Mecze wyjazdowe

Rupertziom Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
24.05.2010, 18:19    Pytanie
Siemka ludzie, poszukiwałem intensywnie ost. jakichś porad dotyczących gry na wyjeździe i jakoś co do fm-a 2010 nic szczególnego nie znalazłem. W moim wypadku sprawa ma się tak: u siebie swoim WBA potrafie ograć samą Chelsea, Liverpool itp. ale na wyjazdach dostaje łupnia od jakich Premiershipowych spadkowiczów. Nie mogli byście mi może poradzić jak mam ustawić zespół bo próbowałem wielu ustawień i nie byłem po żadnym usatysfakcjonowany.
Dzięki.

jimiH1967 Młody aktywista

0
24.05.2010 18:29    #1
Skoro leją Cię na wyjeździe zmień swoje nastawienie. Możesz ustawić grę z kontry, podania długie, intensywny pressing, zagraj trochę asekuracyjniej. Jaką grasz taktyką? Jeśli np "barcelońską" 4-3-3 możesz cofnąć jednego z pomocników na def pom, żeby poprawić grę w defensywie, możesz też ustawić nastawienie bocznych obrońców na obronę, żeby skupili się tylko na defensywie.

Użytkownik uznał post za pomocny

parachutes Młody aktywista

0
25.05.2010 11:30    #2
Zawęź pole gry i cofnij linię obrony, gra szybka, podania długie i bezpośrednie, gra z kontry. W rozmowach przedmeczowych mów swoim, że mogą wygrać. Przy 4-4-2 się sprawdza.

Ale jeśli tak dobrze Ci idzie u siebie, to może nie jest to wina taktyki, tylko poziomu koncentracji obrońców i defensywnie grających zawodników.

Użytkownik uznał post za pomocny

-Why is 6 afraid of 7? - Because 7 8 9.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.