Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

Amikowiec Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Ja w FM 12 mam rozegranych 438h- po 1 miesiącu gry od listopada do grudnia miałem 170h, a potem zmieniłem Windowsa z XP na 7 i miałem problem z RAM, co skutkowało przeszło półrocznym rozbratem z dziełem SI- zacząłem grać na nowo od końcówki czerwca i trochę się już przez wakacje wciągnąłem :). A kluczyk do steam'a kupiłem na allegro tydzień po premierze za 70 zł.

strysio Partyzant

Czołem!

Po około 1000 godzin zagranych w FMa 2008 (z aktualizacjami) stwierdzam, że jest to wersja wybitna, niemniej świat poszedł do przodu, a ja nie chcę pozostać w miejscu i potem "krztusić się" w nieznanych mi światach :)

Postanowiłem tanio kupić nowszą edycję FMa, tanio = najlepiej jakiś klucz steam. I rzeczywiście, na allegro można dorwać coś takiego:

FM 2010 - za ok. 25 złotych,
FM 2011 - za ok. 30 złotych,
FM 2012 - za ok. 55 złotych.

Wiem miej więcej co te gry w sobie zawierają, ale nie wiem, jak się bronią na przestrzeni dłuższego czasu, czy także dają taki fun, czy jednak wychodzą pewne wady, które naprawi dopiero kolejna wersja. I, nader wszystko, JAK SIĘ MA STOSUNEK CENY DO GRY, JEJ ZAWARTOŚCI - czy warto zaoszczędzić 25 zł i kupić 11-stkę? Czy 10-tka jest szybsza i wygodniejsza niż 11? Co byście kupili na miejscu niezbyt zamożnego fana FMa 08? :) Pozdrawiam!

Zapomniałem zapytać --> czy wersje 10 i 11 ciągle są wspierane fanowskimi aktualizacjami składów?

Kolazontha Zrzędliwy Tetryk

Na poprzednich łatkach nie było problemu? Wykrzacza Ci się tylko FM czy Steam też się buntuje?
You know, we are sitting here, you and I, like a couple of regular fellas. You do what you do, and I do what I gotta do

Wichura Partyzant

Juz jest po wszystkim wystarczyło,że napisałem do administratora poczty prośbę o przywrócenie konta i się udało i znów mogę korzystać ze steama. Dziękuje wszystkim za pomoc

Mar1992 Przodownik pracy

07.08.2012 16:29    #2355     Sufler - Inne - Problem ze Streamem
Po pierwsze to Steam, a co do problemu to: wejdz na strone steama i sciagnij instalke przy instalacji powinna sie pokazac opcja aktualizuj lub po prostu nadpisze stare pliki nowszymi.

szkopek Partyzant

[quote="Sztaficer"]
Tertio, za ostatnie zdanie w tym przybytku wyłapuje się wroga ludu.
[/quote]

Ale tam jest jedno zdanie.

Robisz zdjęcie pudełka z CD-Keyem + dowód zakupu (jeśli dobrze pamiętam), wysyłasz do supportu steama z prośbą jaką tam chcesz i voila.
Po angielsku.

Mar1992 Przodownik pracy

Co do Steam i Avast - podczas aktualizacji Steama niestety Avast wykrywa wirus (?) którego nie ma. Kliknąć PPM na ikonkę Avast (tą małą po prawej na dole :P) -> sterowanie osłonami Avast i wyłączyć na chwilę. Dać Steamowi się zaktualizować i włączyć osłony. Tyle.

Sztaficer Młody aktywista

Primo, wyłącz CAPS`a.
Secundo, takie wartościowe rzeczy się raczej zapisuje.
Tertio, za ostatnie zdanie w tym przybytku wyłapuje się wroga ludu.
Kwadro, posiadasz jakiś dowód zakupu? Jeśli tak skontaktuj się z kimś z działu technicznego Steam lub SI.

Wichura Partyzant

WITAM WYBACZCIE ZA OFFTOP ALE POTRZEBUJE PILNIE POMOCY DZIŚ AVAST COS MI ZGLUPIAL I LOGUJAC SIE NA STEAM WYKRYL WIRUSA WIEC ODINSTALOWALEM STEAM A POTEM AVAST I ZAINSTALOWALEM STEAM PONOWNIE I MAM PROBLEM OTOZ PROSI MNIE O KOD DOSTEPU KTORY ZOSTAL WYSLANY NA NIEISTNIEJACY JUŻ E-MAIL I CHCE ZMIENIC MAIL ALE W SUPPORCIE NIBY NIE MAM KONTA I JAK LOGOWALEM SIE TO WYWALALO MNIE WIEC KLIKNALEM NA REJESTREACJE W TYM SUPPROCIE WPISALEM WSZYSTKIE DANE KTORE ODPOWIADAJA ZA LOGOWANIE DO SKLEPU ETC I WYSLAL NIBY JAKIES POTWIERDZENIE NA TEN STARY NIE ISTNIEJACY MAIL PROSZE POMOZCIE MI DAJCIE MI JAKIES SWOJE STARE KODY DOSTEPU LUB JAKIES NAJPOPULARNIEJSZE CZY JAK KTOS WIE CO ZROBIC TO NIECH POWIE BŁAGAM POMOCY!!!!!

Piboy Partyzant

04.08.2012 13:27    #2360     Sufler - Problemy techniczne - Problem z uaktualnieniem
witam,
pobrałem najnowsze uaktualnienie "FM 2012 Revolution Update 0.1" i mam problem z uruchomieniem owego. Nie bardzo wiem, do którego katalogu należy wkleić ten plik gdyż nie mam tak jak w instrukcji katalogu "editor data"... Jakieś 3 miesiące temu pobrało mi się z Steama uaktualnienie i mam na chwilę obecną do wybru tylko domyśle oraz 12.2.0 ale to nie jest to najnowsze pobrane.
Pobrany plik ma nazwę " FM 2012 Revolution Update.dbc".

Z góry dzięki za wszelkie podpowiedzi.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution