Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

KamiLoSss Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
10.07.2012 22:28    #2391     Sufler - Problemy techniczne - Niepoprawny Kod Produktu
Witam
Jeżeli taki problem już był to mi wybaczcie ale obecnie jestem w stanie choroby (grypa) i nie mam sił by szukać takiego tematu.
Otóż pare dni temu zakupiłem Fm'a 12 z allegro,gre mam już u Siebie ale jest totalna dupa ponieważ mój cd-key jest niepoprawny.
Próbowałem już różnych kombinacji co do wpisania kodu z instrukcji (AAAAA-BBBBB-BBBBB)
Za każdym razem wyskakuje komunikat że kod jest niepoprawny..
Pudełko było foliowane i dodatkowo nie pisze że kod został już użyty...
Nie wiem jak sobie z tym poradzić bo nawet nie przechodzi do instalacji tylko zatrzymuje sie ciągle na tym komunikacie STEAM...
Błagam Was pomóżcie bo sam chyba sobie nie dam rady...
Z góry wielkie dzięki:)
Czekam na odpowiedź!

DamianSP Partyzant

reinstalke juz robilem nic nie daje a gre moge tylko przez steama odpalac bo nie chce mi sie z plyty instalowac tylko ciagle przez steama nawet jak zrobie tak "W bibliotece gier pojawi się Football Manager 2012, klikacie na niego prawym przyciskiem myszy i wybieracie: Usuń lokalną zawartość. Następnie wyłączyć Steam [ale wyłączyć, nie zminimalizować, tak żeby nie było ikonki w trayu]. Wkładacie płytkę i instalujecie, Steam powinien zacząć instalować z płytki, potem pobierze mały plik aktywacyjny i powinno śmigać" to i tak przez steama musi bo inaczej instalacja nie che isc dalej wiec juz nie mam pomyslu co zrobic od kilku dni probuje to naprawic ale nic nie moge zrobic

Valdi91 Młody aktywista

Może spróbuj odpalić w trybie offline (nie ze Steam'a tylko normalnie z dysku), i spróbowałbym reinstall'a.

DamianSP Partyzant

Witam mam taki problem ze manager nie che mi sie wlaczyc w steamie pokazuje ze jestem w grze ale fm nie jest wlaczony jak klikam zeby znowu wlaczyc to tez mi pokazuje ze jest wlaczony i nie wiem co robic wszystko bylo dobrze ale komp mi sie zepsul i musialem wymienic plyte glowna od tamtej pory mam ten problem z gory thx za odpowiedz

ps: CS'a odpalam normalnie tylko z fm jest problem sprawdzalem spojnosc plikow i nic to nie dalo

Valdi91 Młody aktywista

09.07.2012 21:48    #2395     Sufler - Dodatki do gry - Patch 12.2.2
Steam po instalacji FM'a automatycznie zaktualizuje Ci grę do najnowszej wersji. Nic nie musisz dodatkowo klikać.

dante77 Partyzant

09.07.2012 21:42    #2396     Sufler - Dodatki do gry - Patch 12.2.2
Witam, mam takie pytanie odnośnie tego patcha. Kupiłem FM12 i czy podczas instalacji przez z steam gry ten patch już będzie czy trzeba go jakoś dodatkowo ściągać? Z góry dzięki! ;)

halish Partyzant

09.07.2012 09:48    #2397     Football Manager - Ogólna dyskusja - Macbook pro a FM 12
Ja gram na MBP 13'', model early 2011, a więc już z procesorem i5. Po dorzuceniu RAMu do 8GB chodzi rewelacyjnie, żadnych problemów z instalacją (kupiłem przez Steama), gram na Mac OS X.

Nie wydaje mi się, żebyś miał większe problemy z rozgrywką jeszcze przez pewien czas, oczywiście o ile utrzymasz rozmiar bazy danych w sensownych granicach.

Rafał9595 Revolution Update Team

Grupa: Moderator
Jak włączasz kompa to (przynajmniej u mnie) uruchamia się Steam. Jeśli nie będziesz miał neta to wyskoczy Ci komunikat, że nie może się połączyć z serwerami. I będziesz miał dwie opcje: 1. "spróbuj ponownie" i 2. "Uruchom Steam w trybie offline". Klikasz to drugie i gotowe
Filozofia nic nie daje, niepotrzebnie stwarza dodatkowe pytania zamiast na nie odpowiadać

Rafał9595 Revolution Update Team

Grupa: Moderator
Istnieje. Wystarczy uruchomić Steam w trybie offline
Filozofia nic nie daje, niepotrzebnie stwarza dodatkowe pytania zamiast na nie odpowiadać

ManiekFCB Partyzant

Witam. W związku z tym że wyjeżdżam w najbliższych dniach mam pytanie. Mianowicie chodzi o uruchomienie FMa 12 bez podłączenia do internetu. Czy da radę takie coś zrobić? Nie będę miał dostępu do łącza a chciałbym pograć, czy istnieje możliwość obejścia steama i uruchomienie gry?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.