Wyniki wyszukiwania dla: taktyki

Strona

To tten ham Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
24.04.2011 17:10    #1881     Sufler - Porady do gry - Taktyka do Liverpool FC jaka ?
Ja gram jak Mourinho, dopiero mi to uświadomiłeś ;p
Zmieniam taktyki dosyć często ale bazuje na 4-1-3-2(Sprytna taktyka ;p), gram z Fulhamem, Evertonem, Boltonem 4-3-3, a z Arsenalem, Chelsea, ManUTD 4-1-3-2, chociaż czasem zagram 4-3-2-1 ;p
Na man c najlepsza jest 4-3-1-2(Bez skrzydłowych)

Abdulinho17 Młody aktywista

24.04.2011 14:46    #1882     Sufler - Porady do gry - Taktyka do Liverpool FC jaka ?
no to tak, najlepiej sam zrób swoja taktyke, wtedy ustawisz wszystko tak jak chcesz grac. ale w srodku sezonu drastyczne zmiany moga Ci nie wyjsc na dobre, chociaż róznie z tym bywa.

co do taktyki, mam pytanie. Próbował ktoś grac jak Mourinho ? czyli zmieniał taktyki pod przeciwnika ?
Visca el Barça !

Zymon Partyzant

witam szukam srodkowego pomocnika (nie defensywnego i ofensywnego tylko po prostu srodkowego) do taktyki http://www.centr(...)tic.html i srodkowego obroncy nalepiej ajk by to byli anglicy.fm2008 winter update fix. na transfery mam 50 mln euro mysle nad Barrym moze Nolanem
był - będzie - jest zawsze IKS!

bartibis Partyzant

23.04.2011 22:16    #1884     Sufler - Porady do gry - Porada speca od taktyki
Jak ustawić Real Madryt żeby grał tak jak na żywo? Korzystać z ustawienia 4-2-3-1 czy raczej 4-3-3 ze skrzydłowymi? I jakie polecenia dla tych piłkarzy? Z góry dziękuję za pomoc.

slake1 Partyzant

23.04.2011 18:09    #1885     Sufler - Porady do gry - Nieporadność obrońców
Witam. Gram I-ligowym, polskim zespołem. Wyniki są bardzo dobre, aczkolwiek zazwyczaj wygrywam odrobiną szczęścia. Największym problemem w drużynie jest postawa obrońców. Sytuacja wygląda tak -> http://www.youtu(...)FhTOrVLs
Ich nieporadny sposób krycia doprowadza do sytuacji, kiedy napastnik drużyny przeciwnej ma otwartą drogę do naszej bramki. Dzieje się tak niezależnie od zastosowanej taktyki (obecnie gram 'new red devils', ale wygląda to identycznie w 4-5-1, ultimo domination). Próbowałem dostosować odpowiednie polecenia z ławki, zmieniałem krycie z 1 na 1 na strefowe i odwrotnie. W instrukcjach dot. rywali mam ścisłe krycie, pressing, ostry odbiór piłki w zależności od przeciwnika. Obrońców, jak na ta klasę rozgrywek mam bardzo dobrych. Morale zespołu są dobre, żaden z obrońców nie posiada ich poniżej b. dobrych.
W czym takim razie, może tkwić problem?
Mowa o FM 2010, patch 10.3.

dybciox Partyzant

22.04.2011 17:48    #1886     Sufler - Porady do gry - motywacja?
Próbuj robić lekkie modyfikacje taktyki + roszady pod każdy zespół.

Falcon Przodownik pracy

22.04.2011 08:15    #1887     Sufler - Porady do gry - Kluczowe atrybuty
Polecam Szkołę Taktyki
http://www.cmrev(...)942.html

Znajdziesz tam również kluczowe atrybuty potrzebne na inne pozycje.
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

Maychey Partyzant

Napastnik do taktyki 4-5-1,
cena nie gra roli,
chelsea,
torres zupełnie nie spełnia oczekiwań.

vlacco Partyzant

20.04.2011 21:09    #1889     Sufler - Porady do gry - Mario Balotelli.
Problem w tym, że stworzyłem bardzo dobrą taktykę, którą wygrywam prawie wszystkie mecze. Jest to 4-4-2 ze skrzydłowymi, a taktyki pod Balotelliego specjalnie zmieniać nie będę. Statystyki na jednego z najlepszych OPL? No nie za bardzo :] Jeszcze za miesiąc zakontraktuję Robbena, bo mu się kończy kontrakt, to już w ogóle.

Przebłysków geniuszu póki co w grze nie widziałem - pierwszy sezon 27 meczy, 4 gole, 6 asyst, w drugim sezonie 9 meczy i 0 bramek i asyst. Noty 6.93 i 6.82, więc czemu mam na niego stawiać, skoro na lewym skrzydle mam Bale'a który ma stałą formę i jego dośrodkowania są wyśmienite?

Postaram się wprowadzać go i zmieniać mu na tego schodzącego, tak jak radzi machaj.

a jeszcze mi proszę powiedzcie, jak myślicie tego delikwenta ustawiać: http://img64(...)ono.png/ ? Na jaką pozycję docelowo najlepiej mu trening ustawić? :) Na ŚO słaba siła i skoczność, na PŚ słabiutkie podania, kreatywność i waleczność, na skrzydłowego słaba technika.

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Otto niestety szybko na emeryturę się zmywa. Świetny fachowiec od taktyki.
- Valter di Salvio
- Manuel Delgado Meco
- Ricardo Moniz
- Gian Nicola Bisciotti
- Oliver Bierhoff
- Fabien Barthez
- Thomas Caers
- Marcel Desailly
- Emmanuel Petit
- Barry Whitbread
- FERMO FAVINI - geniusz!
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution