@ Magicc - ciężko dyskutowac, jak nei znam twojej taktyki i atrybutów grajków, ale żeby zapobiec takim sytuacjom, to jesli prowadzisz, to zmien pressing na lagodniejszy, i patrz na agresywnosc tych zawodnikow; ja gram na scislym pressingu, skroconym polu gry i agresywnym odbiorze, i nie zdarzaly mi sie takie sytuacje (choc czerwo co 3 mecze srednio jest)
plus jedna obserwacja - sa zawdonicy, ktorych karne lubia, np u mnie Fabio Coentrao ustawiany na lewje obronie robi karnego srednio co 4 spotkania ;] ustawiany tam newgen o gorszych atrybutach nie zrobil ani razu
aaa i jeszcze jedno - sedizowie - warto sprawdzic ich staty, jak rozdaja sporo kartek to lepiej wyhamowac zapedy graczy, unikac fauli
gra reaguje jak... zycie

gra uczy sie twojej taktyki, i wykorzystuje jej dziury, zawodnicy wygrywajac ze wszystkimi po kolei tez "odplywaja", i zaangazowanie spada przy sporej przewadze; mimo to da sie skonczyc z olbrzymia przewaga
poki co podtrzymuje swoje zdanie, i dolaczam do grupy sklonnej twierdzic, ze FM11 jest calkiem... latwy
@ Czarodziejski - gratuluje
Najnowsze posty