Wyniki wyszukiwania dla: taktyki

Strona

machaj88 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
03.06.2011 10:34    #1831     Sufler - Porady do gry - Problem ze słabszymi drużynami.
No, Magicc już powiedział to, co sam chciałem zaproponować, czyli zmiana taktyki. Mogę jedynie dorzucić, że 4-4-2 świetnie się sprawdza w meczach ze słabszymi rywalami i gdy zaczyna nam iść nieco gorzej (np. w końcówkach sezonu).

dybciox Partyzant

30.05.2011 21:30    #1832     Sufler - Porady do gry - Jak to do cholery możliwe?!
Na LM zmień bramkarza i taktykę. (zawsze najlepiej jest mieć dwóch podobnych umiejętnościami bramkarzy). Na słabszych rywali możesz wprowadzać paru młodych, ale nie za dużo
Co do taktyki - zależy od zmian w składzie.Możesz np. zagrać 1 napastnikiem zamiast 2 itp. Próbuj może się uda.

Del Partyzant

30.05.2011 17:47    #1833     Sufler - Porady do gry - Spec od taktyki - POSZUKIWANY !
A pomoże mi ktoś odnośnie taktyki?;> Mam swoją, którą gram od jakiegoś czasu, ale chętnie bym przyjął pomoc w poprawie skuteczności. Jeśli ktoś chętny to poproszę o PM, wyjaśnię wszystko;)

Marjo_O Partyzant

30.05.2011 14:30    #1834     Sufler - Porady do gry - Spec od taktyki - POSZUKIWANY !
witam - spróbuj tego
1. zagraj 4-4-2 z wys. skrzydłowymi, kontrola, szybkie tempo, pressing, podania mieszane, agresywny odbiór, ataki skrzydłami
2. skład
palop-caceres(boczny ob. wsparcie, częste rajdy i dośrodkowania), s.sanchez (śr. obrońca obrona), escude (jw), f.navarro (jak caceres) -medel (pom. odbierający obrona), rakitić (cof rozgrywający, szukaj gry), e. hazard & navas ( skrzydłowi atak, rajdy, dośrodkowania często) - neymar (cofnięty napastnik, kretywność nieograniczona, szukaj gry, rajdy często, prostopadłe podania często), l.fabiano/negredo/l.traore (lis pola karnego lub odgrywający - wtedy bramkarz gra długie piłki na niego)
3. ustaw przygotowania jak radzi amenokoyane
4. jak ściągasz taktyki z tej strony to spróbuj kiler rogów - sergio sanchez kilka bramek może sypnąć;) wtedy po zgraniu daj atak przy stałych fragmentach
5. w trakcie meczu daj polecenia "nękanie rywali", "agresywny odbiór piłki", "zagrania na skrzydła"
6. wygrywaj...;)

Cinek1013 Partyzant

29.05.2011 21:57    #1835     Sufler - Porady do gry - Spec od taktyki - POSZUKIWANY !
Prosze bardzo ss-y składu jesli jeszcze czegos bedziecie potrzebowac to pisac :)
http://image(...)akt.png/
I 2:
http://image(...)akt.png/
Do tego mam 27 mln E na transfery ktora formacje wzmocnic ??
Palop 36 lat ale mam mlodego Anglika(18 lat) 4 gwiazdki potencjału wiec powinno cos z niego byc :D
Dzieki za zainteresowanie :)
Dostalem juz na Pw jedna z taktyk i po pierwszym meczu bez calego skladu(kontuzje) 3:1 z deportivo
Zobaczymy ktora bedzie najlepsza z wszystkich :)
Mile widziane gotowe taktyki(z suwakami) lub zdjecia(sam ustawie jak cos tylko ze ze zdjec latwiej sie zorientowac :)

Cinek1013 Partyzant

29.05.2011 17:11    #1836     Sufler - Porady do gry - Spec od taktyki - POSZUKIWANY !
Siemanko !
Mam pewien problem ze niezbyt sie znam na ustawianiu taktyk(lepiej mi wychodzi wyszukiwanie talentow :P)
Taktyki ktorymi gralem przewaznie byly sciagniete z tad :P
Gram Sevilla 1-wszy sezon ofensywe mam wg mnie zaje*****
Neymar/Kadlec/L.Traore/Hazard/Navas/Negredo/Fabiano - to nie sa slabi pilkarze
A wyniki i tak nie sa zadowalajace ...
Ma ktos jakis pomysl jak ich ustawic(nie musza grac wszyscy) gram 4-4-2 z wysunietymi skrzydlowymi lub 4-4-2 z wysunietymi skrzydlowymi i 1 defensywnym pomocnikiem w zamian za napastnika.
Z takim potencjalem ofensywnym powinienem kosic conajmniej miec 3-4 miejsce w Primera division a tutaj 7 ... - Koszmar
Jesli jest ktos zainteresowany udzieleniem pomocy niech napisze tutaj lub na PW to wysle screena skladu itd :)
Z gory dzieki

