Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

Dominikmksklb Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
17.07.2012 18:50    #2381     Sufler - Problemy techniczne - FM nie uruchamia się
Spróbuję. Pewnie trochę mi to zajmie bo u mnie średnio z angielskim. Ja mam wersję DVD a w tamtym linku jest chyba wersja Steam jeśli się nie mylę?

Mar1992 Przodownik pracy

Włącz Steam, wejdź w bibliotekę gier, po lewej na liście z grami kliknij prawym na: "Football Manager 2012" i wybierz usuń zawartość lokalną. Tak się usuwa gry na Steam. Chociaż na ten problem znam rozwiązanie i mogę pomóc. :)

A. De Raph Wicepremier Rewolucji

Grupa: Administrator
Dupa, nic to nie daje, widzę, że tu pomocy nie znajdę. Nie chce mi się robić reinstalacji (nie wiem czy w ogóle na steamie da się), ale mnie to wkurza mocno.
"O czwartej czterdzieści osiem
gdy odwiedzi mnie desperacja
powieszę się
wsłuchana w oddech Osoby, którą kocham"
Sarah Kane - 4.48 Psychosis

Moje Depesze - czytajcie, oceniajcie, komentujcie!

StanleyIpkiss Partyzant

14.07.2012 08:27    #2384     Sufler - Problemy techniczne - nieLegalna kopia gry?
Witam. Może od razu zacznę od tego, że posiadam legalną kopię gry. Ale właśnie problem polega na tym że Sega twierdzi inaczej. Co kilka minut pojawia mi się komunikat, że najprawdopodobniej mam nielegalną kopię i proszą o kupno nowej na ich stronie. Pomagało sprawdzenie zgodności plików ale tylko na kilka minut. Support Segi twierdził, że mam usunąć dodatki pobrane z tej strony. Problem występował dalej i kiedy myślałem że, moje wku*wienie już bardziej nie podskoczy... Zrobiony restart całego Windowsa, płytka do napędu, instalacja, pobiera aktualizacje ze steama i... Bum - od razu info o nielegalnej kopii. Ludzie błagam o pomoc bo więcej czasu spędzam na forach szukając odpowiedzi na ten problem.

Może kilka dodatkowych info:

- Komputer spełnia wymagania
- Kumpel kupił w tym samym czasie, w tym samym miejscu, tę samą grę. Gra na modach z tej stronki i śmieje mi się w twarz...

zubekmen Partyzant

13.07.2012 19:52    #2385     Football Manager - Ogólna dyskusja - Okienko a Steam.
Witam.
Mam pytanie , czy jeżeli okienko transferowe się zakończy , to czy będzie aktualizacja steam do fm ze składami z tego okienka?
Czy będę musiał sam wgrywać?

Pozdrawiam :)

ps.fm 2012
Jak się mówi „oszukiwać” po katalońsku?...
iHala Madrid!

StanleyIpkiss Partyzant

Witajcie forumowicze. Od kilku dni jestem posiadaczem oryginalnej kopi Football Manager 2012. Niestety, więcej czasu spędzam na forach i telefonach do supportu niż na grze. Wystarczy, że ściągnę plik z koszulkami, bądź inną skórkę, a steam informuje mnie, że moja kopia jest nielegalna. Jeśli usunę to wszystko i zweryfikuję pliki to i tak gra lubi dość często wyrzucić się do pulpitu. Naprawdę mam już dość tej sytuacji. Jestem na granicy uruchomienia torrentów i ściągniecia pirata ;/ Błagam pomocy.

panda20 Partyzant

O ile dobrze się orientuję najnowszym patchem jest 12.2.2 (jeśli nie, to temat d zamknięcia :)). Jednak u mnie steam "widzi" jako najnowszy 12.2.1. Czy jest to spowodowane jakimś błędem, czy po prostu jest to na tyle mały patch, że steam nie podaje o nim informacji (jeśli to błąd, to prosiłbym w miarę możliwości o pomoc).

Machloj Partyzant

Witam,
mam problem - zacząłem grę Lechią i nie mogę zgłosić wszystkich swoich piłkarzy do gry.
Mogę teoretycznie zgłosić tylko 25 piłkarzy powyżej 25 roku życia, ale nie wiedzieć czemu do tej grupy oprócz tych powyżej 25 lat zalicza mi też wszystkich obcokrajowców

Gram na najnowszej bazie danych (aktualizacja przez Steama) +update od Gietza (chyba z marca 2012)

Czy ktoś wie jak mogę rozwiązać ten problem? Co go powoduje? Mogę zawsze rozpocząć od nowa (rozegrałem ledwie kilka meczy, ale prawdopodobnie będzie to samo - pomóżcie, proszę ;)

Valdi91 Młody aktywista

11.07.2012 00:22    #2389     Sufler - Problemy techniczne - Niepoprawny Kod Produktu
Reinstall Steam'a moim zdaniem nic nie da, aczkolwiek spróbować nie zaszkodzi, a nóż. W najgorszym razie spróbuj zareklamować produkt, opisz wszystko co i jak, szanujący się sprzedawca powinien Ci pomóc. Skoro jest informacja, iż kod nie został użyty, a mimo to Steam go nie akceptuje, to coś tutaj jest wyraźnie nie tak, i jeśli reinstall nic nie pomoże, to radziłbym Ci zgłosić sprawę do sprzedającego.

KamiLoSss Partyzant

10.07.2012 22:45    #2390     Sufler - Problemy techniczne - Niepoprawny Kod Produktu
zamieniałem już praktycznie wszystko i nadal nic..
Jak myślisz reinstal steam cos da?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution