Wyniki wyszukiwania dla: taktyki

Strona

raceCh- Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Mi sie wydaje, ze problemem jest tu zapewne zostawienie tej samej taktyki. Druga rzecz to to, ze jesli Twoj Lech jest faworytem, to przeciwnicy graja zupelnie inaczej - a w ciagu sezonu nie odskoczysz od poziomu ligi jak Wisla za Kasperczaka. Ja co sezon lekko modyfikuje taktyki (bo zawsze mam dwie dla zespolu, nie do konca home i away tylko w zaleznosci od zawieszen i kontuzji) i zmieniam 3-4 zawodnikow z jedenastki i raczej nie mam problemow z kompromitacjami.

kyczy7 Przodownik pracy

Przyczyna może byc :

- zmiana taktyki
- zły trening ( za duze obciazenie badz do nieodpowiedniej pozycji )
- za duze roszady w składzie i brak zagrania w drużynie ( duza ilośc transferów )
- niskie morale zespołu mogace byc skutkie wypowiedzi w mediach
- za duze wymogi kładzone na zespół ( oczekujesz od nich non stop zwyciestw )

JarQue Partyzant

01.09.2007 17:19    #3073     Sufler - Porady do gry - Ajax
ok ok zamykajcie temat. a taktyki masz w grze wiec nie pisz bzdur

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

01.09.2007 15:35    #3074     Sufler - Porady do gry - Ajax
O tym przekonasz sie jesli zagrasz.. Nie mozna kalkulowac 'a moze tak, a gdyby jednak tak' :) Jestes menedzerem polega to na tym za sam podejmujesz decyzje i jestes odpowiedzialny za nie.. I pamietaj o waznej rzeczy taktyke obiera sie pod zawodnikow ktorych sie posiada nigdy odwrotnie! Pamietaj - masz lepszych srodkowych graj srodkiem natomiast jesli lepsi sa skrzydlowi - probuj grac szeroko :) Probuj wykorzystac wszystkie zalety graczy do obranej taktyki a efekty przeyjda na bank :)

krwl Partyzant

01.09.2007 13:03    #3075     Sufler - Porady do gry - Czy będzie płynnie chodzic
tez do niedawna pykalem na starszym sprzecie, gralo moze wolniej niz teraz,ale nie ma to jak duzo baza danych i mnostwo czasu na obmyslanie taktyki;)

MariuszZST Partyzant

01.09.2007 12:28    #3076     Sufler - Porady do gry - Własna taktyka.
Witam. Zaczełem grać w fm 07, gram zespołem U.D Almeria z 2drugiej ligi hiszpańskiej. Nie chce grać na cudzych taxach więc chciałem zrobić swoja, ale nie potrafie zrobić takiej by wygrywać. Mój zespół nie jest słaby jak na drugą lige, takim składem powinniem sobie poradzić, ale bez taktyki nic nie osiągne. Nie wiem na jakiej zasadzie mam ją zrobić, przeanailozwałem zespół ustawiłem taktyke, ale i tak mi nie wyszło ;/ Może ktoś mi z tą pierwsza taktyka by pomógł? Chce coś zrobić samemu, a że niewychodzi mi to zabardzo prosze Was abyście pomogli mi poprawić taktyke i napisać jakie błędy popelniłem :P Gram na zwykłej grze bez patchy itp, zwykłym składem :P
Oto taktyka
http://s004.(...)p;gk=gsm
Niech ktoś ZEDYTUJE ją usiebie i umiesci na wislijto i napisze jakie błedy zrobiłem. ;-)

pandafix Partyzant

01.09.2007 11:44    #3077     Sufler - Porady do gry - Skrzydłowi - zmęczenie
Pomocnicy sie mecza bo zapewnie maja mala wytrzymalosc albo zle przeprowadzili okres przygotowawczy. Na wyjezdzie zawsze trudno, ale to zalezy od dobraj taktyki i jej wykonawcow, dlatego warto grac z kontry, presingiem, swobode taktyczna dac na ograniczona... Mi to pomaga.

Krystian88 Młody aktywista

29.08.2007 20:38    #3078     Sufler - Porady do gry - Kim Tu Grać ?
To może warto zrezygnować z taktyki save&load?? Nie mów, że tak nie grasz, inaczej wzzystkiego byś nie wygrywał. Poza tym odsyłam do regulaminu.

Qcu Partyzant

27.08.2007 21:52    #3079     Sufler - Porady do gry - Strzałki w taktyce
Strzalki w taktyce (w starszych wersjach na pewno) oznaczaja gdzie zawodnik ma sie ustawiac jezeli Twoja druzyna ma pilke. Czyli jesli dasz zawodnikowi strzalke w kierunku swojej bramki to nie bedzie on sie udzielal w akcjach ofensywnych. Jesli chodzi o rajdy z pilka czy bez pilki to wg mnie strzalki nie maja znaczenia, dlatego ze te rzeczy ustawiasz w "poleceniach dla pilkarzy" na ekranie taktyki. Poza tym bezsensem byloby ustawianie rajdow z pilka w kierunku wlasnej bramki...

aberdeen Młody aktywista

27.08.2007 20:38    #3080     Sufler - Porady do gry - Strzałki w taktyce
Co tak dokładnie oznaczają strzałki ustawiane piłkarzom w taktyce. Czy to tylko kierunek rajdu z piłką, czy także rajdy bez piłki? Są taktyki, gdzie np defensywni pomocnicy mają strzałki ustawione w kierunku własnej bramki. Jaki jest sens? Jak myślicie?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution