Wyniki wyszukiwania dla: taktyki

Strona

Świerzy Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
31.03.2008 12:39    #2831     Sufler - Porady do gry - Dobra, skuteczna taktyka
Żeby inni ją przetestowali tak co ty myślisz że dasz screena i wszycy zmienią ustawienia i bd grać jak ty ? jak chcesz żeby inni spróbowali twojej taktyki to opisz jak gra twoja drużyna, jakie masz polecenia ustawione, a nie dasz screena i koniec :/. GŁupota ludzka nie zna granic

danone Partyzant

31.03.2008 00:01    #2832     Sufler - Porady do gry - KONKURS THE BEST TACTICS KING
Ja jestem jak najbardziej ZA! :) skoro w FM08 trzeba się poważnie pomęczyć z taktykami i każdy gracz musi tworzyć praktycznie swoją od podstaw to może warto się tym chwalić i porównywać z innymi.

Jeśli ktoś będzie miał wątpliwości, czy ściąganie takich gotowych taktyk nie będzie pewnym rodzajem oszukiwania to niech się zastanowi nad czym po co na stronce jest dział "talenty"? Czy to nie jest ułatwianie gry innym graczom? :) Dział "taktyki" mógłby działać na podobnej zasadzie :)

raveniasty Partyzant

30.03.2008 22:04    #2833     Sufler - Porady do gry - KONKURS THE BEST TACTICS KING
SKORO jakiś:
marcin4
cytuję:"nie wiem po co chcesz ten konkurs chyba po to żeby taktykę od kogoś ukraść bo sam taktyki ustalić nie umisz na mecz .Jak chcesz to pisz do redakcji a tak w ogóle to sie zastanów czy będą tego plusy czy minusy"
...TO JUŻ JEGO PROBLEM !!!

P.S. Ja problemu z taktykami nie mam wręcz przeciwnie chętnie bym pomógł a w ogóle to jak zacząłem swoją przygodę z CM to marcin4 jeszcze w pampersy sikał !!!
Więc ten jego komentarz pozostawiam jemu samemu.

... ale są inni kompetentni i inteligentni ludzie którym może odpowiadać ten pomysł.
Jeśli nie konkurs to może kącik który mógłby służyć wymianie TAKTYK, stosowanych w różnych ligach skoro wam to nie odpowiada.
Zawsze może to nawet pomóc jakiemuś początkującemu graczowi, który dopiero zaczyna przygodę z FM-em. Zresztą sami wiecie jak to było na początku no chyba że mam do czynienia z urodzonymi MOURINHO ???

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

30.03.2008 18:00    #2834     Sufler - Porady do gry - KONKURS THE BEST TACTICS KING
Wiesz, jak dla mnie nie ma idealnej taktyki, ponieważ dla jednych zespołow może pasować dla drugich nie... Nie ma to sensu dla mnie.

marcin4 Partyzant

30.03.2008 16:19    #2835     Sufler - Porady do gry - KONKURS THE BEST TACTICS KING
nie wiem po co chcesz ten konkurs chyba po to zeby taktyke od kogos ukrasc bo sam taktyki ustalic nie umisz na mecz .Jak chcesz to pisz do redakcji a tak wogole to sie zastanow czy beda tego plusy czy minusy

danone Partyzant

30.03.2008 01:53    #2836     Sufler - Porady do gry - Forma przez cały sezon.
omega - co sie tak oburzasz? to ze Tobie wychodzi tak, że udaje Ci sie rozegrać cały sezon na jednej taktyce z sukcesami to gratulacje, jednak w FM08 to nie zawsze sie sprawdza.

Ja radze mieć dwie taktyki na sezon stosowane przemiennie. Jedną bardziej "defensywną" a drugą "ofensywną". Tą pierwszą używam kiedy drużyna przeciwko której gram jest stawiana w roli faworyta, natomiast drugą kiedy to ja nim jestem. Skutkuje :) mało kiedy zdarzają mi się nie miłe niespodzianki :P zazwyczaj są to te miłe jak np. wygranie moim Zagłębiem z Wisłą K. 4-1 :)

Sir Psycho Sexy Partyzant

28.03.2008 18:26    #2837     Sufler - Porady do gry - Forma przez cały sezon.
Nie trzeba zmieniać całkowicie taktyki. Często pomaga mała zmiana tempa gry, jej szerokości, zmiana indywidualnych poleceń napadziorów itp itd. Oczywista oczywistość.

gruchalbn Żołnierz frontu ideologicznego

28.03.2008 09:05    #2838     Sufler - Porady do gry - Forma przez cały sezon.
Mi w takich sytuacjach pomaga zmiana taktyki na jeszcze inną ;) zazwyczaj mam 3taktyki przygotowane i gdy już zaczyna mi gorzej iść to zmieniam na następną, a potem na kolejną po zmianie taktyki pierwszy i drugi mecz zawsze wyglądają gorzej ale w następnych wszystko się stabilizuje. A warto zmieniać bo w końcu inni managerowie mogą obczajić twój styl gry i zrobić tak by nic ci nie wychodziło :), A czasami pomaga wprowadzenie świeżej krwi do zespołu ;) ja często kupuje w okienku zimowym 2-3 do 24 roku piłkarzy i wprowadzam ich powoli do składu.

Faabiaan Partyzant

28.03.2008 07:24    #2839     Sufler - Porady do gry - Forma przez cały sezon.
Zawsze gdy gram w FM 08 niezależnie jaką drużyną początek sezonu mam bardzo dobry, trwa to miej więcej do połowy sezonu a później już mam słabsze mecze. Taktyki jakich używam to 4-1-2-1-2 albo diament. Co mam robić aby cały sezon wyglądał jak pierwszych kilkanaście meczy?

Makro Młody aktywista

Też mi sie coś takiego stało na skórce co używałem ale nie na taka skale :P. Tak jak napisał klim1981 to może być wina skórki. Ja nie widziałem wogule zawodników ale jak wszedłem do taktyki to już byli. Spróbuj zmienić na inna jak to powiedział klim1981. Może coś pomoże.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution