Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

adson43 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
13.03.2012 18:39    #2531     Sufler - Problemy techniczne - FM 2012 - steam
Witam. Powiedzmy że jestem laik w tych tematach, ale chciałbym zakupić legalnego FMa.
1.. Czy konto na Steamie jest darmowe?
2. Jak to jest z tym kluczem do Steamu?
3. Czy jesli zakupie np. to: http://alleg(...)91.html, to czy będe mógł go wykorzystać na dwa komputery (moje), i pograć FMa na nich?
Prosze o odpowiedź

ManiekFCB Partyzant

13.03.2012 15:38    #2532     Sufler - Dodatki do gry - Patch 12.2.0
a jak pobrać ten patch? bo mimo to że mam oryginalny FM, steam niby automatycznie pobiera aktualki ja mam ciągle 12.0.0 ...?

Niklas Młody aktywista

13.03.2012 13:02    #2533     Sufler - Dodatki do gry - Patch 12.2.0
Jeśli chodzi o składy i CA/PA, to jest to już ostateczny patch. A ewentualną resztę nowowykrytych błędów, Steam sam ściągnie i zainstaluje już podczas rozgrywki, więc bez obaw można zaczynać nową grę ;-)

ansh Partyzant

To znaczy? Przepraszam, ze zadaje takie głupie pytanie, ale naprawdę nie wiem :P

edit: dobra, już wiem jak to zrobić, wujek google podpowiedział
gdyby przypadkiem był ktoś tak bardzo niekumaty jak ja to informuję, że żeby sprawdzić spójność plików trzeba wejść w menu Biblioteka Steam kliknąć prawym przyciskiem myszy na tutule gry, wybrać Właściwości i przejść na zakładkę Pliki lokalne. Na zakładce tej trzeba kliknąć przycisk Sprawdź spójność plików gry i zaczekać na zakończenie weryfikacji

Stryjenka Partyzant

12.03.2012 16:44    #2535     Sufler - Edytor - edytor fm 2012
Ale gdybym usunął steama i wszystko związane z FM'em myślicie, że pomogłoby? - Próbowałem dosłownie wszystkiego. I dzięki za szczerą odpowiedź, lepsza taka niż żadna.

Kleyo Ekspert

Grupa: Moderator
Musisz wrzucić ten plik do folderu: C:Program Files (x86)Steamsteamappscommonfootball manager 2012datadb1220lnc

a wcześniej był w folderze 1200, ale patch korzysta z innego.
"Błędów nie popełnie tylko ten, kto nic nie robi" - Theodo­re Roose­velt

ansh Partyzant

Witajcie! Mam dość dziwny problem. Chciałem sobie pogram w FM-a 2012, a nie uruchamiałem go już od jakiś dwóch tygodni. Wiedziałem że wyszła nowa łatka więc nastawiłem się, że pierwsze co się stanie po włączeniu gry to automatyczna aktualizacja. Jednak owa w ogóle nie chce ruszyć, gdy klikam w steamie uruchomienie FM-a 2012 to wyskakuje tylko okienko z tekstem "W tej chwili gra jest niedostępna. Spróbuj ponownie za jakiś czas". I nie wiem co robić. Dodam tylko, że nigdy wcześniej nie miałem problemów z automatycznymi aktualizacjami przez Steam (a mam wszystkie FM-y od 09 w górę), więc to raczej nie jest problem firewalla. Aha, jeszcze jedno. Oczywiście zgodnie ze wskazówką kochanego Steama odczekałem trochę czasu (dokładnie ponad 3 godziny) ale to nic nie zmieniło, dalej nie da się gry uruchomić. Pomóżcie!

gucioprawda Młody aktywista

12.03.2012 00:43    #2538     Sufler - Inne - Gdzie kupić FM 2012 ?
I to główny powód, dla jakiego nie mam zamiaru kupić FM '12.
Steam i jego 'krucjata'. W ogóle Steam.

Stryjenka Partyzant

11.03.2012 22:56    #2539     Sufler - Edytor - edytor fm 2012
Witam was, mam do was romans, otóż wyszedł nowy Patch 12.2.0. I dziwnym trafem przestał działać mi edytor a mam oryginalną grę i jest aktualizowana przez Steam'a. Nawet odinstalowałem edytor i ściągnąłem od nowa, pokazuję mi się ekran z koszulkami piłkarskimi i są jakieś toutoriale. Wie ktoś czym spowodowana jest takowa przyczyna?

Przeczytałem, że Cache trzeba jakieś skądś usunąć, lecz nie wiem gdzie to się znajduję dokładnie w którym folderze, proszę ew o inne rady

http://www.fotos(...)bc5.html

Ceyvol Premier Rewolucji

Grupa: Administrator
Drodzy Rewolucjoniści!
Choć na co dzień jest odwrotnie, dzisiaj to ja zwracam się do Was z zapytaniem. Dręczy mnie bowiem od jakiegoś czasu poważny problem natury technicznej, który być może ktoś z Was potrafi rozwiązać.
Mianowicie, gdy znajduję się w miejscu pozbawionym dostępu do Internetu i pragnę zagrać w Football Managera, Steam tradcyjnie wyświetla mi komunikat, że nie ma połączenia z siecią i proponuje przejście w tryb offline. Oczywiście się zgadzam i w tym momencie dzieje się rzecz absurdalna - Steam informuje mnie, że nie może zostać uruchomiony w trybie offline, gdyż... nie ma połączenia z Internetem! Powiem tylko, że nie zdarza się to zawsze, lecz w około 50 procentach przypadków - Steam raz przejdzie w tryb offline i uruchomi FM-a, a raz nie.

Proszę Was o pomoc, ponieważ ów problem uniemożliwia mi konstruktywnie spędzić czas w trakcie bardzo interesujących wykładów z medialnych, komunikacyjnych i interakcyjnych aspektów codzienności.
twitter.com/Ceyvol

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.