Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

skazi Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
26.08.2012 12:34    #2321     Sufler - Porady do gry - Wywala do pulpitu
[quote="Strzalka1213"]mam prosbe jak sciagnac pacha[/quote]
Jeśli chodzi o patcha to ściąga się automatycznie przez steama, ale ponieważ masz pirata więc Ci się nie ściągnie :)

Rumcais Partyzant

25.08.2012 20:47    #2322     Sufler - Porady do gry - Wywala do pulpitu
Na Steamie sprawdź spójność; jeśli nie zadziała zapisz sejwy, przeinstaluj.

dudek290 Partyzant

24.08.2012 16:11    #2323     Sufler - Porady do gry - Rejestracja FM 2011, 2012
Witam,
Ostatnimi czasy dość przypadkowo zorientowałem się, że FM 10 można grać bez konieczności rejestracji przez internet. Jedyny warunkiem jest płyta w napędzie w czasie gry. Mam problemy z internetem i dlatego ciągle grałem w FM 08 a 09 nie mogłem nawet zarejestrować bo błąd mi wychodził. Czy wersje FM 11 i 12 też mają taką opcje gry bez konieczności połączenia się przez steam ?? Odpowiedz na to pytanie jest dla mnie ważna, ponieważ wole wiedzieć niż wydać 100 zł na grę, która by leżała na półce. Z góry dzięki za odpowiedz

halish Partyzant

To rozumiem, że masz kopię dodaną do Steama? Spróbuj poszukać na forum u nich, jak nie ma, opisz tam swój problem.

halish Partyzant

Ograniczenie RAM do 4GB (a konkretnie do 3,5GB) to ograniczenie WinXP 32bit, a nie FM-a. Ja gram na x64 z 8GB i nie ma żadnych problemów.

Co do samego wątku - ja bym faktycznie poczekał 2-3 miesiące na FM13. Chociaż ja mam na Steamie politykę kupowania gier po promocji, na święta pewnie będzie można kupić klucz do FM13 za ok. 10 euro. I kupuję co roku:)

carlos9014 Partyzant

[quote="romusmily"]Wtam.

Dziś miałem problem. Po kilku miesiącach od kupna 2012 postanowiłem go odpalic po raz drugi. Śledze cmrev i wiem, ze wyszla juz latka nr. 12.2.2, więc gdy robilem nową grę zdzwiwił mnie napis "Wersja gry 12.0.4". Wiem, że na steamie aktualizcje przeprowadzane sa automatycznie, chyba, ze dla danej gry wylaczy sie ja sie manualnie. Postanowilem wiec sprawdzic spojnosc plikow gry. Od tam tego czasu nie wlacza mi sie fm. Usunąłem "lokalną zawartość plików gry". Ściągnąłem ponownie z nadzieją, że zaaktualizuje samo, ale niestety gra nie odpala. Tzn inaczej, są te pierwsze reklamy, sponsorzy, licencje itd, ale gdy dochodzi do momentu, że ma wyskoczyć główne menu gra po prostu się wyłącza i przełącza na pulpit, bez żadnego błędu.

Pomóżcie proszę FM-maniacy.
Gram w 2008 od 4 lat i znam już wszystkie tricki i sposoby, sprawdziłem większość talentów i grałem większością klubów wartych uwagi. Po pierwszym odpaleniu FM2012 przeraził mnie ilością opcji i zasobów. No, ale chciałem zagrać czymś w 100% aktualnym. Rozgryźć nowy silnik meczowy.[/quote]

sorry, że odkopuje tak stary temat ale mam ten sam problem, tylko, że zanim gra w ogóle się nie włącza wcześniej podczas ładowania lig itp. po prostu gra się wyłączała bez żądnych błędów itp, a teraz już nawet do menu się nie loguje tylko po prostu wyłącza i tyle.

Valdi91 Młody aktywista

Rutynową czynnością w wypadkach wielu błędów jest sprawdzenie spójności plików na Steam'ie. Mnie osobiście nigdy się to nie zdarzyło, ale kumpla grającego na piracie wywalało do pulpitu przy próbach porównania zawodników. FM 2012 jest przykładem gry, gdzie piraty generują dużo więcej bugów, aniżeli oryginał. Więc jeśli masz pirata, to tego typu błędy staną się Twoją codziennością, jeśli chodzi o FM.

rakowiec89 Żołnierz frontu ideologicznego

20.08.2012 22:32    #2328     Football Manager - Ogólna dyskusja - Zawodnik znikąd
[quote="Sztaficer"]Na jakimś dodatku do DB grasz?[/quote]

Tylko Steam, nie gram na dodatkach stworzonych przez graczy.

skazi Partyzant

18.08.2012 12:22    #2329     Sufler - Dodatki do gry - Problem z dodaniem lig
A ten katalog na pewno ma być w katalogu ze steamem a nie w katalogu z FMem?

Lypton Partyzant

17.08.2012 20:07    #2330     Sufler - Inne - pomoc potrzebna
Powtórzę się: jak następnym razem uda ci się uzyskać skądś połączenie z internetem, to odpal steama, kliknij w steam, wybierz przejdź w tryb offline i net już nie będzie potrzebny do gry, dopóki ręcznie z powrotem nie wrócisz do trybu online. A jeśli nie masz żadnej możliwości chwilowego połączenia się z internetem, to kaplica (albo metody mniej legalne). Niby steam da ci wówczas opcję przejścia na tryb offline, ale jak pisałem, ledwo raz na setki prób udało mi się go włączyć jak net padł.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.