emdzej Partyzant

27.05.2011 15:02    #1837     Sufler - Porady do gry - Liga ↑ Puchar ↓
Ja z kolei rozegrałem 3 sezony barceloną, gdzie 2x wygrałem ligę, 3x byłem w finale LM (wygrałem tylko raz) . Najlepsze jest to, że przegrywałem poszczególne trofea z niczego - 1 sezon to wygrana ligi, pólfinał pucharu hiszpanii i finał LM (w pierwszym sezonie zawsze mocnymi klubami dochodzę do finału i przegrywam po bezbarwnej grze, ale nie ważne :P). 2 sezon to wygrana ligi, odpadnięcie z pucharu hiszpani także w półfinale i zwycięstwo LM (druga porażka w półfinale pucharu hiszpanii najprawdopodobniej z powodu braku wysokich premii za zwycięstwo, zarząd w ogóle nie udostępnił premii, powiew realizmu :D). 3 sezon to dominacja przez 3/4 sezonu i przegranie wszystkich tytułów - dlaczego ? Rozmowy motywacyjne, które sprawdzały się przez 2,5 sezonu, nagle zaczęły zawodzić. Villa w pierwszym sezonie strzelił ponad 30 goli w lidze, a ile w trzecim ? CZTERY gole. Rozmowy z piłkarzem kończyły się na tym, że po takiej rozmowie strzelił 3 bramki i zawias na kolejne tygodnie. Messi co sezon nie grał kilka miesięcy przez kontuzję (człowiek na którym w rzeczywistości opiera się barca, w fm'ie łapie kontuzję jak Woodgate :P), 3 razy odpadałem w półfinale pucharu hiszpanii jak pisałem przez brak premii (piłkarze w półfinale nagle przestawali grać, w rzeczywistosci też tak robią :D). Niestety ale fm to tylko zlepek kodu i tak naprawdę więcej tu zależy od tego, czy gra pozwoli Ci na wygraną niż od twojej taktyki i umiejętności zarządzania klubem. Na chwilę obecną odpuściłem sobie fm'a (może w 2012 coś się zmieni na lepsze) ale gdy jeszcze grałem, to odpuściłem sobie oglądanie rozszerzonych skrótów, dogłębnych analiz taktyki, bo to po prostu nie przynosiło wymiernych korzyści, lepiej było sobie puścić kluczowe sytuacje, dać odpowiednie rozmowy motywacyjne i liczyć na szczęście ze strony gry :P

michu kk Partyzant

[quote2=michu kk][quote=michu kk]to ja szukam wszelkich bardzo :) dobrych trenerów, którzy przyjdą do Widzewa (3 miejsce, 1 sezon, Fm 2011 11.03)
jako Trenera Bramkarzy mam Młynarczyka ( jest ktoś lepszy ??) asystenta Kulawika ( z Wisły ) a reszta to .... szkoda gadać

najbardziej poszukuję trenerów od taktyki i od defensywy [/quote]

Ponawiam :)[/quote2]

Ponawiam Ponawianie :)

PDrasta Młody aktywista

Weź Tottenham, na razie zostaw juniorów i po prostu przyucz się grać. Jeżeli Lechem masz 4-10 miejsce i nie dajesz rady wejść do Pucharu UEFA/Ligii Europejskiej to po prostu zostaw juniorów na potem.Nie zmieniaj taktyki co mecz-dwa, daj im się zgrać, słuchaj rad asystenta w naradzie przed meczem oraz na zwołaniu sztabu, tam masz różne propozycje taktyk, które pasują, odgrywającego, rogrywającego, myśle, że warto się nad tym skupić.Co ważne, układaj taktyke pod zawodników a nie odwrotnie.Na początek weź sobie jeden z lepszych klubów,l abyś miał do wyboru kilku dobrych zawodników na jedną pozycję.Takie jest moje zdanie.
Jednych to razi, a innych zachwyca
miasto Ostróda to Mazur stolica!

Tome888 Partyzant

23.05.2011 16:30    #1840     Sufler - Porady do gry - Kadlec
Gram w fm2010 patch 10.3. Zacząłem grać CSKA Moskaw taktyka z tąd-http://www.centrumfm.org/taktyki-10,192,new_red_devils.html. Wiem że ona jest przeznaczona pod patch 10.3 ale chce ją troche zmodyfikować. Problem jest taki że mam 2 napastników: Guliherme(w taktyce bedzie gral jako lis) i Kadlec(w taktyce kompletny napastnik). Patrząc na atrybuty kadleca widze że nie nadaje sie na kompletnego. Jaką role i polecenia mu przypisać żeby grał dobrze i współpracował z Guliherme?
PS: Nie wiem jak sie pisze Guliherme ale to ten gostek wypożyczony z dynamo kijów.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.