problem ze sprzedaża zawodników oraz budżtem transferowym

Przemes Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
04.06.2010, 13:21    Pytanie
Witam
Chciałem sobie zacząc nową karierę benficą. Od razu zdziwilo mnie ze nie dostalem kasy na trasfery a na pensje dostalem na styk. nie moge prosic o dodatkowe fundusze na trasfery zarzadu, tylko o pensje. Klub ma ponad 80mln na koncie zadnych pozyczek. Gdy chce sprzedac zawodnikow najpierw wystawiam ich na liste, czekam dzien lub dwa, gdy mają juz ikonke INT(duzo klubów sie nimi interesuje) uzywam opcji "Prponuj klubom". Na nastepny dzien przechodza mi wiadomosci ze nikt nie jeste zainteresowany ich kupnem mimo iz interesuje sie nimi wilee klubów.

Zaczynałem gre innymi klubami na tej samiej grze, oraz rozpoczynalem 5 razy nowe i zawsze tak jest. Wczesniej było ok.

Chod Żołnierz frontu ideologicznego

0
04.06.2010 13:59    #1
Nie odznaczyłeś przypadkiem "Uruchamiaj budżet transferowy w pierwszym oknie" czy coś takiego przy tworzeniu gry?

Użytkownik uznał post za pomocny

#TeamTyniec

Przemes Partyzant

0
04.06.2010 14:25    #2
fakt było odznaczone, bo wczesniej kliknelo mi sie jak zakladalem pierwsza gre zeby zalecone byly i potem sam ustawialem. Wielkie dzieki

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution