Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

mufloniasty Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witajcie,
Jej, jak dawno mnie tu nie było! :) Słuchajcie, mam problem irytujący, pojawił się niedawno. Przy załadowaniu gry, pojawia się taka opcja (zmniejszenie do okienka):
http://zapod(...)bmp.html
Żeby wrócić do normalności, muszę udawać, że zmieniam rozdzielczość na mniejszą, potem nie potwierdzam zmian i wszystko wraca do normy. Potem tak samo dzieje się przy zakończeniu.
http://zapod(...)bmp.html
Pojawiło się nagle, ostatnio instalowałem dodatek z waszej strony - loga, tła, herby (przepraszam, zapomniałem nazwy). Mam jeszcze zmienione buty i piłkę, ale to robiłem wcześniej i nie miałem takiego problemu. Jesteście w stanie coś poradzić? Nie pomogło nawet przeinstalowanie przez Steam.

fordon82 Partyzant

11.06.2012 22:26    #2432     Sufler - Problemy techniczne - problemy z xml
Gdzie mam wpisac to wszystko we właściwościach steamu i parametrach startowych czy w innych ? we właściwosciach skrótu mam tylko adres url jak wpisuje to wrzuca mnie w strone itternetowa fm? proszę o pomoc

fmaniac12412 Partyzant

07.06.2012 20:54    #2433     Sufler - Porady do gry - Błąd w "Dodaj/usuń ligę"
Szczerze mówiąc nie jestem pewien czy cokolwiek w tej sytuacji można zrobić. Grasz na patchu 12.2.2? przez Steam możesz go pobrać w razie czego, sugeruję zacząć nową grę.

Limak123 Partyzant

07.06.2012 10:30    #2434     Sufler - Problemy techniczne - FM12- Steam
Mam pytanie co do gry w FM 12 na dwóch komputerach z jednego konta steam. Prosze o szybka odpowiedz czy jest to bezpieczne i czy nic sie nie popsuje.

wietnam Partyzant

Tak, spokojnie możesz przekopiować FM'a ze steamapss, kolega musi chyba tylko być zalogowany na to samo konto Steam.

fred Młody aktywista

Mam pytanie dotyczace FM 12 które ostatnio zadal mi moj kolega.
Czy mozna pobrac fma przez steam na jeden komputer i przeniesc go na drugi? Sciagnął go w bibliotece i zastanawia sie czy mozna go przeniesc na jego komputer?

dodo361 Młody aktywista

24.05.2012 14:59    #2437     Sufler - Edytor - Edytor czasu rzeczywistego.
Nie chcę zakładać nowego tematu. Więc spytam tu czy jest jakiś kompatybilny scout, ew. edytor czasu rzeczywistego z najnowszą wersją gry? Mam grę zainstalowaną przez steam przez co ściąga najnowsze uaktualnienia ale nie mogę znaleźć na tę wersję ani geni scouta ani modifera

jaruone Młody aktywista

22.05.2012 22:42    #2438     Sufler - Porady do gry - Pozwolenie o prace Anglia
Temat zaczyna być ciekawy - początkowo sądziłem że ja coś namieszałem w edytorze lub pliki .edt które wgrałem zawierały błąd- przed nową rozgrywką zawsze ustawiam sobie kontrastowe czcionki meczowe i kolory "kulek" , bawiłem się też trochę w regionalnych ligach niemieckich. Skoro WariatCFC ma "gołą" grę to wychodzi na to że to wina leży gdzieś dalej.

Zacząłem dawać kontrakty na lewo i prawo Rumunom oraz Bułgarom i za każdym razem trzeba czekać na zezwolenie ( tak problem tyczy się też Bułgarii która jest w UE ale nie należy do układu z Schengen - jak Rumunia - może tu leży pies pogrzebany ?? Choć to dziwne - bo w rzeczywistości przynależność do tego układu nijak się ma do możliwości pracy w krajach Unii w tym Anglii).

