KONKURS THE BEST TACTICS KING

raveniasty Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
30.03.2008, 15:47    Pytanie
Proponuje stworzyć kącik na NAJLEPSZĄ TAKTYKĘ. czyli TACTICS KILL the KING !!!
Każdy mógłby przedstawić swoje propozycje oraz dokonania.
Każdy mógłby sobie z nich skorzystać.
Wystawić ocenę.
... a REDAKCJA nagrodzić zwycięzcę np. FM2008 lub inną wersją FM czy CM !!!
hehehehehe

FiftyPercentSkil... Partyzant

0
04.04.2008 20:27    #30
jestem jak najbardziej za :) i tak mam swoją taktykę, którą jadę wszystkich ale pomysł jest dobry. Dziwię się, że CMRev myśli poważnie o podboju zachodu (jak to kiedyś pisali) skoro nie ma tu żadnych taktyk. Praktycznie nic tu nie ma. Za dużo bezsensownych tekstów - za mało dodatków lub ich całkowity brak (w niektórych typach dodatków). Gadanie, że ktoś się męczył 2 sezony nad stworzeniem dobrej taktyki jest po prostu śmieszne, śmieszni są również "managerowie", którzy tak mówią. Na każdym szanującym się portalu o FM (nawet na FMSite!) jest dział z taktykami ! Dziwię się, że na "podobno najlepszym w Polsce" CMRev nie ma nic na temat strategicznej strony FM (aa sorry jest! Jakieś nie prowadzące do niczego porady boskiego Brudasa czy jak mu tam). Zamiast robić jakieś durne konkursy na najpiękniejszą bramkę w FM (ludzie to jest 2D, co tu może być pięknego? :| ) zajęlibyście się istotnymi sprawami.
Mam nadzieję, że redakcja CMRev weźmie sobie do serca moje osobiste zdanie i zdanie osób popierających założyciela tematu.

Dziękuję za uwagę, pozdro.
Jezus was kocha !!

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 04.04.2008 o godz. 20:30

marcin4 Partyzant

0
04.04.2008 21:02    #31
ja sie zgadzam tylko zeby jakies kroki robione byly w tym kierunku tzn prace ,zeby nie bylo tak jak z naszymi stadionami hehe zatem czekamy na zgode naszych redaktorow hehehehehe

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 04.04.2008 o godz. 23:44

Jose Mourinho JR Młody aktywista

0
04.04.2008 21:07    #32
Dobra jestem za. I tyle. Pogadamy jak otworzą dział.

raveniasty Partyzant

0
05.04.2008 00:01    #33

LIST DO REDAKCJI JUŻ WYSŁAŁEM... stop
Z PROŚBĄ O STWORZENIE NOWEGO DZIAŁU TAKTYCZNEGO...stop
TERAZ POZOSTAJE CZEKAĆ NA ODPOWIEDŹ...stop
MAM NADZIEJE ŻE BARDZO SZYBKĄ I POZYTYWNĄ ;-)))...stop
PAMIĘTAJCIE ŻEBY POWSTAŁ TEN DZIAŁ...stop
TO ZALEŻY PRZEDE WSZYSTKIM OD WAS...stop
TAK WIĘC CZEKAM NA WASZE GŁOSY I POPARCIE...stop

Z POWAŻANIEM...stop
RAVENIASTY

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
05.04.2008 08:36    #34
Królowie, królewny taktycznego państwa!

Już sobie wyobrażam ten dział, koleś podaje nazwe drużyny (składu mu się już nie chce) i mówi, że jutro gra z Barceloną i chce porady jak zagrać...Woli zapytać i dostać gotową taktykę niż poczytać poradniki. A wiecie co to może Akademia Taktyczna na Forum CM? Szukaliście tam opisów taktyk? Pewnie nie, bo się nie chciało łatwiej wejść na Suflera i nawalić 33 posty. Jeszcze coś do Ciebie Fifty. Jeżeli tak traktujesz Brudasa, to albo nie czytałeś jego poradników. Bo gdybyś przeczytał (czego pewnie Ci się zrobić nie chce, bo wolisz dostać gotową poradę do konkretnego zespołu, niż poradnik dostosować do swojej drużyny) nie umniejszał byś jego umiejętnośći. Chyba, że znasz się lepiej na taktyce to opisz ją w przejrzysyty sposób i wyślij do CM Rev. Pewnie tego też Ci się nie chce zrobić bo może z łaski wysłałbyś zwykły plik z taktyką, a oni by za Ciebie zrobili resztę. O napisaniu przez Ciebie poradnika nawet nie warto wspominać, bo pewnie by się nie chciało.

W takiej formie jaką przedstawiacie jestem na nie.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

0
05.04.2008 12:03    #35
[quote=9pucek-]Królowie, królewny taktycznego państwa!

