Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

Tome888 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
08.10.2011 08:21    #3001     Sufler - Porady do gry - Demo 2012
Wiadomo już dokładniej kiedy będzie demo 2012. Nie mam steama a chciałbym pobrać. A jeśli ktoś możę to mi wysląć. Pomocy.

Juve26 Partyzant

08.10.2011 06:20    #3002     Serwis - Uwagi i propozycje - Talenty na CM Revolution
Hej!Chciałem dodać nowy talent.Mam jednak jeden problem.Nie mam edytora.Gra jest jak najbardziej oryginalna.Zainalowałem ją po prostu na Steamie i coś się sknociło.Wszystko chodzi w porządku tylko nie ma tego edytora.Z plyty nie mogę bo mam coś z napędem i mi nie zaintaluje.Pojawiają się błędy.Może odezwiesz się na moje gg.Podałbym nazwisko tego gracza a Ty mi jego PA itd.Będę wdzięczny.9582294.A talent jest na prawdę nieamowity.Pewnie wielu go zna ale jeszcze nikt go nie wrzucił.Dodam,że zawodnik ma poniżej 20 lat,widziałem już jak gra na yt.To będzie bardzo dobry zwodnik,tak myślę.Pozdrawiam.

user2012 Partyzant

08.10.2011 00:02    #3003     Sufler - Porady do gry - FM2012 a jezyk polski
na oficjalnej stronie segi pisze :

Q. What languages does Steam support?
A. Steam supports the following languages:
• English
• Dutch
• French
• Italian
• Korean
• Spanish
• Chinese (simplified & traditional)
• Russian
• Thai
• Japanese
• Portuguese
• Polish
• Danish
• Dutch
• Finnish
• Norwegian
• Swedish
• Hungarian
• Czech
• Romanian
• Turkish
• Portuguese (Brazilian)
• Bulgarian

tak wiec wydaje mi sie ze jesli aktywacja ma byc przzez steama to automatycznie bedzie wybor jezyk lub mozliwosc pbrania ;)

jaruone Młody aktywista

01.10.2011 12:57    #3004     Sufler - Porady do gry - FM2012 a jezyk polski
Jeśli Fm 2012 ma hulać na Steamie to pewnie będzie opcja wyboru języka - jeśli nie to po premierze użyjesz "wujka Google" i problem będzie rozwiązany - nie ma co w kółko wałkować tego samego tematu - mamy tu oficjalną stronę FM-a i nie ma co się dziwić że zarządzający sitem nerwowo reagują na takie tematy. Są inne miejsca gdzie można załatwić takie problemy.

szfedo Przodownik pracy

29.09.2011 16:40    #3005     Sufler - Porady do gry - FM2012 a jezyk polski
Nie dziwcie się, w końcu to oficjalna strona FM-a w Polsce, a jak wiadomo żaden producent piratów nie trawi (i wcale mu się nie dziwię). Ale wydaje mi się, że mógłbyś poczekać do premiery FMa w Polsce i na steamie powinna się pojawić polska wersja językowa. Jeśli nie, no to zawsze możesz liczyć na ciemną stronę mocy czyli spolszczenie ze spiraconej wersji.

messi169 Partyzant

29.09.2011 15:56    #3006     Sufler - Porady do gry - Fatal Error
Pewnego, ranka, gotów na mecz finałowy pucharu Hiszpanii z Malagą, odpalam FM 11 i jakże relaksacyjna informacja wyskakuje na pulpicie.
Zalacznik :
jeżeli nie można przybliżyć obrazka, to napiszę info: error reading application id. please either write it to steam_appid.txt or use the launcher.

Ps.Mam taki plik w folderze, ale .dll, wydaje mi się, że kiedyś był też .txt, ale tera go nie ma. Może na tym polega problem

konrwaw Żołnierz frontu ideologicznego

26.09.2011 14:21    #3007     Sufler - Porady do gry - FM Pre-order STEAM/HMV
Udostępnianie takich plików jest piractwem (bynajmniej na tej stronie i dla producenta - bo dla mnie np. nie jest ale każdy ma swoje zdanie i swoje sumienie) patrz ten temat.Przez Steam zapewne będziesz mógł ściągnąć grę w języku polskim albo zamów pudełkową wersje w np. "cd projekt", myślę ze oni bez problemu wyślą grę do Glasgow i nie tylko... - pozdrawiam

rybeusz89 Partyzant

26.09.2011 12:27    #3008     Sufler - Porady do gry - FM Pre-order STEAM/HMV
Dzień dobry. Chciałbym się dowiedzieć jak lepiej zaopatrzyć się w FM'a. Jako, ze to pierwsza moja taka misja w dniu premiery nie wiem, która opcja jest lepsza. Czy wybrać wersję przez STEAM, czy też zakupić wersję pudełkową. Rozumiem, ze jak steam to 21 października będę mógł pobrać grę przez Steam tak? Osobiście jednak jetem zwolennikiem wersji pudełkowych :P Ale tu też jest mały problem, bo mieszkam w Glasgow. HMV na swojej stronie podaje, że FM2012 będzie na półkach 21 października. Jako, że to największa sieć w UK nie powinno ich zabraknąć :P Aczkolwiek nie będę miał możliwości gry po Polsku :) A osobiście o wiele lepiej idzie mi gra, gdy rozumiem wszystko w 100%. :P

Przechodząc do setna. STEAM da mi możliwość ściągnięcia gry w j. polskim tak? Tylko weź tu teraz pobieraj 3-4 GB...W wersji pudełkowej pliczku z językiem polskim mieć nie będę, ale czy istnieje możlwiość, że ktoś z forumowiczów by mi go udostępnił ??

Torquemada Partyzant

Ktoś się orientuje czy do FM 2011 ze steama da się zainstalować spolszczenie? Chyba ze jest tam mimo braku w opisie dostępna polska wersje językowa?

abecadło Partyzant

21.09.2011 12:51    #3010     Sufler - Porady do gry - Mam steam i błąd "brak płyty"
"Drinkwater" miał rację - wystarczyło usunąć FM i zainstalować przez steam. Wszystko działą po staremu, z łatkami i save-ami ;)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution