Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

szfedo Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
20.10.2009 18:06    #3411     Sufler - Porady do gry - FM 10 - licencja
[quote2=qstosh]Serio? :)
Ja na laptopie mam zainstalowanego TYLKO fm'a więc i tak płyty prawie nie wyjmowałem :D a jeśli już musiałem ją wyjąć, to przed odpaleniem ją wrzucałem do nośnika ponownie bo nie pomyślałem nawet że gra działa bez płyty :)

W każdym bądź razie według tego co pisał nasz Podsekretarz w Ministerstwie Literatury:
[quote=rondel]Dobrą wiadomością jest również to, iż po zainstalowaniu gry obojętnie jakim sposobem nie będziemy potrzebowali płyty DVD, by ją uruchomić.[/quote]
Więc w odpowiedzi na pytanie trepkos'a które dotyczyło FM2010....płyta nie będzie wymagana do odpalenia gry :)[/quote2]

Sam się zdziwiłem :D bo kupiliśmy na spółe Fma z kumplem i tera czy będzie chodzić bez płyty i działa. Ale być może to dlatego, że instalka poszła przez steama... Bo tej pierwszej opcji (Unilock?) nie próbowałem. Ale też teraz w FM10 podobno nieograniczona ilość kompów. W co jednak szczerze wątpię.

Galileusz Partyzant

19.10.2009 15:35    #3412     Sufler - Porady do gry - Baza danych
A po co trzeba updates? przecież na podtawaie patcha 9.3 stworzyłem nową bazę danych, na której grałem. Nastepnie ją skopiowałem i razem z zapisami gry jakie miałem wkleiłem do nowo zainstalowanego FM-a, i tyle. Korzystam ze STEAM-a więc od razu mi sciągnął najnowszą łatkę

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

06.10.2009 21:04    #3413     Sufler - Porady do gry - Brak Save
proponuję

ustawienia -> sprawdź czy masz następującą lokalizację folderów [quote]C:/Documents and Settings/User/Moje Dokumenty/Sports Interactive/Football Manager 2009[/quote]

nie wiem jak jest pod grę zainstalowaną na steamie

qcel Partyzant

27.09.2009 18:04    #3414     Sufler - Porady do gry - instalacja uaktualnienia
Witam,

mam problem ze zaktualizowaniem bazy danych. Gdy wrzucam ją do katalogu użytkownika, FM nie widzi jej przy rozpoczeciu nowej gry. A w katalogu gry w Steamie próbowałem już wrzucac na kilka sposobów, do róznych katalogów i coś zawsze wychodzi źle.

Czy mógłby ktoś napisac mi dokładną ścieżkę? Mam patcha 9.0.3 no i najświeższe uaktualnienie db. Jak już wspomniałem gra jest zainstalowana przez Steama i w jego katalogu siedzi.

z góry dzięki.
pzdr!

szfedo Przodownik pracy

16.09.2009 22:52    #3415     Sufler - Porady do gry - Niedostępna gra
Możliwe, że steam padł. Zrób jak radzi Kurupt. wejdź w folder steama/steamapps/common/fm09 i stamtąd bezpośrednio odpal. Powinno zadziałać. A jeśli nie to reinstall, pamiętaj wtedy żeby wyczyścić rejestr ze wszystkich FMowych pozostałości

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

16.09.2009 20:16    #3416     Sufler - Porady do gry - Niedostępna gra
Po pierwsze to z tego co mi wiadomo po naciśnięciu na ikonkę FM-a STEAM odpala się automatycznie, przynajmniej u mnie tak to funkcjonuje.
Po drugie jeżeli nie działa dalej to restart neta i kompa.
Po trzecie jeżeli nie działa dalej reinstall FM-a i wtedy musi zadziałać i basta. Dziękuję za uwagę.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

kurupt Żołnierz frontu ideologicznego

16.09.2009 20:07    #3417     Sufler - Porady do gry - Niedostępna gra
Spróbuj wejść w Steam i z niego odpalić FM-a.
Opinia publiczna to dziwka.
------
http://kurupt.cmrev.com/kariery.html

MagnificoManager Żołnierz frontu ideologicznego

03.09.2009 18:20    #3418     Sufler - Porady do gry - Bardziej urozmaiceni newgeni
Jeżeli nie masz FM-a zainstalowanego na steamie to wypakuj to tu: dysk/folder, w którym masz FM-a/ data/ facegen/ hair

Wszystko co jest w folderze ''hair'' wytnij i wklej gdzieś, np. na pulpit. To, co pobierzesz wypakuj WinRAR-em do tego folderu hair(jak juz bedzie pusty), albo wypakuj to co pobierzesz w ''moje dokumenty'' i z tamtad kopiuj/wklej do folderu ''hair''.

mahdi Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
03.09.2009 12:21    #3419     Sufler - Porady do gry - Bardziej urozmaiceni newgeni
INSRUKCJA:
Install:
- Extract file into the following directory:
- [YOUR FM INSTALL FOLDER*]datafacegenhair

* Steam Users (default):
- C:Program FilesSteamsteamappscommonfootball manager 2009
* Others (default):
- C:Program FilesSports InteractiveFootball Manager 2009

Note: In the facegen/hair folder, you should notice four folders already (afro, asian, euro & hispanic). These are the default hairs for the game. You should add the "olt hairpack" folder to those four in there so you don't write over the original hair styles. So DO NOT extract the "afro", "asian", "euro" & "hispanic" folders from within the "olt hairpack" folder directly into the "facegen/hair" folder. Extract the actual folder "olt hairpack" into this directory.

New hairstyles will take effect immediately upon loading up the game.

IMPORTANT NOTICE: After install - all existing newgens will show up with new hair styles (including those in the pack), so your generated players will instantly get new looks after install - this is a bug in the game which I can't do anything about. On occasion players get new hairstyles during gameplay as well, but this happens with or without my installed hairpack, and will hopefully be fixed in a future patch/version of FM.

zetkaiii Żołnierz frontu ideologicznego

Dlatego mówię:
[quote=zetkaiii]Odinstaluj, wyczyść rejestr, ponownie uruchom komputer i instaluj jeszcze raz. TYLKO NIE PRZEZ STEAM...
Kiedy i gdzie wpisujesz kod??[/quote]
Jesteśmy tu aby pomagać...

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution