Wyniki wyszukiwania dla: taktyki

Strona

lokibb Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam. Od jakiegoś czasu mam problem z błędami, które wyskakują w niektórych meczach. Po wybraniu taktyki, rozmowie motywacyjnej chcę rozpocząć mecz i wyskakuje mi taki błąd:
http://i42.tinypic.com/wmilj9.jpg
Wie ktoś co z tym zrobić? Nie mogę przez to zagrać w finale Pucharu Polski.

Footix Partyzant

20.03.2012 22:43    #1512     Football Manager - Championship Manager - CM 01/02
Trzeba przyznać że CM01/02 był cholernie grywalny. Nie pamiętam żebym w innego CM/FM rozegrał na jednym save'ie ponad 20 sezonów. A w wakacje z dwoma kumplami graliśmy na jednym save'ie obejmując trzy różne teamy z tej samej ligi. Wszystko szło łatwo i człowiek myślał że jest super menago, hehe. Istniały taktyki o zabójczej skuteczności a budowanie silnej drużyny było stosunkowo łatwe, główne za sprawą przepakowanych talentów obsypanych 20-tkami. Większość z nich nie została potem gwiazdami w realnym piłkarskim świecie, ale trafiały się wyjątki, np. 17-letni Torres Mr. Green

Marcin_Adaszewsk... Partyzant

Moglbys Bolson jakies szczegoly tej taktyki podac?
Mengistou Haille Marian

"Sprawiedliwie nie znaczy równo...dupa, dupa, cyc i gówno"

repus Młody aktywista

14.03.2012 20:52    #1514     Sufler - Porady do gry - Polecenia indywidualne
To wszystko zależy od taktyki, jak chcesz by grali piłką a nie robili rajdy no to ustawiasz "rajdy z piłką" rzadko. Jednak jeśli jest to piłkarz typu Ronaldo czy Messi to warto ustawić suwak pod niego.
Na przykład OPŚ to typowy rozgrywający więc powinien mieć "prostopadłe podania" na często a Defensywny pomocnik raczej nie będzie miał rajdów z piłką na często. To oczywiste.
Cudze błędy mamy przed oczyma, własne za plecami.

Pyskaty Partyzant

13.03.2012 20:43    #1515     Sufler - Porady do gry - taktyka

chwal01 Partyzant

13.03.2012 20:37    #1516     Sufler - Porady do gry - taktyka
witam. gram w fma od wersji 05 i zawsze tworzylem dobre taktyki ktore pozwalaly na zwyciestwa w rozgrywkach, a w 12 nie moge stworzyc zadnej dobrej taktyki. wiec pytanie do wyjadaczy 12: czy pomogl by mi ktos stworzyc taktyke. z gory dziekuje

Azi Partyzant

06.03.2012 23:37    #1517     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
[quote=BeKaSiak]Pomocy!!
Potrzebna taktyka dla Wisły patch 12.1.1 [/quote]

Przecież masz dział z taktykami...

Z drugiej strony nie bardzo rozumiem ludzi, którzy chcą grać w FMa na cudzej taktyce. Rozumiem pobrać jakąś i modyfikować pod siebie ale używanie czyjejś taktyki pod zupełnie innych graczy trąca mi amatorką :P
Sorki za uszczypliwość

Edyta mówi że może jedna to ja jestem dziwny. W końcu pokażcie mi ile osób ogląda każdy mecz w całości (nawet towarzyskie) i reaguje na prawie każdą zmianę w taktyce rywala. Ale to może ja jestem lekko szurnięty ;D

morpex Partyzant

06.03.2012 17:40    #1518     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
witam, w fm gram od wersji 2011 zawsze grałem Ac Milanem i mam problem z ustawieniem z 1 napastnikiem.Wszystkie mecze remisuje 0-0 ewentualnie 1-0 po golu z rożnego.Miałem to samo w 11 a teraz w 12.Bardzo chce grac ustawieniem z 1 napastnikiem gdyż mam 2 bardzo dobrych skrzydłowych.Ściągałem taktyki z netu dla porównania i było tak samo jak z tymi co ja stworzyłem.Na razie gram ustawieniem 4-2-4 i wyniki są niezłe tyle ze 1 śp ze wsparciem i 1 pomocnik odbierający piłkę to trochę za mało w meczach z mocniejszymi rywalami.Jak by mi ktoś mógł doradzić jaka formacje wybrac albo jak ustawic formacje z 1 napastnikiem

Mój skład
Der Stegen,Fabio,Silva,Musachio,Danilo
Boateng,Nocerino
Cavani Robinho
Pato,Ibrahimovic

morpex Partyzant

06.03.2012 00:43    #1519     Sufler - Porady do gry - 1 Napastnik
witam, w fm gram od wersji 2011 zawsze grałem Ac Milanem i mam problem z ustawieniem z 1 napastnikiem.Wszystkie mecze remisuje 0-0 ewentualnie 1-0 po golu z rożnego.Miałem to samo w 11 a teraz w 12.Bardzo chce grac ustawieniem z 1 napastnikiem gdyż mam 2 bardzo dobrych skrzydłowych.Ściągałem taktyki z netu dla porównania i było tak samo jak z tymi co ja stworzyłem.Na razie gram ustawieniem 4-2-4 i wyniki są niezłe tyle ze 1 śp ze wsparciem i 1 pomocnik odbierający piłkę to trochę za mało w meczach z mocniejszymi rywalami.Jak by mi ktoś mógł doradzić jaka formacje wybrac albo jak ustawic formacje z 1 napastnikiem

Mój skład
Der Stegen,Fabio,Silva,Musachio,Danilo
Boateng,Nocerino
Cavani Robinho
Pato,Ibrahimovic

Miastowy Partyzant

Witam to mój pierwszy post na forum. Z Menadżerem związany jestem od 98 roku, jednak nie byłem nigdy specjalistą w taktyce, lecz tegoroczna odsłona a także poprzednia pokazała mi o co w tej grze naprawdę chodzi i jak pięknie jest stworzyć własną taktykę od podstaw. Zacząłem grać całe mecze, analizując(często zaniedbując rodzinnych obowiązków ;) ) godzinami taktyki i formacje róznych zespołów i różnych stylów. Doszedłem do wniosku, że najbardziej pasowała by mi formacja 4-3-3 z którą odnoszę pierwsze sukcesy( mistrzostwo 10 ligi angielskiej z paroma grajkami z polski którzy pracują w zakładzie produkcyjnym marchewek w Londynie) z zespołem Woodstock Park...;) Ale do rzeczy...Mam pytanie odnośnie roli środkowych pomocników w 4-3-3 ( trzech środkowych w lini) Jakie najlepsze zadania im polecić w ofensywnej grze? Standartowo jest to śp(atak) śp(automatucznie) i śp(obrona) czemu ten prawy ma zadania obronne czy jeżeli dam za zadanie temu środkowemu opcje obronną to zmieni coś w grze? A jak wy wykorzystujecie swoją 4-3-3 ? Pozdrawiam! Sory ze tak sie rozpisalem.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution