Wyniki wyszukiwania dla: taktyki

Strona

Bartez Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
09.04.2008 17:47    #2821     Sufler - Porady do gry - Logo
Nie no fota masakra....A co do problemu, to wejdź do ustawień, w zakładce Dźwięk i Obraz odznacz "Użyj buforowania skórki" i załaduj inną skórkę i zatwierdź i ewentualnie jak nie pomoże to wyjdź z gry całkiem i włącz ją od nowa. Co do treningów, to będąc już w grze w zakładce Trening - seniorzy - wybierasz odpowiednio Programy/Edytuj programy/Importuj/Twoje Treningi. Co do taktyk to jest podobnie - Taktyka/Edycja Taktyk/Importuj/TwojeTaktyki.

tomaszk_78 Partyzant

09.04.2008 17:25    #2822     Sufler - Porady do gry - Logo
hi. mam mały problem, zciągnąłem sobie loga, taktyki i treningi, wypakowałem do docelowych folderów i nic, nie potrafie ich odpalic. gdzieś była instrukcja iż trzeba wyłączyc cache skórki, tylko nie wiem gdzie to jest i z czym to się je. HELP

tomaszk_78 Partyzant

09.04.2008 15:25    #2823     Sufler - Porady do gry - Newsy
hi mam mały problem, zciagnąłem sobie loga, treningi i taktyki do fm 2007 i zacholere nie potrafie ich odpalic. wypakowałem w odpowiednich miejscach. gdzies pisalo cos o cachu skórki ale nie wiem gdzie to jest i jak to zrobic. HELP.

FiftyPercentSkil... Partyzant

05.04.2008 21:57    #2824     Sufler - Porady do gry - KONKURS THE BEST TACTICS KING
[quote=bialy13]znalazło by się kilka cwaniaków, ściągnęło by taktyki i by chodzili dumni z siebie że pokonali Chelsea grając Arsenalem... To moje zdanie.[/quote]

bolałoby Cię to bardzo mocno? :(

bialy13 Młody aktywista

05.04.2008 19:14    #2825     Sufler - Porady do gry - KONKURS THE BEST TACTICS KING
Jedno wielkie OMG! Po prostu syf. Jak macie się tak dalej 'kłócić' to nigdy nic nie zrobicie.

Ja Wam radzę zrobić kompromis... Tzn. Opis taktyki, skład, zalety, wady itp i dlaczego tak taktyka wygląda a nie inaczej...

Chociaż nie jestem pewien co do ostatniego zagadnienia.

Pomysł wg. mnie nie jest ani pozytywny, ani negatywny, ponieważ Kącik taktyk może zamienić się w 'ściągę' - znalazło by się kilka cwaniaków, ściągnęło by taktyki i by chodzili dumni z siebie że pokonali Chelsea grając Arsenalem... To moje zdanie.

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

05.04.2008 08:10    #2826     Sufler - Porady do gry - trening
Na początku trenerzy muszą zajmowaac się każdą dziedziną;Najlepiej ustawic ich obowiazki do tego w czym są dobrzy np trener Fiedeń ma Taktyka 19 jak odznaczysz wszystko oprócz taktyki będziesz miał poziom taktyki 5 * itp

FiftyPercentSkil... Partyzant

04.04.2008 20:27    #2827     Sufler - Porady do gry - KONKURS THE BEST TACTICS KING
jestem jak najbardziej za :) i tak mam swoją taktykę, którą jadę wszystkich ale pomysł jest dobry. Dziwię się, że CMRev myśli poważnie o podboju zachodu (jak to kiedyś pisali) skoro nie ma tu żadnych taktyk. Praktycznie nic tu nie ma. Za dużo bezsensownych tekstów - za mało dodatków lub ich całkowity brak (w niektórych typach dodatków). Gadanie, że ktoś się męczył 2 sezony nad stworzeniem dobrej taktyki jest po prostu śmieszne, śmieszni są również "managerowie", którzy tak mówią. Na każdym szanującym się portalu o FM (nawet na FMSite!) jest dział z taktykami ! Dziwię się, że na "podobno najlepszym w Polsce" CMRev nie ma nic na temat strategicznej strony FM (aa sorry jest! Jakieś nie prowadzące do niczego porady boskiego Brudasa czy jak mu tam). Zamiast robić jakieś durne konkursy na najpiękniejszą bramkę w FM (ludzie to jest 2D, co tu może być pięknego? :| ) zajęlibyście się istotnymi sprawami.
Mam nadzieję, że redakcja CMRev weźmie sobie do serca moje osobiste zdanie i zdanie osób popierających założyciela tematu.