Jestem zaskoczony - jeśli temat został zepsuty w patchu który był chyba z miesiąc temu (chyba że coś się doinstalowało ze Steama ostatnio - nie zwracam na takie rzeczy zbytniej uwagi choć wydaje mi się że wyłapywałem to na bieżąco) to dziwi mnie że nikt wcześniej tego nie wyłapał i nie nagłośnił - wszak ligi angielskie są chyba najpopularniejsze w FM'ie. O co tu biega ?? Ma ktoś pomysł jak to naprawić bez rozpoczynania od nowa rozgrywki ??

Osoby grające w ligach angielskich - prośba - sprawdźcie jak wygląda sprawa zatrudnienia Rumunów i Bułgarów w waszych grach.

Z "krzaków" wyłapałem też w wyszukiwarce zawodników lub przydziałach skautów regiony świata są lekko zgermanizowane " Sudamerika (pisane przez "Ü" ), Ozeanien, Asien etc. Wydaje mi się (nie zwracałem na to uwagi) że wczesniej było normalnie po polsku - Południowa Ameryka, Oceania, Azja etc.

BTW - Nie wiem czy to błąd czy twarde wskaźniki ale jak kolega WariatCFC nie może zatrudnić Torje który jest regularnie powoływany do reprezentacji, to chyba coś też jest nie tak w tym temacie - z tego co pamiętam pozwolenia w Anglii dawano z automatu jeśli w przeciagu roku gracz rozegrał ileś (strzelam 80%) spotkań w reprezentacji np 8 na 10 możliwych. Do mnie zawodnicy tego typu nie chcieli za bardzo przechodzić więc nie sprawdzę, ale nie wiem czy tu nie ma też jakiś "wałków". Ogólnie zatrudnianie piłkarzy w Anglii zawsze mnie ciekawiło - taki Kaebi regularnie grywa w reprezentacji Iranu i nie da się go zatrudnić, a w kadrach tuzów pokroju Chelsea czy Arsenal pałęta się wielu młodych grajków z Brazylii etc.

buczek93 Młody aktywista

Witam, jak w temacie - prowadzę reprezentację Meksyku od łatki 12.2 (czyli na moim savie rok 2015). Teraz mam 12.2.2 i pojawił się jeden, upierdliwy błąd - zabugowana lista krajowa. Mianowicie - kiedyś ustawiłem pogląd tylko na bramkarzy (dzięki opcji filtry), bo potrzebowałem na gwałt znaleźć golkipera na któryśtam sparing. Pech chciał, że bezpośrednio po zakończeniu wtedy gry, Steam pobrał mi łatkę. Nie znam dokładnie jej numeru (jedna z wielu niestety), ale spowodowała ona, że lista krajowa bez względu na wybór filtrów (a nawet całkowite ich odznaczenie) wciąż pokazuje tylko bramkarzy. Gdy usunę z listy krajowej wszystkich piłkarzy (czyli tylko tych bramkarzy, reszta nie jest pokazywana pomimo tego że na liście de facto jest) i dodam obecny skład, bug wciąż jest obecny. Jak to naprawić ? Odejść z kadry narodowej, przeinstalować grę czy to może już cały save jest skopany jak pijany żul w rowie ?

pinochett102 Partyzant

16.05.2012 12:03    #2440     Inne - Hyde Park - Wyżal się!
Od 3-ch tygodni biegam wkur.....ny przez "Runtime error" visual c++. W trakcie meczu wypierd....la mi grę i ch...j nie mam pomysłu na to kure...wo. Gram z pół roku i dopiero od 3-ch tygodni takie szopki. Forum zjeździlem w tą i z powrotem, sporo użytkowników z takim samym errorem, a CMREV ch...j nic nie robi . Płacić nie małą kasę żeby się wkur...ać? I jeszcze ten STEAM przez którego same problemy, a piraci i tak pocinają w najlepsze. Chyba następnego FM - a nie kupię!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dziękuję.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution