Wyniki wyszukiwania dla: taktyki

Strona

Vego090 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam mam prośbę Poszukuję Pewnej taktyki Pod FM 2006 "Rojiblancos by jasonx" Autor jej "jasonx"

Na necie wszystkie linki padły :( a właśnie grywam w FM 06 :D jak by ktoś mógł wrzucić bym bym bardzo wdzięczny :) [ Jak coś na PW dać znak :) ]

Taktyka na prawdę jest nieziemska jak widziałem ssY ... wrzucam SSy Jasonx z taxy może komuś ślina pocieknie :P

http:(...)1xf.html
http:(...)552.html
http:(...)szi.html

Pełen podziw :) czapki z głów :)
VEGO

Viique Młody aktywista

Szczerze mówiąc jestem bardzo rozczarowany tą serią!
Po obejrzeniu zapowiedzi zostałem zachęcony do obejrzenia tej serii (Foxi Shazam rządzą!) - zobaczenie w akcji administratora cmrev nie zdarza się w końcu codziennie. Z ciekawości więc oglądnąłem wcześniejsze filmiki Chrzana i... zacząłem mieć obawy co do powodzenia tej serii. Obawy okazały się być uzasadnione. Przyznaję, że w filmiki nie przypominam sobie żadnych przekleństw, które były na porządku dziennym we wcześniejszych seriach Chrzana, jednakże komentarz obu panów był straszny! Rozmowa nie była interesująca, nie doszukałem się żadnej ciekawej wzmianki na temat taktyki czy czegokolwiek dotyczącego funkcjonowania klubu a w trakcie meczu panowie nie dokonywali żadnych korekt w składzie (nie liczę zmiany nastawienia i wprowadzanie rezerwowych graczy). Do serii może wrócę jeśli dotrwacie do 10. odcinka.
www.usydus.xn.pl - strona z moimi pracami

Casualinho Partyzant

29.06.2013 12:33    #1013     Sufler - Porady do gry - Trening zgrania.
Mhm, nie chodziło mi o znajomość taktyki. Tak czy siak już znalazłem.
Chodziło mi o to:
http://img59(...)/bek.png

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

29.06.2013 11:59    #1014     Sufler - Porady do gry - Trening zgrania.
W 13:
wchodzisz w ekran taktyki(ten gdzie po prawej masz boisko a po lewej listę piłkarzy) i po lewej od składu masz twoje ustawienie taktyczne(albo ustawienia-max 3) najeżdżasz na pasek pod nazwą taktyki(domyślnie-niebieski) kliknij myszką w pasek i pojawi się wszystko co Cię powinno interesować :)

No dla mnie zgranie i zrozumienie taktyki to to samo. Nie było tematu.

Miathan Partyzant

29.06.2013 11:56    #1015     Sufler - Porady do gry - Trening zgrania.
Nie jestem specjalistą ale o ile się nie mylę, to zarówno w tym jak i poprzednich fm'ach nie było czegoś takiego jak wskaźnik zgrania.
Jest wskaźnik zrozumienia/poznania/przyswojenia taktyki-ustawienia. Ale o czymś takim jak wskaźnik zgrania nie słyszałem...

29.06.2013 09:22    #1016     Sufler - Porady do gry - Trening zgrania.
trening meczowy pływa na nadchodzący mecz, trening ogólny na ogólny rozwój zawodników w dziedzinie zgrania(szybciej rośnie wskaźnik zgrania) i zapewne znajomość taktyki.

27.06.2013 22:46    #1017     Inne - Piłka nożna - Transfery - plotki i nie tylko
[quote="DeadMan"]Tu się absolutnie nie zgodzę. Gdy Kaka odchodził z Milanu może nie był w szczytowej formie, ale dalej był to jeden z najlepszych piłkarzy świata. Co go zniszczyło? Początek w Realu miał ciężki przez kontuzje, które na pewno zrujnowały nieco jego formę, a póżniej z powodu dużej konkurencji problemy z powrotem do składu. Do tego w ogóle nie miał zaufania Mourinho (zauważcie że biorąc pod uwagę czas gry Kaka miał lepsze statystyki niż Ozil). Wydaje mi się że za panowania Carlo może się ciut odbudować (to pod skrzydłami Ancelottiego Kaka stał się piłkarzem światowego formatu)[/quote]

wreszcie jakiś głos podobny do mojego, wydaje mi się, że nie po to Kaka szedł do Realu żeby grzać ławę tylko dlatego że był dobry i pasował do koncepcji... w Realu niestety trzeba się dopasować do wymogów kibiców i żelaznej taktyki stosowanej przez trenera :)

lukinho47 Partyzant

26.06.2013 15:18    #1018     Football Manager - Świat taktyki - Taktyka pytania
Zawsze układam taktykę pod zawodników , których mam ewentualnie kupuję graczy którzy mi odpowiadają do taktyki . Np. w Valencii nie było nikogo kto z pomocy umiał by grać bardziej defensywnie.
Jakoś to szło zawsze z tymi schodzącymi napastnikami , ale ostatnio to masakra , bo starałem się maksa z zawodników wyciągnąć dlatego byli ustawieni jak SN .
Zobaczę jak z tą taktyką wyjdzie , ale w innym zespole .
Tak się zastanawiam ilu piłkarzy może grać z rolą rozgrywającego lub cofniętego rozgrywającego żeby się cyrk nie zrobił ? Bo miałem w jakimś zespole graczy idealnie pasujących do tej roli .
A i jeszcze jak podchodzicie do analizy przeciwnika ?

lukinho47 Partyzant

26.06.2013 00:22    #1019     Football Manager - Świat taktyki - Taktyka pytania
Zresztą zacznę od nowa karierę tylko nie mam pojęcia kim zagrać , znów będę się grzebał , kombinował sztab szkoleniowy , wyszukiwał odpowiednich graczy , a z taktyką wyjdzie lipa ;/
Nie chcę gotowej taktyki bo nie oto w tym chodzi , no ale w tym FM 13 jakoś kompletnie nie idzie mi z taktyką .
Grając Chelsea to 1 sezon mi jedynie wyszedł ( Liga wygrana , Superpuchar Europy , Klubowe Mistrzostwa Świata , FA CUP , Tarcza Wspólnoty )
Też staram się grać na tego 1 napastnika i koniecznie ze schodzącymi napastnikami . Grając 3 obrońcami i 6 pomocnikami zauważyłem , że problemy miała Barcelona ze mną i Real jak przegrywałem 1-0 Villarrealem .
Jakieś porady na temat ustawień zespołowych i instrukcji indywidualnych itp. ? ?

25.06.2013 14:43    #1020     Football Manager - Świat taktyki - Taktyka pytania
albo stwórz 2 całkiem różne taktyki żeby komp mylił się w "rozszyfrowaniu" twojej taksy na nadchodzący mecz ;)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution