Wyniki wyszukiwania dla: taktyki

Strona

boro.rm Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Kali22 ma racje. zespoły zaczynją zdefiniowana dla nich taktyka i pozniej ja dostosowują. Ja mam 3 taktyki i w zależnosci od ligi gram jedną nonstop. W fm 2006 było łatwiaj. Teraz w nowym Managerze taktyke musze zmianiac średnio co 3-4 miesiące.

Liber92 Partyzant

czy wirtualni managerowie rozgryzają taktyki, np. jak sie tą samą taktyką przez np 3 sezony, bo w rzeczywistości tak nie jest ( przykład barcy która już trzeci sezon gra tą samą taktyką), bo w fm 2006 musiałem co sezon zmieniać takse, niewiem jak jest w fm 2007, i po jakim czasie to się dzieje o ile to się dzieje??? pozdro

aneuman Partyzant

Jak juz piszemy o Polonii .U mnie pierwszy w drugiej lidze na 6 miejscu, drugi sezon 1 miejsce i awans, trzeci sezon 9 miejsce w pierwszej lidze. Co do taktyki, to 4-4-2 ale co ja sie napocilem ze zmianami taktycznymi, idywidualnymi zadaniami dla pilkarzy to moje ( nie wspomne juz o pladze kontuzji i rarzacej nieskutecznosci ). Niestety ten sezon (2 w pierwszej lidze ) idzie mi kiepsciutko ( no moze tylko tyle, że doszedlem w pucharze UEFA do fazy grupowej notabene otrzymalem szanse gry w pucharze dzieki fair play wyeliminowalem Asconi i PARME !!! ) szukam, zmieniam taktyke, majac nadzieje na utrzymanie sie w lidze. POZDRAWIAM

Matt Baker Partyzant

26.10.2006 19:30    #3284     Sufler - Porady do gry - Taktyka
siemka macie jakies taktyki dobre to przeslijcie mi na bo grajac moja taktyka kompletnie nie strzelamy bramek gramy dobrze przewazamy ale nie potrafimy wykorzystac przynajmniej kilku sytulacji. Gram vfb stutgart i napewno nie jest to wina za slabych zawodnikow bo tomasson jest swietnym napastnikiem ale bramek nie strzela poradzcie cos albo przeslijcie mi swoja taktyke. Dzieki za jaka kolwiek pomoc

szewcumufan Partyzant

25.10.2006 16:36    #3285     Sufler - Porady do gry - Dlaaaaczego???
co prawda polonia warszawa to nie wisla,ale meczarnia strzaszna. mam wrazenie czasami ze goscie poprostu nie wiedza co z pilka robic. co do Taktyki pilkarzy i morali... hmm gram w menadzera od... CM3 wiec wiem o co chodzi,pilkarze sa jacy sa wkoncu to polonia,taktyka jest jaka jest a morale sa tez dobre,bo sprawdzam.nie mam pojecia o co w tym biega,trza sie poddac i zmienic druzyne:) a co do 1 strzalu i 2 goli to czest wpadaj atakie farfocle ze ktos strzela a pilka sie odbija i wpada do mojej bramki SHIT :)

SZk Pierwiastek Inteligencki

Grupa: Ekspert
24.10.2006 23:42    #3286     Sufler - Porady do gry - pytanie......
1 - kilka tygodni/miesiecy, zalezne od wielu czynnikow
2 - zalezy od taktyki i skladu, jesli masz mozliwosc rotacji na bokach, trenuj srodek
3 - moga byc wieksze, moga byc i mniejsze - rowniez wiele czynnikow...
4 - moze padles ofiara buga, ktory zmniejsza obciazenie na light?

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
24.10.2006 22:13    #3287     Sufler - Porady do gry - pytanie......
2. Bocznym obrońcom- Defensywny, ale także atak (dośrodkowania, drybling), oraz aereobik (szybkość, kondycja). Zależy to także od Twojej taktyki.
3.Oczywiście, że tak.
4. Ustawiaj intuicyjnie. Dla napastników głównie atak, strzały, aerobik, siła itd. Kiedyś sam dojdziesz do dobrego treningu.

Co do pytania nr. 1 -gram na razie 1/4 sezonu więc trudno mi powiedzieć. Jeszcze zmian nie zauważyłem.

viper_pl Partyzant

Mam problem, bo gdy ustawiam intensywność treningu powiedzmy na wysoką to gdy przejde np. do wyboru taktyki, a potem powróce do treningu to suwak wraca na średnie ustawienie w FM 2006 nie miałem z tym problemu, więc prosze WAS O POMOC bo jeśli jej nie otzymam to chyba się załamie...:]

feyd.pl Partyzant

21.10.2006 15:44    #3289     Sufler - Porady do gry - Dobre treningi...
heh.. chodzilo mi bardziej o porownanie moich metodyk treningowych z innymi.. opracowalem metody na okres przygoowawczy i nie wiem jak dobrze zmniejszyc obciazenie tak dopasowac do sezonu. Poza tym czy fm 07 autmatycznie uwzglednia dzien wolny po i przed meczem, W poprzednich wersjach moglem ustawic ze po meczu maja wolne. a tutaj chyba pozosaje reczne dawanie ciagle odpoczynku przed i po meczu..

poza tym chyba jest bug w ustawieniach taktyki, bo jak wybiore pilkarza na egzekutora 11 lub rozgrywajacego, to po wyjsciu resetuje ustawienia taktyki

sefko1 Przodownik pracy

19.10.2006 20:50    #3290     Sufler - Porady do gry - Kiedy będzie plik Fake!?
Tu masz racje. FM06 nie różni sie wiele od FM07. Nawet taktyki dobrze działają :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.