Wyniki wyszukiwania dla: taktyki

Strona

ElFideo Wróg ludu

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 3
24.06.2012 11:58    #1441     Sufler - Porady do gry - Kryzys rundy jesiennej
Ja nie przykladam duzego znaczenia do przygotowania, po prostu graja kilka sparingow i sie zgrywaja, a potem i tak maja w 70-80 min meczu niektorzy nawet 80-90% kondycji, zawsze po sezonie przyda sie jakies wzmocnienie, czy jakas zmiana taktyki, bo bez takich zmian zespol zastygnie i moze byc lipa :D ja podczas sezonu zawsze mam z 3 taktyki, czasam najdzie mnie wena podczas meczu i wtedy cos wymyslam i jak nie idzie to podczas meczu zmieniam, i jak wyjdzie to w nastepnym meczu ustawiam od poczatku, wtedy gra mnie nigdy nie rozpracuje
CR7

oleinar Partyzant

Poziom ostrzeżeń: 0
Szukam napastnika do taktyki 4-2-3-1. Musi mieć dobre wykończenie akcji. Cena max 3-4 mln.

rakowiec89 Żołnierz frontu ideologicznego

24.06.2012 09:08    #1443     Sufler - Inne - Konwertuj na klasyczną.
Prosta odpowiedź - jeżeli przekonwertujesz na taktykę klasyczną to pojawią Ci się strzałki, a nie będziesz mógł używać kreatora taktyk. Jeśli chcesz mieć nowe opcje zostawiasz tak jak jest. Jeśli chcesz wrócić do wyglądu ekranu taktyki z np. Fm-a 2007, to idealne rozwiązanie.

exeter_city Partyzant

18.06.2012 15:34    #1444     Football Manager - Świat taktyki - Problem As Roma
W tej chwili nie gram skrzydłami. Stekelemburg ma reputację gwiazdy światowej, lewy obrońca to Jose Angel który już debiutował w reprezentacji, na środku wykupiony Kjaeer, Burdisso, na prawej Vrsalijko, też debiutował, na def. pomocniku mam jakiegoś z ukrainy, na środku Pjanic i De Rossi, Bertolacci, do tego w rezerwach Crisetig, na ofensywnym pomocniku mam Lamela (najlepszy zawodnik), Totti złapał kontuzję i jest strasznie słaby w tej chwili, Paloschi/Borini dobrze, Bojan bardzo dobrze ale nie stać mnie na wykupienie. Osvaldo nieźle, Borrielo grał dobrze ale nie pasuje do mojej taktyki trochę.

DawcaMocywNocy Partyzant

17.06.2012 17:31    #1445     Football Manager - Kącik graficzny - Kitsy :)
siema dacie mi jakies linki do kitsów do fm 2006 ?? a przy okazji to jakiego ofensywnego pomocnika mam kupic do taktyki diament ??

A. De Raph Wicepremier Rewolucji

Grupa: Administrator
Ja gram inaczej, mam na AML/R schodzących napastników, natomiast na MC wszyscy mają wsparcie, tyle, że środkowy ma rolę wysuniętego rozgrywającego. Wszyscy moi MC to świetni odbieracze, natomiast ten środkowy także ma wysokie umiejętności techniczno/kreatywne.

Skrzydłowi to podstawa tej taktyki - bardzo dużo bramek pada po ich wejściach "w uliczkę".
"O czwartej czterdzieści osiem
gdy odwiedzi mnie desperacja
powieszę się
wsłuchana w oddech Osoby, którą kocham"
Sarah Kane - 4.48 Psychosis

Moje Depesze - czytajcie, oceniajcie, komentujcie!

songbilong Partyzant

[quote="bhilczer"]Siema wszystkim FMmaniakom.

Mój pierwszy post i trochę głupio mi prosić od razu o pomoc.

Gram Lechem, mam letnie okienko 2012 i sprawy mają się tak, że:

- potrzebuję kogoś na OPP
- preferowane noga lewa
- schodzący napastnik
- do taktyki Kofolk's Goals Galore
- cena do 1M euro
- nie musi być od razu jakimś cyborgiem, myślę głownie o ławie i przyszłości, bo na razie mam świetnie grającego Toneva.[/quote]

bhilczer Partyzant

Siema wszystkim FMmaniakom.

Mój pierwszy post i trochę głupio mi prosić od razu o pomoc.

Gram Lechem, mam letnie okienko 2012 i sprawy mają się tak, że:

- potrzebuję kogoś na OPP
- preferowane noga lewa
- schodzący napastnik
- do taktyki Kofolk's Goals Galore
- cena do 1M euro
- nie musi być od razu jakimś cyborgiem, myślę głownie o ławie i przyszłości, bo na razie mam świetnie grającego Toneva.

Limak123 Partyzant

witam wszystkich,
Od niedawna zacząłem grac w FMa 2012 Eintrachtem Frankfurt. W lidze idzie mi dośc przeciętnie ( 7-mce) i poszukuję jakiś skutecznych porad na temat treningu i sprzedawania zawodników. Chodzi mi o to jak sprzedac kogos za sumę wiekszą niż jego wartość. Jeśli można prosiłbym o parę słów na temat dobrej taktyki - z niemałym trudem udało mi sie zakontraktować Carlosa Fierro i Mbaye Nianga i teraz chciałbym żeby dwójka pomogła mi w najlepszych rezultatach.
Z góry dziękuje za wszelkie odpowiedzi i wskazówki, pozdrawiam i życze miłej gry :)

dziadus Partyzant

31.05.2012 12:26    #1450     Sufler - Porady do gry - Nagłe załamanie formy
A ja wam powiem tak d... i kamieni kupa. Ja grajac Milanem wygrywalem wszystko jak leci bilem Real, Inter, Juve i nagle załamanie odpadlem w CL i przegralem majstra na rzecz Interu po 7 remisach w koncowce. Mecze wygladaly tak: moi strzelaja maja mase okazji wpada jeden gol potem przeciwnik wali albo z karnego albo po przebitce w polu karnym, czego ja nie probowalem, zmiany taktyki, pilkarzy, rozmowy motywacyjne, porady asystenta, nic. Tak gralem 4 sezony ( raz final lm, 2 razy wicemistrz, 2 razy puchar wloch, raz 3 raz 5 miejsce) probowalem wszystkiego, zaczalem przegladac fora i widze ze nie tylko ja mam taki problem. Moim zdaniem 2012 jest najgorsza z serii bo odbiera graczowi mozliwosc wplywania na przebieg zdarzen po prostu przyjmij pogudz sie i zrezygnuj po co grac jak nie mozesz wygrac, jedyne co dziala to s&l ale taka gra mnie nie satysfakcjonuje. (nadmienie ze 2011 tez mnie frustrowal na poczatku ale go rozgryzlem, chodzilo o szerokosc boiska i zmiany graczy ze slaba forma, dzieki czemu wygrywalem wszytko jak leci)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution