Wyniki wyszukiwania dla: taktyki

Strona

kunXon Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
22.06.2006 07:04    #3331     Sufler - Porady do gry - mega problem
moze sprobuj pojsc na urlop i dac druzyne w rece asystenta, mi czasem pomagalo jak np gra sie zwieszala w momencie prezentacji skladow, bo nie moglem dac 'graj' to wlaczalem jeszcze raz, szedlem na urlop i asystent prowadzil mecz (ustawilem oczywiscie opcje uzywaj aktualnego skladu i taktyki)

p.obrocki Partyzant

Grupa: Użytkownik
16.06.2006 08:55    #3332     Sufler - Porady do gry - Taktyka 4-1-2-1-2 - dobra?
Rabbit - to jest liga angielska. Tu potrzebna jest stała rotacja w składzie i częsta zmiana taktyki, bo w innym wypadku nic wielkiego nie ugrasz. Wybierz sobie kilka taktyk (ja np. mam 4-1-2-1-2, 4-1-2-2-1, 4-1-2-3) i zmieniaj je co kilka/kilkanaście kolejek. Aha apropo tego "zawodnicy sa podobni jak u przeciwnika..." postaraj się poszukać piłkarzy lepszych, w Anglii o to nie trudno.

Proletariat

16.06.2006 07:17    #3333     Sufler - Porady do gry - Taktyka 4-1-2-1-2 - dobra?
Zaczalem grac 3-ligowym Southend. Po swietnym poczatku i niemal samych zwyciestwach zaczela sie seria porazek. W ostatnich 6 meczach zdobylem 1 punkt. Nie wiem z czego sie to bierze. Nie zmienialem taktyki, zawodnicy sa podobni jak u przeciwnika... Ten sam problem co z Newcastle, i na dodatek nie wiem jak go rozwiazac. Skoro wy odnosicie sukcesy z ta taktyka, wiec czemu u mnie po dobrym poczatku jest tak beznadziejnie?

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
16.06.2006 05:45    #3334     Sufler - Porady do gry - Ajax
Zawsze powtarzam, że najlepiej taktyki wymyslac samemu ;) Ale polecam 4-1-2-1-2, 4-1-3-2, do Ajaksu moze pasowac 4-3-3 i 4-2-3-1.

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
16.06.2006 05:39    #3335     Sufler - Porady do gry - Mecz
Gram sobie meczyk, wszystko fajnie, wygrywam nawet i gra mi sie zacięła. Ja, nie zrażony przeciwnosciami losu, czekam aż sie owa gra 'odetnie' (wszak wiele wazy tak miałem i sie 'odcinała';). Wtem patrze - działa! Moge sprawdzac statystyki meczu, wyniki, tabele, taktyke przeiwnika... ale nie moge sprawdzac WŁASNEJ taktyki, ani kontynuowac meczu! :| Klikam GRAJ i nic sie nie dzieje :| Da sie cos z tym zrobic? :/

Proletariat

15.06.2006 18:44    #3336     Sufler - Porady do gry - Taktyka 4-1-2-1-2 - dobra?
http://rapid(...)tac.html
Daje linka do mojej taktyki,ktora gralem 2 sezony Newcastle(pierwszy sezon srednio-4 miejsce,za to w drugim sezonie 2 miejsce w lidze i polfinal LM)
Taktyka w sumie dosc podobna do taktyki Rabbita,tyle ze zamiast 4-1-2-1-2 gram 4-1-2-2-1,a skrzydlowi maja strzalki na napad.
PS.Do tej taktyki niezbedni sa swietni WB oraz napastnik z bardzo wysokim atrybutem gry glowa i rownie wysokim wykonczeniem(Nikola Zigic wydaje sie byc idealny)

Proletariat

15.06.2006 12:05    #3337     Sufler - Porady do gry - Taktyka 4-1-2-1-2 - dobra?
Czyli nie taka zla ta taktyka. :) Teraz gram trzecioligowym Southend, zaczalem od taktyki 3-2-2-1-2, ale sciagnalem ja z internetu. :) Wole grac swoimi wlasnymi ustawieniami, choc ta taktyka 3-2-2-1-2 jest nawet niezla...

rapechuck Trybun Ludowy

Grupa: Moderator
14.06.2006 19:04    #3338     Sufler - Porady do gry - Ajax
Trzymaj się jednej taktyki. Skoro wygrywasz 2:0, ale przegrywasz 3:2 w końcówce to nie musi być wina taktyki. Poszukaj zawodników, którzy mają wyższy atrybut 'koncentracja', albo zmieniaj najbardziej zmęczonych obrońców (

rapechuck Trybun Ludowy

Grupa: Moderator
13.06.2006 13:41    #3339     Sufler - Porady do gry - Barcelona POMOCY!!!!!!!!!
Co do rady Wojtka2303 odnośnie zaczęcia jakimś mniejszym klubem, a później dopiero, jeżeli będzie się odnosić sukcesy, objąć jakiś bardziej znany - jakoś nie przekonuje mnie to :P
Dla początkujących polecałbym duże kluby na początek - wiadomo lepsi zawodnicy, więcej kasy = mniejszy poziom trudności, więc łatwiej jest odnosić sukcesy. Dopiero później, jeżeli już dużymi klubami łatwo się wygrywa można spróbować swoich sił jako manager mniejszego klubu. Zostać takim drugim Guy Roux (-em -em :) )

A do taktyki proponuję dochodzić samemu, oczywiście można poczytać poradniki co i jak, jakie polecenie na co ma wpływ, ale ściąganie od kogoś wymyślonej taktyki uważam za pójście na łatwizne... Hmm... Chociaż naśladowanie najlepszych też nie jest złe...

(Ehh... Nie cierpię ostatnio pisać czegokolwiek bo się wdaję w dyskusję z samym sobą :] )

Proletariat

08.06.2006 01:50    #3340     Sufler - Porady do gry - problem z bramkarzem w ataku
witam, mam wersje 6.0.3 gram od bardzo niedawna, problrm moj polega na tym . ze bramkarz podczas meczu leci do ataku a napastnik staje na bramce, komentarz u dołu ekranu pojawia sie taki : Paris stawia wszystko na jedna karte. Naturalnie przegralem w ten sposób juz drugi pojedynek podczas jednej rundy wiosennej. Wrócenie go na swoja pozycje nic nie daje, taktyke mam defensywną ,zmianiałem takze kreatywność i wszelkie inne parametry taktyki. gdy za drugim razem bramkarz polecial do ataku przy stanie 1-0 dla mnie, wposcilęm rezerwowego, ten po kilku akcjach to samo. Czy moze nie mam jakiejs łaty, jakiegos patcha, ktory pomógłby

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution