Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

Lypton Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
17.08.2012 18:05    #2331     Sufler - Inne - pomoc potrzebna
Przy każdym uruchomieniu FM'a musisz być online, chyba że przejdziesz w tryb offline. Podłącz neta, zaloguj się na steama, lewy górny róg kliknij w steam i Przejdź w tryb offline. Teoretycznie tryb ten można uruchomić przy wyłączonym połączeniu z siecią, praktycznie raz jakimś cudem się mi udało.

wittmann Partyzant

17.08.2012 14:49    #2332     Sufler - Inne - pomoc potrzebna
uruchamiam fm laczy sie przez steama i sie okazuje ze nie ma neta i dupa zbita

artyk1991 Partyzant

Na steam były problemy spójności ale coś steam sciągnął i pisało, że juz ok, ale gra nadal muli... W czym jeszcze może tkwić problem? Pomóżcie proszę ;p

wittmann Partyzant

16.08.2012 19:05    #2334     Sufler - Inne - pomoc potrzebna
dobra panowie zainstalowalem steama zalogowalem sie na swoj login przyslali mi maila wpisalem kod z tego maila zainstalowalem gre przez steama,wpakowalem save,odlaczylem net i klops kurna. co mozna zrobic?

buczek93 Młody aktywista

To jak ATA, to z automatu gra bedzie chodzic wolno :)
O procesie defragmentacji mozesz poczytac w googlach - sa wersje dostepne nawet dla laikow, wiec jestem pewien, ze przyswoisz sobie wiedze. A co do sprawdzania godzin pracy dysku - poszukaj w googlach S.M.A.R.T. checking - dysk (praktycznie kazdy) ma miejsce gdzie zapisuje dane wlasnie typu "ile godzin jestem na chodzie", "najwyzsza osiagana temperatura", "liczba resetow", "bledy odczytu" i tego typu dane. Bardzo pomocne przy ocenianiu, czy kupiony dysk nadaje sie jeszcze do czegos, a takze do oceniania jakosci obecnych.
A fragmentacje plikow w steam sprawdzasz bardzo latwo - prawoklik na gre, wlasciwosci, 3 zakladka i opcja "defragmentuj pliki gry". Mozesz tez sprawdzic spojnosc - czasem pomaga to w moim przypadku na jakies bledy, ale nie wiem, czy u Ciebie takze zadziala.
A co do tego ze ATA wolniejszy od SATA - tak po prostu jest, starszy interfejs (uzywany jeszcze w latach 90. vs. pomysl z poczatku XXI wieku - sam okresl co jest szybsze) bedzie kamieniem u nogi. Jesli mozesz, to zmien dysk, bo tego ograniczenia nie przeskoczysz, a ide o zaklad ze jeszcze nie raz wkurwi cie "super-szybkosc" transferu.

artyk1991 Partyzant

Niestety na wiele z Twoich pytań nie znam odpowiedzi... Dysk ATA 500 GB, pełno wolnego miejsca. Nie wiem ile godzin pracował, ani na jakim interfejsie działa. Nie wiem również jak sprawdzić procent fragmentacji na Steam (gra oczywiście kupiona). Dodatków graficznych mam bardzo dużo, ale jak przeinstalowałem system to zainstalowałem FMa bez dodatków i mimo to gra bardzo muliła, tak jak z dodatkami... Defragmentacji żadnej nie robiłem. Zielony jestem z technicznych spraw niestety

SlimJ Partyzant

15.08.2012 19:35    #2337     Football Manager - Świat taktyki - Skuteczność.
Pisze tutaj bo nigdzie nie odpisuja.. . Prosze pomozcie!!!!

Runtime Error!
Program Files\steam\steamapps\common\football manager 2012\fm.exe.
this application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way. Please contact the application's support team for more information. Mi natomiast wyskakuje cos takiego. Gram mecz jest np 60 min wychodzi mi do pulpitu i pojawia sie ten komunikat co napisalem na poczatku po wcisnieciu OK wylacza sie gra i po chwili uruchamia sie sama przez steama.. . Fm 12 mam zakupionego , oryginalny chodzi tylko przez steam.

Amikowiec Młody aktywista

15.08.2012 18:43    #2338     Sufler - Inne - Zgubione hasło i email do konta Steam
Niestety kasa w piach poszła... :/ Ja miałem starego Steam'a sprzed 5 lat i na szczęście był czysty, a ustawiłem na nim 10 minutowego mail'a i dupa była; dla FM 2012 musiałem nowe konto założyć, ale zaznaczam, że nie był on zainstalowany wcześniej na tamtym koncie z krótkoterminowym mail'em.

Łazarz21 Partyzant

15.08.2012 18:33    #2339     Sufler - Inne - Zgubione hasło i email do konta Steam
Witam, mam bardzo nietypowy problem...
Mój inteligentny brat założył jakis czas temu konto do Steam'a i po dłuższym czasie gdy Steam odpalał się automatycznie a co za tym idzie nie trzeba było wpisywać hasła, Steam zażądał hasła. Mój braciszek nie pamięta hasła, a jak się później okazało przy próbie odzyskania hasła poprzez email, nie ma zielonego pojęcia na jakim emailu rejestrował konto... Założyłem nowe konto Steam w nadziei że posiadając kod FM'a będe mógł zarejestrować gre na nowym koncie, jednak nic z tych rzeczy :/ Istnieje jakaś możliwość zarejestrowania FM'a na nowym koncie?

buczek93 Młody aktywista

A jak miewa sie dysk ? Ile godzin przepracowal, na jakim interfejsie dziala ? Jaki procent fragmentacji wskazuje Steam (zakladamy, ze gra kupiona, a nie zdobyta spod pirackiej opaski) ? Jaka ilosc dodatkow graficznych ? I moze jakas defragmentacja dysku (byle nie systemowym narzedziem, ono sie do niczego nie nadaje) ?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution