Wyniki wyszukiwania dla: taktyki

Strona

Henry14 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
07.04.2009 17:46    #2521     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
[quote=pawel_raczek]to sobie poprobuj moze i tobie sie uda

Jak ktos kiedys pisal ze zrobienie potegi europejskiej z jakiegos klubu z angli nie jest sztuka to wszystko fajnie. A jak ktos juz z drugo rzednego klubu zrbobil potege to oznaczalo ze gral on z edytorem...

Wszyscy jestescie falszywi tylko nie Arek96 i Glosik
[/quote]

Potęga to zespół, którym ogrywasz Barcelony i Reale po 1
a po 2 zrobić potęge z lecha odrazu w 1 sezonie nierealne choćby taktyka była the best of the best i tak piłkarze na to nie pozwolą...
Chociaż nie kłucił bym sie tak z tym Uefa troche sprytniejszej taktyki w każdym meczu inną i da sie zaskoczyć przeciwnika ;p

Kamilx Młody aktywista

05.04.2009 20:01    #2522     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.

[quote2=realista_9][quote=pierdutka]nie chce ci nic mówić, ale grasz na urlopy. To widac po godzinie na dole xD[/quote]

też to zauwazyłem... moje zdanie jest takie: to jest nie realne co dokonał z tym swoim Sheffield... jak przegrywa czy cos to bierze wczytuje gre i dalej...;p i jeszcze te urlopy... takie jest moje zdanie... tak sie chwalisz tym Shieffield a to oszustwo jest.... i czym tu sie przechwalac??[/quote2]

Może poprostu dobre taktyki, do tego piłkarze? Moim zdaniem Arek zrobił świetne transfery sporo czasu na to włożył. Co prawda ten wynik jest troche zaskakujący 20 pkt nad drugą Chelsea, do tego UEFA i Puchar, ale sami widzieliscie jego piłkarzy. Ich atrybuty techniczne i psychiczne są nie samowite. Moim zdaniem nie potrzebnie tak naciskacie na Arka. Wątpie czy gra na S&L ale niech on sam się wypowie na ten temat. Tak czy innaczej nie wydaje mi się by Arek oszukiwał.

Pozdrawiam,
kamilx.

Kash Przodownik pracy

01.04.2009 12:10    #2523     Sufler - Porady do gry - Primaaprilisowy temat żartowy
[quote=Piotr Sebastian]Czy ktoś ma jakąś dobrą taktykę do Realu, bo nie mogę sobie poradzić z tą drużyną w FM09. Nie wiem czy to kwestia cracka, czy nie, ale Raul w ogóle przestał mi strzelać. POMOCY!![/quote]
Piotrze mam dal Ciebie poradę! Poczytaj Szkołę Taktyki na CM Rev, tam znajdziesz wiele ciekawych porad dotyczących rozwiązań taktycznych i może Twój Real zacznie grać lepiej :]

Dereds Przodownik pracy

01.04.2009 11:45    #2524     Sufler - Porady do gry - Primaaprilisowy temat żartowy
Powód: Piractwo, złe nazewnictwo tematów, ignorowanie uwag modów.
Wielu dostało by za takie powody bana:) Ale myślę, że można by podarować Piotrkowi to taki niewinny Prima Aprilisowy żarcik;)

No i poważne konsekwencje reakcjoisty dla Piotra, dopadły nas, jego fanów.
Najbliższa szkoła taktyki za 2 tygodnie...

syplon Partyzant

29.03.2009 20:58    #2525     Sufler - Porady do gry - Brak koszulek
Witam

Zainstalowałem dziś sobie 3 skiny i backgroundy dla ligi holenderskiej. Wszystko cacy tylko z ekranu taktyki zniknęły mi koszulki, widzę same nazwiska. Przy rozpoczęciu meczu to samo i wywala błąd do windowsa.

Nic nie mieszałem w folderze z kitsami - mam wgrane tam dawniej kitsy wszystkich lig, do tej pory działało. Podejrzewam, że gra nadpisała coś w jakimś configu.

Usunięcie skinów i teł nic nie pomogło.

Podkreślam, że mam ODZNACZONĄ opcję buforowania skórki i ZAZNACZONĄ odświeżania skina.

Wersja gry: 9.2.0

afro_13 Partyzant

27.03.2009 14:09    #2526     Sufler - Porady do gry - Znajomość języka
Zastanowiła mnie pewna sprawa. Otoż rozpocząłem grę Realem zaś sobie jako managerowi ustawiłem narodowość holenderską. Języka hiszpańskiego nie znałem co też wypomniała mi prasa. Wyniki były tragiczne. W Super pucharze Hiszpani wygrałem szczęśliwie z Valencią 1:0 w dwumeczu (1:0 na wyjeździe, remis u siebie). Następne 10 spotkań niezmiernie mnie rozczarowało. Skromnie zwycięstwa (1:0 i to u siebie), remisy. Czyli nie to czego sie wymaga od takiego klubu. sfrustrowany rozpocząłem rozgrywkę od początku jednakże tym raze narodowość ustawiłem hiszpańską. Poprawa stylu gry jest widoczna gołym okiem. SP Hiszpanii 4:1 na wyjeździe i 5:1 u siebie co robi wrażenie. Dodać chciałbym ze używałem tego samego treningu, tej samej taktyki, a transferów nie dokonałem ponieważ wyłaczyłem taką możliwość w pierwszym okienku transferowym.

Po tak długim przedstawieniu sprawy nasuwa mi się pytanie. Jak duży wpływ, wg Was, ma nieznajomość języka na komunikację z drużyną oraz jej wyniki.

krycha1101 Partyzant

25.03.2009 18:55    #2527     Sufler - Porady do gry - Kilka pytan: mecze na wyjeździe
[quote=szemek7]* przemyśl zmianę taktyki na wyjazdach na bardziej zachowawczą, zamiast jednego napastnika może ktoś w stylu Essiena jeśli go jeszcze masz.
* nie przywiązuj dużej uwagi do posiadania piłki, chociaż przy krótkich podaniach powinieneś mieć wyższe, liczy się skuteczność
* nie masz zbyt wielu wirtuozów w drużynie? może grają pod siebie i dużo tracą?
* dla młodych chyba najlepiej by było gdyby grali, ja swoich wypożyczam do drużyn w których mają na to największą szansę albo do słabszych klubów filialnych, w Anglii łatwo takie znaleźć w niższych ligach, pogadaj o tym z Zarządem
* temat pozwoleń na prace masz opisany w FAQ- poszukaj tam, muszą oni spełniać pewne wymagania, przede wszystkim grac w swoich kadrach, albo czekaj aż dostana obywatelstwo kraju do którego ich wypożyczyłeś

:P[/quote]

Essien gra w Milanie. Może znacie jakiegoś podobnego zawodnika do Essiena chodzi o styl gry itp. Drużyna nie gra źle ale przegrywa, pomyśle o taktyce na wyjazdy. Mikel jest podobny do Essiena trochę, mam także 20letniego brazylijczyka podobnego do Essiena ale chyba jest jeszcze za młody

Szemek Ekspert

25.03.2009 18:07    #2528     Sufler - Porady do gry - Kilka pytan: mecze na wyjeździe
* przemyśl zmianę taktyki na wyjazdach na bardziej zachowawczą, zamiast jednego napastnika może ktoś w stylu Essiena jeśli go jeszcze masz.
* nie przywiązuj dużej uwagi do posiadania piłki, chociaż przy krótkich podaniach powinieneś mieć wyższe, liczy się skuteczność
* nie masz zbyt wielu wirtuozów w drużynie? może grają pod siebie i dużo tracą?
* dla młodych chyba najlepiej by było gdyby grali, ja swoich wypożyczam do drużyn w których mają na to największą szansę albo do słabszych klubów filialnych, w Anglii łatwo takie znaleźć w niższych ligach, pogadaj o tym z Zarządem
* temat pozwoleń na prace masz opisany w FAQ- poszukaj tam, muszą oni spełniać pewne wymagania, przede wszystkim grac w swoich kadrach, albo czekaj aż dostana obywatelstwo kraju do którego ich wypożyczyłeś

:P
"To tylko Internet k*rwa."

krycha1101 Partyzant

25.03.2009 18:02    #2529     Sufler - Porady do gry - Kilka pytan: mecze na wyjeździe
[quote=jaramaniak]1. przede wszystkim defensywnie :) rzuć okiem na szkołę taktyki Piotra Sebastiana (dział manifesty)

2.Tak daj odbiór łagodne w poleceniach dla zawodnika

3. Krótkie podania i wolne tempo i wąski plac gry

4.Nie ma na to rady w Anglii trzeba baaardzo długo czekać na pozwolenie, szczegóły w faq http://www.cmrev.com/sufler/faq.html

5. WYpożyczać, a jak osiągną tak już np 22 lata (chodzi o graczy z pola) to wtedy można już trzymać u siebie. Bramkarze znacznie później "dorastają"

6.Daj Raport o zespole, w ekranie składu. Twój asystent napisze Ci co i jak. Lepiej nie kupuj do chelsea klasowej gwiazdy lecz dobrego zmiennika, bo gwiazda gdy nie będzie grać zbuntuje się :)[/quote]

Wiem, myślę jedynie o prawej obronie. Moja ławka rezerwowych to zawodnicy do 24lat prócz Lamparda i Carvalho. Dużo mam niezłej młodzieży, która pomału zaczyna wnosić coś do gry gdy wchodzi. Czekałem na tą wartość młodzieży 3 sezony :)

jaramaniak Przodownik pracy

25.03.2009 17:58    #2530     Sufler - Porady do gry - Kilka pytan: mecze na wyjeździe
1. przede wszystkim defensywnie :) rzuć okiem na szkołę taktyki Piotra Sebastiana (dział manifesty)

2.Tak daj odbiór łagodne w poleceniach dla zawodnika

3. Krótkie podania i wolne tempo i wąski plac gry

4.Nie ma na to rady w Anglii trzeba baaardzo długo czekać na pozwolenie, szczegóły w faq http://www.cmrev.com/sufler/faq.html

5. WYpożyczać, a jak osiągną tak już np 22 lata (chodzi o graczy z pola) to wtedy można już trzymać u siebie. Bramkarze znacznie później "dorastają"

6.Daj Raport o zespole, w ekranie składu. Twój asystent napisze Ci co i jak. Lepiej nie kupuj do chelsea klasowej gwiazdy lecz dobrego zmiennika, bo gwiazda gdy nie będzie grać zbuntuje się :)
De profundis clamavi ad te, Domine

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution