[quote=wujekzdzicho]Po prostu nic ci się nie wyświetla?[/quote]
Opisałem co mi sie wyświetla... tylko wygenerowane twarze do wygenerowanych agentów, wygenerowani zawodnicy na początku gry (juniorzy/szaraki) mają tylko szare mordki. Jak wspminałem chodzi mi o początek rozgrywki. W FM 2011 już od początku te fikcyjne szaraki miały komputerowe mordki, a szare głowy bez niczego były dla realnych zawodników będących w bazie gry jako odpowiednicy tych w realnym świecie.... wrzuciłem te włosy do katalogu facegen/hair, nic nie pomogło. Usunąłem całą grę, wszystkie dodatki, wyczyściłem cały katalog Sports Interactive w ukrytym katalogu Apps, gdzie śa między innymi przechowywane ustawienia "settings" często mieszające coś w grze jak się za dużo w niej namiesza. Wyczysciłem rejestr, zrobiłem czystą instalkę, uruchomiłem grę z jednym państwem bez żadnych dodatków tylko z patchem 12.1.1 którą ściągnął Steam i dalej tylko komputerowe mordki agentów, dla graczy wygenerowanych brak... A u Was po zaczęciu rozgrywki w juniorach macie dla tych wygenerowanych fikcyjnych zawodników komputerowe twarze? (Facegen) ... gdzieś wyczytałem że może to być za słaby sprzęt, ale ja chyba aż takiego słabego nie mam, mam najnowszy DirectX, najnowsze stery do karty Nvidia 8800 GT 1024MB, procek i7 930 2,8GHz 6MB RAM... jeszcze raz zapytam u Was się wyświetlają po rozpoczęciu gry?
Najnowsze posty