Wyniki wyszukiwania dla: taktyki

Strona

Marcin22 Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
01.02.2009 19:14    #2561     Sufler - Porady do gry - Taktyka dobra, a wyników nie ma.
Nie zmieniaj tak często taktyki może, ustaw ich raz, a porządnie.

LOLECZeX Młody aktywista

31.01.2009 18:19    #2562     Sufler - Porady do gry - Nieskuteczność napastników
[quote=Pawisco] stosunków z menedżerem[/quote]
Ja tam nie wiem :D
Również zależy od napastników, jakiś cieniak wiadome nie będzie strzelać na zawołanie, ale najbardziej chyba od taktyki, zobacz czy dostają wystarczająco dużo piłek.

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

31.01.2009 18:06    #2563     Sufler - Porady do gry - Nieskuteczność napastników
Kwestia ustawienia, taktyki, instrukcji i poleceń, treningu, atrybutów, stosunków z menedżerem.

batata Przodownik pracy

31.01.2009 12:55    #2564     Sufler - Porady do gry - Gra jednym napastnikiem
Na tym właśnie polega dobranie dobrej taktyki. Musisz sam wyczuć, czy twój jedyny napastnik jest na tyle dobry, żeby kierować grą całego zespołu, czy warto jednak powierzyć kierowanie drużyny ofensywnemu pomocnikowi.
W tej taktyce, którą Ci pokazałem, warto dać ustawienie ofensywne nie tylko obrońcą, ale też 3 ofensywnych pomocników. Wtedy oni robią za takich " fałszywych" napastników :)

Zeuskk Partyzant

30.01.2009 22:04    #2565     Sufler - Porady do gry - taktyka - adebayor i aquero
obaj potrafią mówić po angielsku i nie sadze żeby język mógł mieć tu jakiś związek. Wydaje mi się ze jak mam ustawione grę skrzydłami, to lepsze oceny zbiera ade a aquero słabsze. Nie chce rezygnować z tej taktyki bo mam bardzo do0brych skrzydłowych, ale też nie wiem jak ustawić aguero (jeśli się da) żeby też mógł zdziałać coś w tej taktyce.

Zeuskk Partyzant

30.01.2009 21:53    #2566     Sufler - Porady do gry - taktyka - adebayor i aquero
Witam. Nie jestem zbyt zaawansowanym FM maniakiem, ale z dnia na dzień się ucze, lecz od niedawna meczy mnie jeden problem. Dokładnie - to dobranie taktyki odpowiedniej dla adebayora i aquero. Mam tych dwóch niesamowitych napastnikow w druzynie i jak wiadomo jeden z nich jest niezwykly w powietrzu a drugi "na ziemi" :) Nie wiem jak odpowiednia dobrac taktyke, zeby kazdy z nich wykorzystywal swoje umiejetnosci maksymalnie. Moze moglby mi ktos ze znawców taktyk cos podpowiedziec? :)

rakowiec89 Żołnierz frontu ideologicznego

[quote=slake1]Opłaca się chociaż po '08? Jak ten artykuł powstał, '08 nie było pewnie jeszcze w planach.[/quote]

Opłaca się, poniewaz samo ustawienie takie jak "diament" lub dowolne inne moze byc stosowane zarowno w FM 2005 jak i w FM 2009, tylko roznica polega w korekcie ustwien druzynowych i indywidualnych, poniewaz z kazdym rokiem zmieniany jest silnik gry, ale "diament" jako podstawa moze byc. Sprobuj na podstawie tej taktyki, stworzyc cos pod Fm 2008(wersja, w ktora grasz), pokombinuj z ustwieniami(nie musisz w tym przypadku wszystkiego zmieniac), a napewno zaoszczedzisz na czasie i bedziesz sam z siebie zadowolony, ze stworzyles cos co dziala i przynosi wyniki.

Mrowka95 Partyzant

27.01.2009 09:21    #2568     Sufler - Porady do gry - Mało bramek, wielki problem!
[quote=LEX] Co chwile zmieniam taktykę, rotuje składem i nic![/quote]

To może nie zmieniaj ciągle tej taktyki?

McMoney Młody aktywista

cofnąć obrone ale na ekranie taktyki czy ultradefensywna w ustawieniach lini obronnej?
Glory, Glory MAN UNITED !!

Abramis Partyzant

21.01.2009 19:23    #2570     Sufler - Porady do gry - CA a atrybuty
Oczywiście obunożność nie musi być dla wszystkich pozycji na boisku, to też oczywiście zależy od taktyki jaką się gra. Jako przykład mogę podać , że skrzydłowemu gra obiema nogami będzie przydatna gdy będziemy chcieli by schodził do środka i uderzał na bramkę lub też oddawał strzały z dystansu co czasem przy ostrym kryciu może okazać się bardzo zbawienne bo może użyć 2 nogi i strzelić.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.