KONKURS THE BEST TACTICS KING

raveniasty Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
30.03.2008, 15:47    Pytanie
Proponuje stworzyć kącik na NAJLEPSZĄ TAKTYKĘ. czyli TACTICS KILL the KING !!!
Każdy mógłby przedstawić swoje propozycje oraz dokonania.
Każdy mógłby sobie z nich skorzystać.
Wystawić ocenę.
... a REDAKCJA nagrodzić zwycięzcę np. FM2008 lub inną wersją FM czy CM !!!
hehehehehe

Mattii Przodownik pracy

0
30.03.2008 15:55    #1
Z taką propozycją napisz do redakcji,Oni to rozważą.Aha oczywiście na e-mai:redakcja_(at)_cmrev.com.
Za _(at)_ wstaw małpę(@).

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 30.03.2008 o godz. 15:58

marcin4 Partyzant

0
30.03.2008 16:19    #2
nie wiem po co chcesz ten konkurs chyba po to zeby taktyke od kogos ukrasc bo sam taktyki ustalic nie umisz na mecz .Jak chcesz to pisz do redakcji a tak wogole to sie zastanow czy beda tego plusy czy minusy

Grzelo Partyzant

Grupa: Ekspert
0
30.03.2008 17:43    #3
Jeżeli już wychodzisz z taką inicjatywą to przedstaw chociaż program, zasady, formułę, etc. Nie wydaje mi się, żeby ten konkurs doszedł do skutku, ale próbować zawsze możesz.
legia.com | kgrzelak.salon24.pl

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
30.03.2008 18:00    #4
Wiesz, jak dla mnie nie ma idealnej taktyki, ponieważ dla jednych zespołow może pasować dla drugich nie... Nie ma to sensu dla mnie.

Dereds Przodownik pracy

0
30.03.2008 18:43    #5
zgadzam sie z Pawisco
Do kądego zespołu pasuje inna taksa

Maci3k_z_klanu Partyzant

0
30.03.2008 19:24    #6
Byłby dobry taki kącik,( i będę polskim polityki) ALE na rodzaje gry w której dobrze sie sprawdzi np.defensywna i w tej defensywnej by były że gra tylko z 1 napastnikiem lub cos w tym stylu ,ofensywna: gra z 3 obrońcami 2 pomocnikami 2 of i 3 napastników.
Cos w tym stylu taki kącik

Makro Młody aktywista

0
30.03.2008 20:28    #7
Nie sadze że to sie sprawdzi. Już sobie wyobrażam rzekę tematów o treści :"Ta taktyka jest do bez sensu nic nie da sie nią wygrać""Co za dureń wymyślił tą taktykę" itd. Moim zdaniem nie tyle głupi pomysł co zły. U jednych sie sprawdza pewna taktyka u innych nie. Każdy musi sam kombinować żeby wygrywać mecze. Może i dla nowych graczy to sie sprzyda,ale jednak ten pomysł mi sie nie podoba.

raveniasty Partyzant

0
30.03.2008 22:04    #8
SKORO jakiś:
marcin4
cytuję:"nie wiem po co chcesz ten konkurs chyba po to żeby taktykę od kogoś ukraść bo sam taktyki ustalić nie umisz na mecz .Jak chcesz to pisz do redakcji a tak w ogóle to sie zastanów czy będą tego plusy czy minusy"
...TO JUŻ JEGO PROBLEM !!!

P.S. Ja problemu z taktykami nie mam wręcz przeciwnie chętnie bym pomógł a w ogóle to jak zacząłem swoją przygodę z CM to marcin4 jeszcze w pampersy sikał !!!
Więc ten jego komentarz pozostawiam jemu samemu.

... ale są inni kompetentni i inteligentni ludzie którym może odpowiadać ten pomysł.
Jeśli nie konkurs to może kącik który mógłby służyć wymianie TAKTYK, stosowanych w różnych ligach skoro wam to nie odpowiada.
Zawsze może to nawet pomóc jakiemuś początkującemu graczowi, który dopiero zaczyna przygodę z FM-em. Zresztą sami wiecie jak to było na początku no chyba że mam do czynienia z urodzonymi MOURINHO ???

raveniasty Partyzant

0
30.03.2008 22:52    #9
ZASADY KĄCIKA:

TAKTYKA - LIGA - KLUB - OSIĄGNIĘCIA - DOWNLOAD - OCENA(komentarz) itp.

np. 3-5-2 - premiership - Tottenham - 11win, 2lose (FA CUP, 1LIGA itp) - ściągnij - 8/10
(dobra na mecze u siebie podczas gry Man City) itp. np PATCH 8.0.1

... wszystko oprawione w tabele aby było przejrzysto i widocznie.

p.s. jak nie konkurs to kącik dla FMmaniaków ;-)
aby mogli się wzajemnie podzielić swoimi taktykami, komentarzami, osiągnięciami itp.
jeśli oczywiście chcą to zrobić i nikt tu nikogo i nikomu nic nie będzie wykradał - dotyczy szczególnie: marcin4 !!!

co ty na to GRZELO ;-)))

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution