nabytych zawodników. Jak się okazało ani razu nie udało mi się go naprawdę kupić.

Czy ktoś z Was spotkał się z taką sytuacją? Czy ktokolwiek z Was może mi to wytłumaczyć?

//Edytowano 1 raz, ostatni raz 04.06.2010, 15:22

"Każdy szkoleniowiec układa zespół na swój obraz i podobieństwo, on ma uzewnętrzniać jego charakter" Rudolf Kapera

Chod Żołnierz frontu ideologicznego

0
04.06.2010 17:18    #10
Przypominam sobie że miałem taki błąd grając bodaj Lille i chciałem kupić Yannicka Djaló - wystarczyło mi pójść na jednodniowy urlop. Jednak to się działo na patchu 10.2 mimo to możesz spróbować.

Użytkownik uznał post za pomocny

#TeamTyniec

Guezmir Młody aktywista

0
04.06.2010 17:35    #11
Ja zacząłem na 10.2. To może być powód.... Sprawdzę to wieczorem.
"Każdy szkoleniowiec układa zespół na swój obraz i podobieństwo, on ma uzewnętrzniać jego charakter" Rudolf Kapera

Guezmir Młody aktywista

0
04.06.2010 23:20    #12
Urlop pomógł. Dobrze wiedzieć :)

Chod Żołnierz frontu ideologicznego

0
04.06.2010 23:28    #13
Źle opisałeś problem - dopiero po tym jak napisałeś że od razu po zaakceptowaniu kontraktu to się odnawia zrozumiałem o co Ci chodzi;p

Użytkownik uznał post za pomocny

#TeamTyniec

Guezmir Młody aktywista

0
04.06.2010 23:50    #14
[quote=Chod]Źle opisałeś problem - dopiero po tym jak napisałeś że od razu po zaakceptowaniu kontraktu to się odnawia zrozumiałem o co Ci chodzi;p[/quote]

Starałem się jak mogłem :P
Przez przypadek dałemm Ci drugi raz "pomógł"

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution