Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

madrid7 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
16.02.2012 13:08    #2591     Sufler - Porady do gry - FM 12
jesli chcesz tanio to kup tylko klucz steam
VAMOS REAL!
HALA MADRID!

Pats Partyzant

15.02.2012 21:44    #2592     Sufler - Porady do gry - Zacinanko!!!
zawsze gra mi chodziła czyściutko, po problemach z XML i usunięciem paru plików, przez które miałem właśnie te errory, gdy zaczynam nowe kariery, to niby też chodzi czyściutko bez ściny, ale jak już przyjdzie moment meczu, to przy wyborze składu mam opóźnienie jakieś 1,5-2 sekundy, tak samo podczas robienia zmian podczas mecz...nie jest to wielki problem, ale zaczyna mnie denerwować takie ścinki, zwłaszcza, że kiedyś ich nie było
SPRAWDZANIE SPÓJNOŚCI PILKÓW PRZEZ STEAMA NIC NIE DAŁO

Rafał9595 Revolution Update Team

Grupa: Moderator
14.02.2012 18:17    #2593     Sufler - Porady do gry - Kilka pytań
to odinstaluj na Steamie i zainstaluj jeszcze raz
Filozofia nic nie daje, niepotrzebnie stwarza dodatkowe pytania zamiast na nie odpowiadać

13.02.2012 19:38    #2594     Sufler - Porady do gry - Kilka pytań
1. Jak to Ci nie działa? Opisz błąd. Ewentualnie, odinstaluj i pobierz jeszcze raz ze steama
Filozofia nic nie daje, niepotrzebnie stwarza dodatkowe pytania zamiast na nie odpowiadać

leo21 Młody aktywista

11.02.2012 21:17    #2595     Sufler - Problemy techniczne - Klucz Instalacyjny
Ta stronka http://store.steampowered.com/ ale jakoś numeru doszukać się nie mogę
EDIT: Chyba ten numer: 022-487-57-58

leo21 Młody aktywista

11.02.2012 21:12    #2596     Sufler - Problemy techniczne - Klucz Instalacyjny
Chyba musisz wejść na stronę Steama i tam jest ;) Przynajmniej ja tam znalazłem i dzwoniłem ;)

Steam sam pobiera najnowsze aktualizacje. Ja też mam taką sytuację jak Ty. Przy nowej grze pokazuje bazę 12.0.0 a w rzeczywistości jest to 12.1.1

nuhi Partyzant

Witam,

Mam pewien dziwny problem. Otóż po reinstalacji gry (dawniej wszystko było ok) nie mogę sprawdzić w profilu zawodnika, ile pozostało mu do powrotu po kontuzji. Dawniej taka informacja pokazywała mi się pod atrybutami zawodnika (a nad statystykami z obecnego sezonu). Teraz w tym miejscu jest puste pole, nie ma nic. Mimo iż są inne sposoby na sprawdzenie powrotu, jest to dość uciążliwe. Ktoś ma pomysł dlaczego tak się stało?

Przy okazji chciałbym zapytać, czy aktualna wersja gry to 12.1.1? Trochę się w tym pogubiłem, bo jak załączam nową grę to mam tam bazę 12.0.0, a u góry obok napisu Football Manager 2012 jest wersja 12.1.1. Nie mam przekonania, czy mój Steam aktualizuje mi grę, czy nie. W każdym razie napisane jest, że nie ma w tej chwili żadnych aktualizacji do pobrania dla tej gry.

Pozdrawiam!

AndySafik Partyzant

11.02.2012 04:11    #2599     Sufler - Porady do gry - Problem z twarzami Newgenów
[quote=wujekzdzicho]Po prostu nic ci się nie wyświetla?[/quote]

Opisałem co mi sie wyświetla... tylko wygenerowane twarze do wygenerowanych agentów, wygenerowani zawodnicy na początku gry (juniorzy/szaraki) mają tylko szare mordki. Jak wspminałem chodzi mi o początek rozgrywki. W FM 2011 już od początku te fikcyjne szaraki miały komputerowe mordki, a szare głowy bez niczego były dla realnych zawodników będących w bazie gry jako odpowiednicy tych w realnym świecie.... wrzuciłem te włosy do katalogu facegen/hair, nic nie pomogło. Usunąłem całą grę, wszystkie dodatki, wyczyściłem cały katalog Sports Interactive w ukrytym katalogu Apps, gdzie śa między innymi przechowywane ustawienia "settings" często mieszające coś w grze jak się za dużo w niej namiesza. Wyczysciłem rejestr, zrobiłem czystą instalkę, uruchomiłem grę z jednym państwem bez żadnych dodatków tylko z patchem 12.1.1 którą ściągnął Steam i dalej tylko komputerowe mordki agentów, dla graczy wygenerowanych brak... A u Was po zaczęciu rozgrywki w juniorach macie dla tych wygenerowanych fikcyjnych zawodników komputerowe twarze? (Facegen) ... gdzieś wyczytałem że może to być za słaby sprzęt, ale ja chyba aż takiego słabego nie mam, mam najnowszy DirectX, najnowsze stery do karty Nvidia 8800 GT 1024MB, procek i7 930 2,8GHz 6MB RAM... jeszcze raz zapytam u Was się wyświetlają po rozpoczęciu gry?

mrdevil Partyzant

10.02.2012 17:14    #2600     Sufler - Problemy techniczne - Klucz Instalacyjny
witam
kupilem gre i mam problem z kluczem instalacyjnym ( chodzi oczywiscie o fm 2009 )
Sentyment mnie wzial bo znalazlem stare Savy i postanowilem pograc, problem tego typu ze gdy instaluje gre bez steama tego calego, i po zainstalowaniu wszystko ladnie wpisuje klucz to wyskakuje mi Przepraszamy cos tam cos tam ze nie moze sie polaczyc a klucz wpisuje dobrze, moze mi ktos udzielic jakiejs pomocy ???

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution