Wyniki wyszukiwania dla: taktyki

Strona

Mar1992 Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Tylko tam są 24 taktyki, więc albo nie zrozumiałeś nic, albo niedokładnie określasz którą taktykę Ci przetłumaczyć.

huntelaar Partyzant

20.08.2012 20:37    #1352     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
Zacząłem grać Aston Villą i nie mogę dopasować taktyki do piłkarzy mimo że obecnie znajduje się na 3 miejscu w lidze ze stratą 7 goli złapałem 3 remisy z Tot Ever i WBA i przegrałem 1:0 z City w 8 kolejkach.Sukcesem jak narazie jest wyeliminowanie Arsenalu 1:0 z pucharu Carling.Wiem że ta drużyna ma potencjał ale nie bardzo wiem jak ją zbudować,Dość solidna obrona i bent w ataku to ich mocna strona, za to ławka rezerwowa to wychowankowie szkółki których FM potraktował po macoszemu i nie mają za dobrych potencjałów (150+) Wypożyczyłem młodego Digne z Lille z możliwością wykupu za 7.5 m ale nie wiem czy to dobry zakup.Skromny budżet jaki mi zaoferował FM nie odzwierciedla tego jakim dysponuje ta ekipa (25mln na transfery) i wzmocnień szukałem w wypożyczeniach : Sanogo,Digne,Squillaci,Jenas.Zatrudniłem również Boruca który jest u mnie numerem jeden i zanotował 5 czystych kont i stracił 7 goli.Jak macie jakieś ciekawe rozwiązania dajcie znać.Do stycznia zostały mi 2 miesiące i spróbuje się jakoś wzmocnić! Pozdro

repus Młody aktywista

Witam , od dawna grałem taktyką 4-4-2 z wysuniętymi skrzydłowymi , ale teraz na potrzeby Arsenalu postanowiłem zmienić ją na 4-1-1-3-1 . Moim pierwotnym pomysłem było tworzenie akcji przez łącznika pomiędzy atakiem a obroną (CR) oraz miotanie prostopadłymi podaniami przed WR . Jednak tak nie jest , WR jest kompletnie poza grą , a jak mu dam w poleceniach by szukał gry to lata po całym boisku grając jednocześnie jako obrońca i skrzydłowy kiedy mi zależy na tym by to on był podającym .
Za to moi skrzydłowi grają tak jak chciałbym od WR . Czym to może być spowodowane ? Wrzucą screeny taktyki oraz poleceń dla paru graczy którzy mogą mieć też wpływ na WR . Wiem że w niektórych taktykach WR zaliczał po 20 asyst rocznie w lidze , lecz po raz pierwszy gram taką taktyką dlatego proszę pomoc

Taktyka
http:(...)314.png/
WR ( Wiem że eriksen to nie najlepszy produkt na WR ale tam gra nominalnie Rosicki , który zostanie zastąpiony niedługo )
http:(...)815.png/
Skrzydłowi
http:(...)795.png/
Łącznik pomiędzy atakiem i obroną
http:(...)887.png/
LPK
http:(...)440.png/

Liczę na porady :) Wersja Fm'a 2012
Cudze błędy mamy przed oczyma, własne za plecami.

A. De Raph Wicepremier Rewolucji

Grupa: Administrator
19.08.2012 23:45    #1354     Inne - Piłka nożna - Reprezentacja Polski
Dobrze zrobił. Przynajmniej nie musiał się tłumaczyć z tragicznej taktyki trenera.
"O czwartej czterdzieści osiem
gdy odwiedzi mnie desperacja
powieszę się
wsłuchana w oddech Osoby, którą kocham"
Sarah Kane - 4.48 Psychosis

Moje Depesze - czytajcie, oceniajcie, komentujcie!

MUFCFAN Partyzant

19.08.2012 19:50    #1355     Football Manager - Ogólna dyskusja - Pozycja gracza
Witam, planuję zacząć grać Sunderlandem z bardzo ofensywnymi skrzydłami (Richardson, Larsson jak BO). I mam pytanie, jak zawodnik ma bladą zieloną kropke przy ustawianiu taktyki (mam nadzieję że wiecie o co chodzi), czy gra wtedy słabiej niż na swojej nominalnej pozycji?
A może macie jakies rady, czy sie da nauczyc np: Larssona, by czuł się na tej pozycji jak na swojej ulubionej? Ile taka nauka by trwała?

szkopek Partyzant

http://s6.if(...)ewah.PNG

O to mi biega:P Jak się opisuje taktyki to jakbyś nie stawiał enterów wyświetla się wszystko jednym ciągiem.

A mógłbyś zdefiniować na czym polega różnica? Edycja tekstu w polu opisu odbywa się zazwyczaj podczas procesu edycji taktyki. Chyba, że wiesz coś, czego ja nie wiem :P
powieszę się

szkopek Partyzant

Nie mówię o edycji taktyki tylko o edycji tekstu w polu opisu taktyki:) Tak jak jest podczas pisania manifestu. Było by miło gdyby takie coś tam się pojawiło.

Przecież masz edycję taktyk. Jak dodasz taktykę, widać ją na liście KOPIE ROBOCZE. Po kliknięciu w nazwę taktyki możesz ją edytować. Nie jest to możliwe tylko wtedy, kiedy taktyka jest dodana albo oddana do publikacji.
powieszę się

szkopek Partyzant

Myślę, iż jest to bardzo pilne. Trzeba dodać możliwość edycji tekstu podczas dodawania taktyki. Chciałem ładnie opisać moją taktykę z jakimiś linkami a tam wszystko ciurkiem, w jednym ciągu.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution