CM 5 już 1 października!!!
Barton 12.09.2004 22:03 55 czytelników 0 komentarzy
Od niedawna znamy już datę premiery Football Mangera 2005 ( 11 listopad ), a już pojawiła się wiarygodna informacja o premierze CM 5. Według serwisu internetowego CM Faq gra trafi na półki sklepowe już 1 października.
Kiedy po raz pierwszy dowiedzieliśmy się, kiedy FM trafi do sklepów cieszyliśmy się, że dzielą nas od tego wydarzenia ledwie 2 miesiące. Wszyscy zgodnie twierdzili, że CM 5 pojawi się dopiero w grudniu. A jednak się przeliczyli. Na topie strony CM Faq widnieje informacja, która w oryginalnej wersji brzmi jak następuje: Championship Manager 5 coming to you this october 1st 2004, friday. CM faq to portal o wyrobionej marce, więc spokojnie możemy uwierzyć w tą wiadomość. Jest to też lekki cios dla twórców FMa 2005. Zarówno dal nich jak i dla tych fanów, którzy już z góry założyli, że CM pod każdym względem przegra z FM, nawet jak chodzi o datę premiery. Jak łatwo obliczyć to niektórzy z CeeManiaków już 11 listopada skonfrontują obie gry. I Sports Interactive i Eidos zapowiadają, że ich manager będzie najlepszy, najbardziej realistyczny, najbliżej fanów. Jak wiemy po premierze CM 4 O3/04 obie spółki się rozstały i osobno przystąpiły do tworzenia gier. Każda prześcigała się w pomysłach. Niemalże równe ujawnianie to screenów, to newsów, i zapowiedzi pozwalało na bieżąco śledzić rozwój sytuacji o obu stajniach. Jeżeli ta informacja okaże się prawdziwą to w tej chwili możemy ogłosić terminarz premier Managerów. 1.10.2004 - Premiera CM 5 by Eidos. 11.11.2004 - Premiera FM 2005 by SI. Drodzy fani, nie pozostaje nam nic innego jak odliczać kolejne dni do ukazania się tych tytułów. Przypominam jednocześnie, że w międzyczasie planowane jest również wydanie dema FMa 2005. >>> CM Faq

SONDA

Czy oczekujesz z niecierpliwością premiery CM 5 ?

Zagłosuj