Już sobie wyobrażam ten dział, koleś podaje nazwe drużyny (składu mu się już nie chce) i mówi, że jutro gra z Barceloną i chce porady jak zagrać...Woli zapytać i dostać gotową taktykę niż poczytać poradniki. A wiecie co to może Akademia Taktyczna na Forum CM? Szukaliście tam opisów taktyk? Pewnie nie, bo się nie chciało łatwiej wejść na Suflera i nawalić 33 posty. Jeszcze coś do Ciebie Fifty. Jeżeli tak traktujesz Brudasa, to albo nie czytałeś jego poradników. Bo gdybyś przeczytał (czego pewnie Ci się zrobić nie chce, bo wolisz dostać gotową poradę do konkretnego zespołu, niż poradnik dostosować do swojej drużyny) nie umniejszał byś jego umiejętnośći. Chyba, że znasz się lepiej na taktyce to opisz ją w przejrzysyty sposób i wyślij do CM Rev. Pewnie tego też Ci się nie chce zrobić bo może z łaski wysłałbyś zwykły plik z taktyką, a oni by za Ciebie zrobili resztę. O napisaniu przez Ciebie poradnika nawet nie warto wspominać, bo pewnie by się nie chciało.

W takiej formie jaką przedstawiacie jestem na nie.[/quote]

A Ty jak zwykle liżesz dupska redaktorom CMRev :) Po co komu poradniki jak można mieć gotową do przetestowania taktykę? Nie rozumiem Cię człowieku... Za wszelka cenę chcesz pokazać jaki jesteś fajny, całymi dniami siedzisz na tym suflerze i zbierasz jakieś punkty... Masz rację - mi nie chciałoby się pisać jakichś poradników, nie mam czasu na całodzienne siedzenie przed kompem jak Ty ;) Pisałeś o akademii taktycznej na forumcm... Przecież to jest tak ubogi dział... z czym do ludzi... Widziałeś kiedyś forum SI lub sortitoutsi? forumcm do tych zagranicznych for to jak FMSite do CMRev... I co jest złego w tym, że "koleś podaje nazwe drużyny (składu mu się już nie chce) i mówi, że jutro gra z Barceloną i chce porady jak zagrać" ? Czepiasz się pierdoł. Jak Cię to tak boli to nie musiałbyś zagladać do tego działu, ale znając Ciebie musisz się wpieprzyć wszędzie i wszystko skomentować... Pogratulować głupoty, oby tak dalej.

Pozdro 666 pucek.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 05.04.2008 o godz. 12:05

bialy13 Młody aktywista

0
05.04.2008 19:14    #36
Jedno wielkie OMG! Po prostu syf. Jak macie się tak dalej 'kłócić' to nigdy nic nie zrobicie.

Ja Wam radzę zrobić kompromis... Tzn. Opis taktyki, skład, zalety, wady itp i dlaczego tak taktyka wygląda a nie inaczej...

Chociaż nie jestem pewien co do ostatniego zagadnienia.

Pomysł wg. mnie nie jest ani pozytywny, ani negatywny, ponieważ Kącik taktyk może zamienić się w 'ściągę' - znalazło by się kilka cwaniaków, ściągnęło by taktyki i by chodzili dumni z siebie że pokonali Chelsea grając Arsenalem... To moje zdanie.

marcin4 Partyzant

0
05.04.2008 20:09    #37
ale nie kazda taktyka pasuje do zespolu danego troche jest tak ze to bedzie wielka sciaga nie mowie ale jakis kacik by sie przydal

0
05.04.2008 21:57    #38
[quote=bialy13]znalazło by się kilka cwaniaków, ściągnęło by taktyki i by chodzili dumni z siebie że pokonali Chelsea grając Arsenalem... To moje zdanie.[/quote]

bolałoby Cię to bardzo mocno? :(

M8_PL Sumienie Narodu

Grupa: Ekspert
0
05.04.2008 22:19    #39
FiftyPercentSkill...

CMRev jest do niczego? forumcm do niczego? No to co tu jeszcze robisz? Śmigaj zakładać konto na forum SI. Naprawdę nie rozumiem o co lotto.

Pucek czyta poradniki Brudiego, Ty sobie ściągniesz cudzą taksę. Obaj będziecie szczęśliwi.

Pucek nikomu tyłka nie liże, co udowodnił już nie raz jeżdżąc sobie chociażby po mnie ;) Mogłby, powinien, nawet wręcz musi a tego nie robi... phi... ;) ;) ;)

Rzeczywiście z kącikiem jest ten problem, że w nowym FM-ie w zasadzie każdy zespół potrzebuje innej takst. Albo inaczej. Każda taksa jest dobra. Śmiem twierdzić, że i 5-4-1 i 3-3-4 można spokojnie wygrywać. Zaczynam sądzić, że w zasadzie ustawienie nie ma znaczenia a CAŁY klucz tkwi w poleceniach.
"Każdy musi w coś wierzyć. Ja wierzę, że strzelę sobie kolejne piwko."

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.