[quote=9pucek-]Królowie, królewny taktycznego państwa!
Już sobie wyobrażam ten dział, koleś podaje nazwe drużyny (składu mu się już nie chce) i mówi, że jutro gra z Barceloną i chce porady jak zagrać...Woli zapytać i dostać gotową taktykę niż poczytać poradniki. A wiecie co to może Akademia Taktyczna na Forum CM? Szukaliście tam opisów taktyk? Pewnie nie, bo się nie chciało łatwiej wejść na Suflera i nawalić 33 posty. Jeszcze coś do Ciebie Fifty. Jeżeli tak traktujesz Brudasa, to albo nie czytałeś jego poradników. Bo gdybyś przeczytał (czego pewnie Ci się zrobić nie chce, bo wolisz dostać gotową poradę do konkretnego zespołu, niż poradnik dostosować do swojej drużyny) nie umniejszał byś jego umiejętnośći. Chyba, że znasz się lepiej na taktyce to opisz ją w przejrzysyty sposób i wyślij do CM Rev. Pewnie tego też Ci się nie chce zrobić bo może z łaski wysłałbyś zwykły plik z taktyką, a oni by za Ciebie zrobili resztę. O napisaniu przez Ciebie poradnika nawet nie warto wspominać, bo pewnie by się nie chciało.
W takiej formie jaką przedstawiacie jestem na nie.[/quote]
A Ty jak zwykle liżesz dupska redaktorom CMRev

Po co komu poradniki jak można mieć gotową do przetestowania taktykę? Nie rozumiem Cię człowieku... Za wszelka cenę chcesz pokazać jaki jesteś fajny, całymi dniami siedzisz na tym suflerze i zbierasz jakieś punkty... Masz rację - mi nie chciałoby się pisać jakichś poradników, nie mam czasu na całodzienne siedzenie przed kompem jak Ty

Pisałeś o akademii taktycznej na forumcm... Przecież to jest tak ubogi dział... z czym do ludzi... Widziałeś kiedyś forum SI lub sortitoutsi? forumcm do tych zagranicznych for to jak FMSite do CMRev... I co jest złego w tym, że "koleś podaje nazwe drużyny (składu mu się już nie chce) i mówi, że jutro gra z Barceloną i chce porady jak zagrać" ? Czepiasz się pierdoł. Jak Cię to tak boli to nie musiałbyś zagladać do tego działu, ale znając Ciebie musisz się wpieprzyć wszędzie i wszystko skomentować... Pogratulować głupoty, oby tak dalej.
Pozdro 666 pucek.
// Edytowano 1 raz, ostatni raz 05.04.2008 o godz. 12:05
Najnowsze posty