Dziękuję za uwagę, pozdro.
Jezus was kocha !!

raveniasty Partyzant

03.04.2008 00:48    #2828     Sufler - Porady do gry - KONKURS THE BEST TACTICS KING
DRODZY PANOWIE I PANIE koniec zartów
Czas podjąć decyzje TAK czy NIE ???
Nikt nikogo zmuszać nie będzie jak nie chcesz podzielić sie swoją TAKSĄ to twoja sprawa a kto chce to BÓG zapłać !!!
Niech ją zabierze sobie do grobu albo na jakiejś aukcji sprzeda ;-)))
Ale niech pamięta że za parę lat będą inni mówili ale ten wymyslił ZAJEBIASZCZĄ TAKTYKE ten to miał łeb, a innym pozostanie tylko samoocena no ból że nikt nie widział co stworzył i jaka była wielka jego TAKSA a była naprawdę GREAT KILL`EM ALL no ale jak nie to nie trudno życie leci dalej i lata lecą ... chyba zaczynam już filozofować to chyba po tym browarku albo już dwóch które wysączyłem hehehe.
Cóż mam jeszcze rzecz chyba już za dużo powiedziałem ten sport jest dla ludzi i to ludziom powinno sie go pokazywać a nie tylko swojej żonie, siostrze, bratu, kochance czy kochankowi !!! TAK wiec wiem że macie ZAJEBIŚCIE ZAJEBISTE TAKSY
wiec pokażcie innym, że naprawdę takie są bo miną lata i te TAKTYKI nic nie beda warte bo znajdzie się ktos kto zrobi to za was a wam potem bedzie tego żal ...
Juz nie pije koniec pisania bo zaraz napisze książkę o tym hehehehe
Dobra bracia i siostry FManiacy zrobicie jak bedziecie chcieli zrobic jak wam sumienie podpowiada nikt do was żalu ani pretensji mieć nie będzie nawet ja stary wyjadacz taktyczny to mówie jestescie spoko i szanuje wasz wybór ... ale koncik by sie przydał na takiej dobrej i znanej stronce o FM-mie nawet z myśla o innych młodych, amatorach, poczatkujących zapalenców. To by wzmocniło ta stronke i wzbogaciło jeszcze bardziej ... co wy na to decyzje pozostawiam wam ...
WASZ oddany FMowiec obecnie REAKCJONISTA hehehe
..... RAVENIASTY ;-)

Jose Mourinho JR Młody aktywista

31.03.2008 19:13    #2829     Sufler - Porady do gry - KONKURS THE BEST TACTICS KING
Już miałem nic nie pisać, lecz w oko wpadło mi słowo Mourinho. Chciałbym powiedzieć kilka słów na ten temat.
Pomysł ma plusy i minusy. Pomoże niektórym dobierać taktyki. Minus? Niektórzy męczyli się nad tym długo (vide adson43) i nie chcą tak za nic pokazywać swoich kart. Jestem przeciw.... a nawet za. Ciekawe co sądzą o tym Admini.

Vampirius Partyzant

31.03.2008 16:07    #2830     Sufler - Porady do gry - Dobra, skuteczna taktyka
po co mam się rozpisywać nie potrzebnie skoro dołączyłem link do taktyki widzę że sami inteligenci tu przesiadują jak ci nie pasuję testowanie mojej taktyki to się nie udzielaj

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution